Let op: Stern Auto heeft een unieke actie

Branded content, 7 Reacties

Stern Auto is dé Mercedes-Benz bestelwagendealer van Nederland.

Mercedes Vito blikvanger

Ze zijn ook één van de eerste dealers in Nederland volledig gecertificeerd als Mercedes-Benz Van ProCenter. Dat houdt in dat Stern Auto vestingen heeft die volledig zijn ingericht voor de wensen van ondernemers met een Mercedes-Benz bestelwagen. Zowel in de showroom als in de werkplaats. Ruime openingstijden, vervangend vervoer, maatwerk voor op- en inbouw… Stern Auto biedt het allemaal.

Daarnaast is Stern Auto lekker actief als het gaat om het bedenken van eigen oplossingen en acties die in het voordeel werken van ondernemers. Zo hebben ze een drietal ludieke en unieke pakketten voor de Vito bestelwagen bedacht. Denk aan het Filedier-pakket, voor de ondernemer die nogal vaak in de file aansluit. Het Workaholic-pakket, voor de ondernemer die het liefst meer dan 24 uur in een dag stopt. Tot slot het Blikvanger-pakket, voor ondernemers die de Vito als visitekaartje zien en waarde hechten aan uitstraling. Al deze pakketten hebben opties die aansluiten bij de wensen van ondernemers. Hoewel het misschien een beetje met een knipoog bedoeld is, zijn de pakketten echt verkrijgbaar en onderstreept het de eindeloze mogelijkheden die men bij Stern Auto biedt. Kijk, dat kunnen we wel waarderen. Meer info? Check sternauto.nl.7 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
@maroksahbe: en Engelse thee? Is die ook gratis?
@volvo480gtt: Voor jou wel Vriend!:)
@Redactie: ondanks dat jullie mijn vriendelijke bericht hebben verwijderd, blijft de thee ook voor jullie gratis
Leuk bedacht die pakketen.
Ik zit in deze winkel, maar zelfs ik vind dit wel heel erg slecht.Niveau Marktplaats/Autotrack en zelfs dat niet eens.

Kom maar op met die -edit: nutteloze bijdrage-
@noosaheads: Nope. Vrijheid van meningsuiting mag gewoon. Vergeet niet dat mede dankzij dit soort berichten de site draaiende gehouden kan worden. Ook kun je deze gratis bezoeken en commentaar leveren waar je maar wil :-D.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).