Little Rocket Man heeft de nodige parkeerboetes openstaan

Auteur: , 26 Reacties

Kunt u het even overmaken?

Little Rocket Man heeft de nodige parkeerboetes openstaan

Je hoort en leest het al weken: de spanningen tussen de VS en Noord-Korea. Men lijkt echter het belangrijkste nieuws te vergeten. Namelijk het feit dat Kim Jong-un, sinds kort ook bekend onder de naam Little Rocket Man, de nodige parkeerboetes heeft openstaan in New York City. Nieuwsnetwerk NBC heeft een onderzoek gedaan en kwam tot deze ‘schokkende’ ontdekking.

Noord-Korea heeft op dit moment meer dan 1.300 parkeerboetes openstaan. De oudste parkeerboetes gaan terug tot 1990. NBC heeft uitgerekend dat het Aziatische land zo’n 156.000 dollar verschuldigd is aan de Verenigde Staten. Een Noord-Koreaanse diplomaat, woonachtig in New York, verklaarde tegenover het nieuwsnetwerk dat de cijfers niet kloppen. “Dat is niet waar. Als we een boete hebben, dan wordt er gewoon betaald.”, aldus diplomaat Jong Jo.

Uit het onderzoek van NBC blijkt echter dat er een hoop boetes niet zijn betaald. Noord-Korea is overigens niet het enige land dat het niet zo nauw neemt met de parkeerboetes. Sinds de jaren negentig staat er voor meer dan 16 miljoen dollar aan onbetaalde parkeerboetes open. Dit bedrag is gebaseerd op parkeerboetes van diverse diplomatieke delegaties uit verschillende landen.

Tja, diplomaten die schijt hebben aan verkeersregels tref je overal op deze aardkloot. Ook in Nederland. Vorig jaar en het jaar daarvoor kwamen onder andere Russische en Ghanese diplomaten negatief in het nieuws. De verkeersregels werden massaal aan de laars gelapt en er werd volop misbruik gemaakt van de diplomatieke onschendbaarheid. De cijfers liegen niet: diplomaten zijn keiharde wanbetalers.26 reacties

In NL heeft iedereen met buitenlandse platen een diplomatieke status ..
@lincoln: volgensmij heeft iedere “niet” Nederlander een diplomatieke status…
@henkhupelschoten:

Behalve bij het uwv ..
Dan zijn het ineens effe NLers ..
@henkhupelschoten: ik merk er anders niks van voor mijzelf
“Diplomaten die schijt hebben aan verkeersregels tref je overal op deze aardkloot.”

Tja, da’s niet zo gek. Dat is gewoon omdat het kan. ๐Ÿ™ƒ
@rollingstoned: de regels die diplomaten in bananenrepublieken beschermen gelden hier ook; ik zou het niet anders willen hebben eerlijk gezegd.
Niet alleen parkeerboetes, ze moeten ook nog steeds wat Volvo’s afbetalen:

http://jalopnik.com/north-korea-still-owes-393-000-000-for-volvos-it-bough-1629521713
Kim Jong-Unpaid
@sntial: ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Nuke Em.
k en de e omdraaien.
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
@bmwfreak038: Nuek em?
@gasmonkey: dadum tss, sorry ik ben blond.
@bmwfreak038: ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Diplomaten regel helemaal afschaffen! Snap eigenlijk niet waarom die personen zo onschendbaar zijn… Laten wij met zn allen naar heel veel eens kijken met gewoon nuchter boeren verstand
@shadowbroker: *heel VEEL dingen*
@shadowbroker: sorry nog niet goed. Heb bier gehad
@shadowbroker: Haha BIER!!!
@kapiteiniglo: gehad? Ik ook๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Ja, laten we ons druk maken over openstaande boetes ipv dat we ons druk maken over twee “wereldleiders” die elkaar als kleine kinderen bejegenen. Vervelende voor ons is alleen dat ze hun kleine vingertjes op de nucleaire knoppen hebben en jammer genoeg zit er een dotard in het witte huis…
@Rick-dos: tot nu toe is er hier maar 1 schuldig aan en is dit het enige waar ik het mee eens ben met de Donald. Die gek schiet te pas en te onpas ongestraft raketten. Waar eindigt het als je er niks aan gaat doen?
@bmwfreak038: Wie er schuld of onschuld heeft is niet eens meer de meest prangende vraag. De meest prangende vraag is tegenwoordig wie van de wereldleiders het meest volwassen is. Je hebt een Un, een Putin, een Erdogan en nu ook een Trump gelukkig voor ons hebben onze oosterburen vandaag weer moeder overste in het zadel gehouden.
@rick-dos:

Bang blijven teef ..

Zo heeft Rutte je graag …
@Rick-dos: ik heb ook zo’n CD kenteken en kan het iedereen aanraden.
Goede samenvatting

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).