Lil Kleine koopt een Range Rover Sport

Auteur: , 63 Reacties

Lil Kleine heeft wellicht niks met de SGP, maar wel iets met deze Range Rover Sport.

RRS

Het wordt natuurlijk wel een beetje moeilijk rijden als je pupillen eruit liggen omdat je 1,2,3,4 pillen gebruikt hebt. Desalniettemin heeft Lil Kleine de dikke stacks die hij pakt met rappen omgezet in een dikke SUV.

Lil was kennelijk even klaar met posen bij een klassieke Alfa of door de stad rollen in een Roller. Zodoende is hij bij ome Jeroen langsgegaan voor nieuwe wielen. De keuze is gevallen op een Indiase Britse SUV. Trots als een pauw poseerde hij vanmiddag bij zijn nieuwe zwarte Range Rover Sport inclusief zwarte velgen.

Jeroen maakt op de foto ook een soort West-Coast move, maar dan niet zoals 2Pac maar een beetje anders. Dat kan beter, Jeroen. Wat? Als je een (halve) Chiron hebt, heb je verder helemaal geen swek nodig om 1,2,3,4 bitches in huis te krijgen? Oké, we nemen het van je aan.

Tot zover deze autoblog-boulevard swek-explosie.

Bedankt Ruben voor de tip!63 reacties

Jeej! Ben super blij voor hem!!!
Wat een baas!
Nu nog nieuwe broek en schoenen.
@alcantara: prima patta’s en broek wmb. Had alleen een ander vervoersmiddel gekozen.
@capibaro: die broek is kapodtstuk.
@bartteeuwen: das ook de bedoeling ;-). Vind de auto meer een posers-bak (voor hem). Past beter bij andere types
Daar heeft ‘ie welgeteld 2 minuten en 30 seconden voor moeten optreden na al dat biergooien. Doet ‘ie goed.
@viezefreddyw: haha niet mijn muziek maar geef die knul eens ongelijk, lacht zich echt suf!
@ghost: Zeker. Maar als je de centen hebt voor een mooie Range, koop dan ook even een nieuwe broek zou ik zeggen.
@viezefreddyw: hahaha nee dit schijnt ‘swag’ te zijn (sex with a ginger).
@ghost: Haha die heb ik nog niet eerder gehoord. Je weet wat ze zeggen over meisjes met rood haar he. Hoe roder het dak, hoe natter de kelder.
@viezefreddyw: hoe roestiger het dak, des te natter de kelder;)
@room850: Ghehe, dat is hem inderdaad. Dank u.
mrb via Android app
@ghost: gaten in je broek is net zo swag als met je broekzak bijnestebuiten door de gevangenis lopen ;)
slechte mode
@ghost: Geef ‘m eens ongelijk ? Nou bij deze … 1 druppel bier = einde optreden. Klinkt nu leuk effectbejag en snel cachen, maar over 6 maanden boekt niemand die gozer meer en spuugt iedereen ‘m uit, want dan is het het biergooien saai geworden en blijft blijft slechts een arrogant tokkie met matige skills over waar niemand ook maar 1 fuck om geeft of naar komt kijken).

Volwassen mensen hebben nog zoiets als integriteit en professionaliteit, eer en geweten … dat brengt je meestal verder in het leven dan ff snel graaien …
@dawwg: ach ja, kijk even naar Justin Bieber, van schattig zingend YouTube sterretje naar hangen met verkeerde vrienden, drugs, etc. Naar uiteindelijk de brave volwassen jongen en ideale schoonzoon. Nogmaals ik heb niks met lil kleine maar die knul kan nog zeker 2 stappen maken. Al die kids van 14/15/16 jaar vinden hem helemaal top.
@dawwg: jeetje, zit er iets dwars. Ik heb liever 10 van deze soort van muzikanten. Dan de 10 uit Poelwijk of die achterlijk Boef.
@viezefreddyw: Ik heb dus begrepen dat de mensen die bier gooien bij hem horen. Zo kan hij 20 shows op een avond doen.
@viezefreddyw: Lil Kleine altijd 1 reet.
Vergeet de tag; ‘nulkilometeropdeteller’ niet!! = nieuw !!!1!1
Alle tieners kijken strange naar deze zwarte range..
@ghost: +10 made my evening sir!
@ghost: Lil kleine zei ja tegen zoveel pk
@shibby: nee die is niet leuk
Nu weet ik waar zijn naam vandaan komt #compensatiegedrag
T is idd n klein ventje.
Heerlijk toch die Jeroen, in zijn trainingsbroek.
Ik hoop dat hij genoegbekerhouders heeft voor al zijn gedoneerde biertjes.
Ik wens hem veel plezier met zijn wagen. Had echter gehoopt dat hij het stereotype zou doorbreken en eens een keer zou kiezen voor normaal glas, ipv dit vieze zwarte bestelbus glas…
Ik ben geen misgunner, maar dit ventje gun ik dit dus echt niet hé..
Toch wel mooi dat die knul zijn droom leeft! Vette Range!
Aan de broek te zien is hij gewoon stratenmaker…
Persoonlijk vind ik het maar een vervelend kereltje, maar zolang mensen blijkbaar geld betalen om naar zijn “muziek” te luisteren moet hij lekker met zijn centjes doen wat hij wil…hopelijk spaart hij ook wat centjes voor als de hype rond hem voorbij is…
Jeroen loopt er ook lekker swag bij..
Voordat iedereen hem meteen afzeikt als pisventje die het niet verdient zo’n auto te rijden, zijn provocerende imago is zijn markt, daar is ongetwijfeld over nagedacht. Dat ie af en toe wat verkeerde dingen zegt en doet, dat zijn onhandige uitglijders. Heeft vast met z’n snelle faam en snel verdiende geld te maken.

