Lego’s Ferrari F40 heeft een verwisselbare V8

Auteur: , 44 Reacties

Ferrari's F40 wordt met de dag onbereikbaarder voor de normale sterveling, want de bloedsnelle klassieker verruilt doorgaans voor enkele miljoenen van eigenaar. Dichterbij dan deze Lego-uitvoering zul je daarom vermoedelijk niet komen.

Lego's Ferrari F40

Lego heeft de F40 namelijk officieel in productie genomen en gaat het bouwwerk van 1158 steentjes vanaf 1 augustus leveren. Als Lego VIP kun je ‘m zelfs al op 15 juli bestellen, dus voor de echte liefhebber is het aan te raden er dan al bij te zijn. De set kost 99,99 euro, dus deze zelfbouw-F40 is een stuk vriendelijker voor je portemonnee dan een echte.

Lego's Ferrari F40

De F40 heeft allerlei bewegende onderdelen, zoals de deuren en de motorkap aan de achterzijde. Het Lego-model wordt voorzien van een replica van de 479 pk sterke V8 uit de echte F40, die je gelukkig ook uit de auto kunt halen. Dan kun je ‘m namelijk in al zijn glorie bewonderen.44 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Best geinig, maar absoluut geen 100 euro waard.
@dutchdriftking: gelimiteerde oplage jonguhhh .. En je mag em alleen kopen als je al LEGO hebt .. Of duplo ..
@lincoln: haha dat zal het zijn. Jammer dat LEGO die Porsche martiniracing set niet in productie neemt. Dat is pas mooi genieten😊😊
@dutchdriftking:
Vrijwel al deze dozen gaan nadat ze uit productie zijn snel omhoog in waarde. Sommige zijn in een paar jaar tijd meerdere keren vermenigvuldigd in waarde (zie daadwerkelijke betaalde prijzen op de diverse veilingwebsites). Eerste aanwijzing is vaak een max. van twee dozen per persoon per winkel. M.a.w., de markt bewijst waarschijnlijk ook deze keer je ongelijk.
@dutchdriftking: ik was toen naar de lego expo in amsterdam. Een Volkswagen campertje kostte ook 100 euro. Dan liever hier 100 voor dan voor een campertje.
Echt heel tof dat lego dit soort modellen uitbrengt. Nu ff wachten tot de prijs wat vriendelijker is.
@jpo26: nu kopen, over 2-3 maanden uitverkocht en dan gaan de prijzen sky-high, zoals bij de echte ook gebeurde.
@jpo26: de prijs is € 89,95 zag ik op de website,blijft fors maar koop er 2,leg er 1 weg en zodra ze uitverkocht zijn, gaan ze sky-high idd!
nog bijzonder gedetailleerd voor zijn formaat, erg geinig
Zou pas bijzonder zijn als ie er niet uit kan, want dat is nou precies waar Lego voor is.
@stfu: Wel tof. Dan kun je op school vertellen dat je een engine-swap hebt gedaan in je Ferrari…
Ziet er overigens beter uit dan menig Replica.
Wanneer gaat het uit productie?
Klote, net jarig geweest…
Dan krijg je die non-stop kipperende knar van de video er ook bij neem ik aan?
@jag00: LOL
tja, bijna jarig en ik weet niet wat ik vragen behalve geld… dit wordt geld voor een duikcomputer en voor een lego f40.
Die gast knippert echt als een malle! Gekmakend
Heb nog een ingepakte Gaillardo liggen. 8214.
Gekocht bij bezoek fabriek.
@alfablog: stuur je em op?
VW Bus was vooral leuk door de details.
Deze is echt geweldig, keek er bijna overheen dat het LEGO was.
Ik ga mijn investering doen! 1 om echt te bouwen, de ander om door te verkopen in mint condities
Past mooi tussen mijn Mini en de type 2 camper. Inderdaad maar twee kopen één voor de vitrine en één voor speculatie. Model van se blauwe kever is ook al tig keer over de kop.
Ik vind het een beetje sneu om op deze manier geld te ‘verdienen’. Mensen doen hetzelfde met concert kaartjes, ook zo triest, haal gewoon wat je nodig bent en laat de rest liggen voor een ander. Hebben hebben hebben… Anderen kapot laten vallen, ikke ikke ikke…
Oke, nu een staar duel met deze gast.
@gerjanm: wie gaat winne πŸ˜‚πŸ˜‚
Goed bezig. Echt vet om te hebben
Kan iemand mij vertellen of dit een goede investering is? Ben niet echt thuis in de lego markt/wereld. Maar als ik hier snel geld mee kan verdienen ben ik bereid om er wat geld in te steken. Of gaat het niet hard en moet ik een x aantal jaar wachten tot mijn investering een beetje stijgt?
@casperfcb: ben je serieus ??
@lincoln: Nou, eigenlijk wel. 😁
@lincoln: ik bedoel niet dat ik er 1000,- tegen aan smijt om die dingen intekopen.
@casperfcb: niet doen dan .. Is plastic en je bent niet thuis in LEGO prijzen .. koop er volgend jaar maar eentje op marktplaats voor max 30 euro in originele verpakking .. Misschien dat je em vijf jaar later voor 80 kan doorverkopen .. Alstublieft ..
@lincoln: ah bedankt. Dan zoek ik iets anders waar ik in kan investeren
@casperfcb: verdiep je anders in ouwe auto onderdelen .. Zat te koop voor weinig .. En is altijd ooit wel een klant voor .. Maar wel je huiswerk doen en niet dan zijn een beetje te verliezen ..
@lincoln: Jaa, maar dat stijgt volgens mij niet zo erg in waarde. En daar moet vaak nog iets aan gebeuren.
@casperfcb: ga maar ambtenaartje worden dan ..
@lincoln: Denk niet dat dat werk voor mij is haha. Ben nu pas 16 dus zou naast mijn vakkenvullers baantje graag een deel investeren in iets dat snel in waarde stijgt. Maar het moet ook niet weer heel duur zijn.
@casperfcb: als ik dat zou weten .. Dan had ik nu rijk geweest .. Zoek het uit voor jezelf .. Snel geld bestaat niet .. En mensen die beweren van wel zijn nog armer dan ik ben .. Er komt vast wel iets op je pad .. De gestadige jager wint .. Altijd ..
@lincoln: Snel geld bestaat wel. Kijk maar naar Sait van Altijdgeslaagt.nl die man is miljoenair. Maar zo wil je niet worden. En breek al tijdje me hersens over hoe ik snel ergens me geld mee kan verdullen. πŸ˜“ maarja ben nog jong dus heb nog wel ff de tijd.
@casperfcb: ” de gestadige jager wint ” .. Zoek betekenis op en onthoud dat voor de rest van je leven ..
@lincoln: gedaan! Opgeven is geen optie πŸ˜‰

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).