Live: de Mercedes C63 Ocean Blue Edition

Auteur: , 9 Reacties

AMG bestaat 50 jaar en dus is het tijd voor een heus speciaaltje.

De C63 Ocean Blue Edition vormt samen met de AMG GT C Roadster Edition 50 en de C43 Night Edition het trio feestnummers waarmee wordt stilgestaan bij het 50-jarige jubileum van AMG. De Ocean blue wordt in een oplage van slechts 150 stuks gebouwd en is te herkennen aan diverse stijlelementen.

Zo is het dak uitgevoerd in de kleur Deep Ocean Blue. Ook de bumpers, afdekkappen voor de wielmoeren en enkele details in het interieur zijn in het blauw uitgevoerd. Verder is de body bij deze editie altijd Cashmere White Magno en werden de wielen afgewerkt in titanium grijs.

Het interieur werd aangekleed met Crystal Grey nappa leder, enkele badges en het bekende Airscarf-systeem om ervoor te zorgen dat inzittenden er warmpjes bij zitten. Onder de kap ligt de bekende geblazen 4.0 V8 met 510 pk en 700 Nm. 0-96 km/u duurt 4 tellen, de topsnelheid ligt op een kapsel vernietigende 280 km/u.9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Erg jammer, gezien met cap erop… het moet een amg blijven vind ik
Iets te dik, iets over de top, iets te fout. Maar mede daardoor ook erg smakelijk. Perfecte auto om naar je huis aan Ocean Boulevard 461 te rijden…
Prachtige bolide! Met een 43 AMG motor een uitgebalanceerde auto!
Vind het toch maar matige ‘speciaaltjes’ voor het 50-jarige jubileum.. had toch wel op een dikke uitmonstering van een bestaand model gehoopt of iets dergelijks.
@pechweg: B-klasse met 800pk bijvoorbeeld :))
Me ietsje te veel van het goede. Doe mij maar die nieuwe E-klasse Cabrio van een paar topics terug. Veel stijlvoller.
Net iets te. Maar wel een heel fijne wagen.
Wil het weleens zien met de kap erop. Hier word ik nou niet echt opgewonden van. Vind de blauwe details ook totaal niet passen.
Heeft wel wat, die blauwe wielmoeren

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).