Vergelijkbaar dus met Justin Bieber en zijn capriolen. En hee, sinds vorig jaar vinden we hem ook ineens helemaal tof.

Ik sta niet direct achter Lil’ Kleines manier van denken en leven, het geld spenderen komt nogal naïef en onwetend over, maar hij is succesvoller dan menig leeftijdsgenoot en waarom zou deze man dan verkeer handelen?
@granlusso: ik heb niks tegen die jongen, alleen begrijp ik niet dat hij met optredens zoveel geld bij elkaar heeft gehaald om een RR Sport te kopen. Misschien heeft Jeroen een deal met hem gemaakt en/of korting gegeven. Wie luistert zijn muziek nou? Alleen 13-17 jarigen, waarvan 75% meisje is. Alles daar boven wilt er niks mee te maken hebben. Misschien onderschat ik de kracht van 13-17 jarigen, maar nooit verwacht dat het voldoende was om (comfortabel?) een Range te kopen.
@e550: Online heeft deze meneer een gigantisch bereik, met miljoenen views en veel volgers op verschillende kanalen. Zo heeft ie op Instagram al meer dan 500.000 volgers, geloof dat er maar een handvol BN’ers zijn die daar overheen gaan.
@granlusso: En dat levert dus geld op. En misschien een dealtje met Jeroen van den Berg, maar dat zal procentueel niet veel zijn.
@granlusso: Groot bereik, maar weinig adverteerders? Zijn Youtube account moet hij met verschillende mensen delen, dus de inkomsten zijn niet genoeg om daar comfortabel van te leven. Op Insta heb ik volgens mij nooit reclame gezien. Spotify misschien nog een beetje. Ik durf te wedden dat 70% van zijn inkomsten via optredens binnen komt.
@e550: blijkbaar wel, en kijk eens naar K3… Ook jong publiek en die doen het ook niet bepaald slecht.
@blo3to3t: haha de grote baas van k3 doet het niet slecht(Gert Verhulst). De k3’tjes(nieuwe) hebben net zoals Josje Huisman een gewoon bediende-contract…
@granlusso: grote verschil tussen hem en Bieber is een factor 1000 aan talent.

Overeenkomst is dezelfde doelgroep, en die heeft blijkbaar heel veel geld
Gewoon knap dat ie dat voor elkaar heeft, top!
Waarom is dit nieuws?
Typisch petjesvolk -1
Knap gedaan, er zijn weinig Nederlanders die het hem na doen, qua geld verdienen.
@inbedrijf: ook niet qua uitgeven, hij schijnt echt te spenderen als een leipe; maar dat is dan wel weer goed voor de economie.
Zullen we gewoon voortaan niet meer berichten over dit soort snotapen die met praatzingen en een berg muziekvervangend gebonk blijkbaar ongezond veel geld kunnen verdienen en dat vervolgens zo provocerend mogelijk over de balk smijten?
Ik hoop dat dat nare pest ventje er failliet op gaat. :)
Hahahah beetje boef aftroeven
@maghreb030: nee, hij wilde gewoon een Range Rover die matcht met die van Monica
Dit is op dat droevige bedrijvenpark bij de arena?
Dresscode van Lil’ Dreumes is overeenkomstig met leeftijds/beroepsgroep maar een 40plusser met peper-en-zout-baard en een neiging tot overgewicht in een sportpak met ongestrikte sneakers is zoveel triester.
@sezz: Deze comment van jouw is triest. Deze mensen zijn gewoon hun zelf en hebben ‘schijt’ aan zulke mensen zoals jij, die mensen triest vinden op de manier waarop zij kleden. Het is juist mooi om te zien, dat mensen boven de 40 zich niet kleden als een saaie drol.
@e550: Zeig mir deine Schuhe und ich sag dir wer du bist.
@sezz: een uitspraak uit de jaren 50 is niet van meer van toepassing op het huidige tijdperk.
@sezz:
Eigenlijk HET antwoord van het jaar.
@desjonnies: Een doosje sigaren komt jouw kant op ; )
Ik vind hem een Vanilla Ice typje: voor zijn 40e al zijn geld en roem weer kwijt, en niemand die hem meer (her)kent. Eendagsvlieg van heb ik jou daar.
Hij staat achter het stuurt als ie rijdt
Nu wachten op het gehuil als hij voor de twaalfde keer staande wordt gehouden omdat oom agent hem niet kent (en waarom zou hij?) maar graag wil weten hoe zo’n snotaap in zo’n auto rond kan rijden. Zeker als je er vervolgens als de eerste de beste drugsdealende klaploper bij zit.
Als je nog bij je ouders inwoont houd je een hoop geld over.
Is hij al uit de luiers? Hoe oud is dat ventje?
Juist. En wie is Jeroen in dit verhaal?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).