Lekker trio Bugatti’s op de Dubai International Motor Show

Auteur: , 19 Reacties

Naast de €2,09 miljoen kostende Veyron Grand Sport Vitesse “Meo Costantini” had Bugatti nog twee snoepjes meegenomen naar de Dubai International Motor Show. Die beurs is namelijk een uitgelezen kans om de laatste exemplaren van de Veyron te slijten.

Bugatti @ Dubai 2013

Met de smurfblauwe Grand Sport Vitesse “Meo Costantini” uit de “Les Légendes de Bugatti” serie maakten we eerder al kennis en daarom verleggen we de aandacht even naar de andere auto’s op de stand van dit prestigieuze merk.

Zo spotten we een witte Veyron Grand Sport Vitesse, voorzien is van delen die zijn uitgevoerd in bruin brons carbonfiber.

De derde auto is eveneens een Grand Sport Vitesse en deze is voorzien van paars carbonfiber en gepolijst aluminium. Dit is tevens de eerste keer dat Bugatti paars carbonfiber laat zien. Naar eigen zeggen is Bugatti de enige autofabrikant die zeven verschillende kleuren carbonfiber in het gamma heeft.
19 reacties

Weer wat mannen in het midden oosten waarvan de jurk strak staat op het moment.. Ik ben er eigenlijk wel klaar mee, al die speciale edities..
@Marijn90: ik wilde al schrijven: Worden ze bij vw nog niet moe van zichzelf??
Oké, bedankt…
Doet me beetje aan Jan des Bouvrie in Glamourland denken:
“Hallo! Daar zijn we weer!”


Stop toch eens met Bugatti artikelen plaatsen! Dat is allang geen nieuws meer. Behalve als ze echt eens een nieuw model maken.
Bugatti verslaat Porsche qua thema’s op een model…Porsche had voorheen er ook het handje van om ‘verschillende’ 911s te bouwen.

Enne, wanneer komt Lamborghini met de zoveelste variant van een Aventador of Gallardo?
Pfffff….
En weer een ‘speciale model’…. Apart kleur hier, zomaar een kleur daar. Nu nog ff zogenaamd een eerbetoon aan een racemeneer n klaar is de speciale model… Voorspelbaar weer…
@toyotafortuner: En toch is elke variant weer leuk.
@ferrari94tr: k vind de Veyron sowieso niet zo leuk als de EB110. Maar als jij het wel leuk vind.. T is jouw mening :) k deel het alleen niet.
@toyotafortuner: in verhouding met de EB110 is de veyron echt supersaai. Maar in verhouding met een move is hij echt bruut haha.
@toyotafortuner: Weet je wat voorspelbaar is? Zeuren over de speciale modellen van Bugatti.

Jammer dat het een rage is geworden om te zeuren over de Bugatti Veyron en iedereen er online aan mee lijkt te willen doen.
@Donstil: Daar hebben ze het in Molsheim zelf naar gemaakt. Als ze nu gewoon de nederlaag erkennen, de handdoek in de Veyron-ring gooien en iets nieuws beginnen, dan stopt het gezeur vanzelf!
Leuk toch die speciale edities?! Anders krijgen we ze alleen maar in leasegrijs en dronkerblauw. Zouden ze met elke auto moeten doen!
“zeven verschillende kleuren carbonfiber” Wedden dat Pagani dat ook kan? Of elke andere koekenbakker?
@rob68: Pagani kan volgens mij alleen blauw en rood. Het zal vast wel mogelijk zijn om meer kleuren te fabriceren, maar ik denk dat Pagani daar de financiële middelen niet voor heeft.
@kickass: pagani niet nee, maar de klant zal er zeker financiele middelen voor hebben ;)
Die grijs/chrome is wel een lekkertje hoor!
hilarisch reactie’s omdat ze geen veyron kunnen rijden laat staan kopen kraken ze het af en laten we eerlijk zijn het blijft een auto meer niet .

Niet de mooiste maar hij heeft zeker karakter.
Prachtig! Als ze doorgaan met zulke auto’s maken, hoeft Bugatti niet te stoppen met de ‘special editions’.
Ah, superrijken zullen er wel altijd zijn, en blijven gestaag aangroeien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).