Deze auto verklaart waarom Lil Kleine drank en drugs doet

Auteur: , 62 Reacties

Want het zijn niet die pillen en de alcohol waarvan je de meeste hoofdpijn krijgt.

Lil Kleine

Samen met Ronnie Flex scoort Lil Kleine vorig jaar een monsterhit met Drank en Drugs en nu lijkt eindelijk boven tafel te komen waarom onze Nederrapper er zulke ongezonde gewoontes op na houdt. Het zou zelfs goed kunnen verklaren waarom Kleine onlangs te laat op Schiphol was.

We zien Lil Kleine hier namelijk nonchalant hangen tegen het bevallige frontje van een Alfa Romeo Alfetta GT (later GTV geheten). Een schitterende auto, met een smeuïg achitenhonderd Nord-blokje en ook nog eens fijne rij-eigenschappen. Als hij het doet tenminste, want betrouwbaar is deze Alfa allerminst. Roesten doen ze als de beste, de bouwkwaliteit is matig, de versnellingsbak laat vaak een steekje vallen bij het tweede verzet en de meeste motoren hebben de tand des tijds niet overleefd zonder een grondige revisie. Met recht een auto om kopzorgen van te krijgen dus.

Aan de andere kant, Lil Kleine laat hier wel even zien uit het juiste hout gesneden te zijn. Want weldenkende mensen rijden geen Alfetta GT, liefhebbers wel. Nederrappers in gesponsorde Mitsubishi’s hebben we immers al genoeg gezien. Alle tieners zeggen ja tegen een Alfetta!

Lil Kleine Alfetta GT62 reacties

Wat is het ook een arrogante puber zeg…
@pietertjep85d: :::::((((((((((
@pietertjep85d: valt 100% mee , dat is gewoon zijn image. Paar keer meegemaakt tijdens het werk echt een aardige gast.
@pietertjep85d: ken je hem?
@alfaitak: nee, maar die indruk maakt hij op mij, en veel anderen als ik het goed begrijp.
@pietertjep85d: wel met smaak!
@pietertjep85d: heb je nou speciaal een account met deze naam aangemaakt die op dit topic slaat, of ben je écht de Burgermeester van Hilversum?

Ik heb een paar maanden geleden tegelijk met hem opgetreden. Hij in de grote zaal met Ronnie Flex en wij met onze punkband in de kleinere zaal. Onze kleedkamers zaten naast elkaar, en het was bizar om te zien hoeveel groupies daar rondhingen, hoeveel flessen champagne er doorheen gingen (op en buiten het podium) enz. Verder alleen maar jonge meisjes in de zaal. Echt, ik snap die kids niet. Verschrikkelijk slechte artiesten die niets zinnigs te zeggen hebben. En nee ik ben niet jaloers, en ja, hij is echt een arrogant ventje.
@circlestorm69: haha, dit account had ik al voor dit topic hoor😂
Kan die knul is opzij gaan?
@norge: is?
@mobieler: is achterlijk Nederlands. Die man is naar Noorwegen verhuisd. Heeft z’n Nederlands aangetast
@mobieler: Altijd triest als mensen je verbeteren.
@murica: Klöpt helemaal. Maar ik erger mij er kapot aan. De zin klopt gewoon helemaal niet meer. De knul is nu een opzij. Wow
@murica: Hoeso hy moet tog gewoon kunne segge wat die wil?
Die Thule dakbox maakt het wel af zo haha
Laatste zin; origineel bedacht. Alternatief; alle tieners zeggen NEE tegen VAG.
@camber24: Alle tieners zeggen nee tegen BMW
@bastiaano: ik zeg ja tegen BMW
@bastiaano: die scoort hier minder. VAG bashen is HET ding hier. Getuige ook de achterlijke hoeveelheid plusjes op m’n makkelijke anti-VAG grap.
dat komt idd wel overeen met het beeld van de gemiddelde AB’er
Dit was volgens mij voor een fotoshoot…
Dit is serieus het enige en waarschijnlijk het laatste positieve feitje over deze knaap.
Blijf het toch ongeloofwaardig vinden dat zo’n naar mannetje zo’n goede auto smaak heeft.
Hou eens op met aandacht schenken aan dergelijke kinderen.
Pls.
Een irritant pubertje, die belabberde muziek maakt, met smaak? Seems niet helemaal legit
@toyotafortuner: je vergeet dat ie z’n middelvinger naar de politie opstak, en z’n publiek vroeg mee te doen. Zonder Ronnie is die jongen nergens… Als ik een Alfa zou hebben, ruilde ik m NU in :-)
@camber24: hell no, m’n alfa blijft.
@toyotafortuner: Na een schripbreuk klim je in een reddings vlot. Justin Bieber en Lil Kleine, klampen zich aan je vlot vast, je moet er 1 redden, wie trek je in het vlot?
@audicoupe84: Beide, en zelf maar gaan zwemmen…
@Senne: Niet beter allebei verzuipen… ?
Dat verklaart waarom alfisten net irritante kinderen zijn…
@Rick-dos: vergelijk AB’ers alfisten altijd met zelfbenoemde kunstenaars.. lang genoeg roepen dat het speciaal en emotie is totdat je je schuldgevoel kwijt bent
@Rick-dos: O? Beargumenteer eens naar de Alfisten hier?
@jaccovdzaag: Alfa 159. Punt.
-edit: ga jij je mond even met zeep spoelen!-
Monica geuze, lucky guy..
-edit: nutteloze bijdrage-
Toch even voor duidelijkheid, alfetta gt waren vroege 1,6 en 1,8 uitvoeringen, op een later tijdstip kwam de gtv uit in de jaren 70, die was voortbestemd om met een 2,0 nord uitgerust te worden. Te herkennen aan het gtv schildje achter de zijruit boven de achterwiel (en nog wat andere kleine details).
Deze auto staat sinds 16 april 2010 bij dezelfde eigenaar geregistreerd. De persoon die tegen de auto aanstaat was toen 16. Zonder rijbewijs kun je geen auto op jouw naam zetten.

