Lexani bouwt je Mercedes Sprinter om tot luxe kantoor

Auteur: , 20 Reacties

Een Audi A8L is maar krapjes, soms wil je gewoon meer. Maak kennis met de Lexani Beleza.

De Lexani Beleza is van oorsprong een Mercedes Sprinter en wordt van binnen volgestouwd met de meest luxueuze rommel die je maar kan bedenken. Volgens Lexani ideaal voor mensen die lang moeten reizen en onderweg de ruimte en mogelijkheid willen hebben om in alle rust te kunnen werken en chillen.

Het kantoor op wielen wordt geleverd in zes verschillende interieur indelingen. Zo wat elke wand moet wel met een flatscreen beplakt zijn, want in de meest luxe versie heb je een touchscreen, een 46 inch LED TV, een 40 inch LED TV en twee 19 inch schermen in je bus hangen. Daarnaast heb je de beschikking over een 4G-WiFI-router, een iPad dock, video conferentiesysteem, een Mac Mini, Playstation, een Bose geluidssysteem en zelfs een koelkast en vriezer.

Maar het wordt nog gekker. Wat dacht je van een kopieerapparaat, dat kan toch niet ontbreken in een kantoor? Hetzelfde geldt voor het automatisch inklapbare, met goud beplakte Nespresso apparaat. Luxe.

Werkelijk alles in Beleza is elektrisch bedienbaar en kan dus kapot. De elektrisch verstelbare fauteuils beschikken over massagefunctie, er zijn elektrische rolluiken en de TV laat je met een druk op de knop verzinken in het meubel. LED’s zorgen voor een ambiance naar keuze.

De bus is naast die elektrische snufjes tot in de nopjes afgewerkt met de meest luxe materialen. De duurste leersoorten zijn gebruikt voor de stoelen, het fijnste fineer voor de tafeltjes, het mooiste goud voor het koffiezetapparaat en het zachtste plush voor de vloerbedekking.

Helaas is Lexani Beleza niet voor iedereen weggelegd. Prijzen liggen tussen de 180.000 en 360.000 euro, afhankelijk van de gekozen uitvoering. Nou nog de buitenkant bestickeren in Post NL-stijl, en je waant je onopvallend als een koning door het verkeer.

Een indrukwekkende impressie van deze bus check je op busjesjunk.nl20 reacties

Iets voor iemand die graag Roy Donder’s huispakken draagt?
Dit is wel echt geniaal.
en dat samen met die Lexus V8 motor dat rechts bij relevante artikelen staat!
Volgens mij gaat Wilders hier in wonen. Bepantsering, geen ramen. Cel op wielen
Hoe moet een gemiddelde amerikaan ooit door die deurtjes passen?
Ik zou ook wel een Mercedes Sprinter willen verbouwen. De Sprinter die mijn schoonmoeder heeft aangereden op een zebrapad. Deze komt er echter anders uit te zien als een door Lexani onder handen genomen exemplaar…
@hammerman: Met grote stekels, gasbranders en een beste bullbar?
@faalhaas: Nee, compleet slopen! In tegenstelling tot de moeder van mijn ex is mijn huidige schoonmoeder wel aardig…
En ik maar denken dat mijn bus al
volgas luxe was van binnen….
Dus gewoon een taxi…
@ckaka: Als jij een taxi kent met deze luxe misschien..
Eerder een Chinees massagesalon
Bij de Nespresso ging het compleet fout.
Zit je daar in je bus, weet je niet waar je je gereedschapskoffer en materiaal moet laten. Ik zou de getimmerde schappen aan de wanden missen
Zit je daar luxe te doen, wordt de motor gestart en ja hoor…… Genagel van zo’n fijne diesel….
Dan pak je toch gewoon je privé jet?
Kwijl
Wat kan luxe toch wanstaltig zijn…
Hoop dat tie luchtvering heeft..
Heel bijzonder zou mijn Grootmoeder zeggen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).