Kortom: niet zijn auto, slecht verhaal.
@stephane8200: maar mooi plaatje
@giulio: jammer dat die kerel er voor staat maar verder een mooi plaatje inderdaad ;)
@stephane8200: weet je dat zeker? Volgens mij kan je namnelijk wel een auto op naam zetten zonder rijbewijs, niet 100% zeker
@dampu020: dat weet ik zeker voor particuliere eigenaren. Degene op wiens naam de auto staat is de verantwoordelijke bestuurder. Die krijgt ook de bekeuringen voor de auto en is aansprakelijk voor afsluiten van een verzekering. Ik heb nu ongeveer 20 auto’s overgeschreven en je moet altijd je rijbewijs laten zien is mijn ervaring.

Tenzij de auto op naam staat van een bedrijf staat maar dan is de bestuurder van het bedrijf daarvoor aansprakelijk tenzij het via een lease-bedrijf loopt.
@stephane8200: volgens mij kan je wel degelijk een auto op je naam hebben zonder rijbewijs
@camber24: ik heb het nog even nagezocht en je hebt gelijk.

Je moet je bij overschrijven wel vaak legitimeren met een rijbewijs. Alhoewel dat ook kan met ander document tenzij het bij een autobedrijf is, geloof ik.

Volgens mij kun je hem dan alleen niet verzekeren als hij zonder rijbewijs op jouw naam staat. Dus dan moet hij geschorst worden.
@stephane8200:

Kan inderdaad gewoon. Als je (nog) geen rijbewijs hebt kun je een voertuig ook overschrijven met paspoort/id kaart. Alleen heb je dan ook een uittreksel uit het burgelijk register (bij de gemeente halen dus) voor je huidige verblijfsgegevens.

Geen idee of verzekeren mogelijk is in zo’n geval, anders zou je aangewezen zijn op schorsing
@timberleek: Verzekeren van een voertuig zonder rijbewijs is gewoon mogelijk. De polisvoorwaarden schrijven voor dat er geen dekking is indien het voertuig bestuurd wordt door iemand die niet in het bezit is van een geldig rijbewijs. Zodra de auto dus rijd dan moet er iemand achter het stuur zitten die een rijbewijs heeft. In de polisvoorwaarden wordt er ook een verschil gemaakt tussen de “verzekeringsnemer” en de “bestuurder”.
@stephane8200: Zo zie je maar, ook hier op AB een hoop roddels en achterklap, weg met dit soort items!
Gaan jullie hem hier nou ook al aandacht geven. stop daar aub mee!
2e versnelling is gewoon een kwestie van double clutchen.
Die gaat meteen een paar plankjes omhoog voor mij, die jongen heeft smaak zeg!
Aha. Een Alfa. Mooi bruggetje naar de 159. Over de 159 gesproken…
onverwacht toffe foto.
Whahaha tieners zeggen ja tegen een alfetta!! Beter dan t origineel! En je kan zeggen wat je wilt maar smaak heeft je wel
Niveau van de artikels daalt met de dag lijkt het wel.
Bloody hell. Ik vond het een misselijk ventje maar zijn autosmaak kan ik alleen maar waarderen. Had ik absoluut niet verwacht. Zijn muziek blijft kut maar de persoon krijgt een 2e kans.
Deze foto heb ik nog op AJ gezet. Ik ben deze via via op facebook tegen gekomen. LOL
Lil kleine? Is dat niet een beetje dubbelop naam?
Ga eens met je reet van de kap al. Idioot!
Shandy en chocoladesigaretten denk ik.. Dit menneke is nog geen 18 zo lijkt t.
Mooi ..
Alfa eindelijk officieel een hipstermerk ..
Hij had beter loafertjes van Santoni aan kunnen trekken ipv gympen maar goed ik weet dan ook vrij weinig van auto’s verder..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).