Maakt Pharrell een echte ‘G’ van Max Verstappen?

Auteur: , 21 Reacties

Cause politicians...

Pharrell-Max

Max Verstappen gedroeg zich weliswaar behoorlijk gangsta ten opzichte van Esteban Ocon na de race in Brazilië, maar een tattooage van een traantje onder een van zijn ogen heeft de Nederlander nog niet verdiend. Hier komt echter wellicht verandering in, want MV33 gaat naar verluidt (indirect) samenwerken met Pharrell Williams. Dat zit zo: Max maakt binnenkort bekend dat hij een (sponsor?)deal heeft getekend met G-Star Raw en dit van oorsprong Nederlandse kledingmerk is sinds 2016 deels eigendom van de bekende muzikant uit de States.

Één…

Plus één…


Is twee.

Nou kennen jonge lezertjes Tesla-rijder Pharrell waarschijnlijk vooral van zijn zoetgevooisde liedjes als ‘happy’ en dergelijke, maar vroeger was de mogul gewoon een keiharde jongen van de straat. Met zijn groep NERD (no-one ever really dies) vertolkte hij de gevoelens die @lincoln heeft over politici in de rauwe single Lapdance. Voel je vrij om je eigen dub onder het filmpje van Max die Ocon duwt te planten.

Max treedt met zijn modedeal in de voetsporen van onder andere Lewis Hamilton en Fernando Alonso. De eerste werkt nauw samen met Mercedes-sponsor Tommy Hilfiger en Alonso timmert aan de catwalk met zijn eigen merk Kimoa. Voor G-Star is het ongetwijfeld een enorme coupe om toekomstig wereldster Verstappen binnen te slepen. Of Max er ook goed aan doet om zijn naam te verbinden aan deze (nog) relatief kleine speler in de business zal in de toekomst moeten blijken.

UPDATE: inmiddels heeft het kledingmerk bevestigd dat Max Verstappen inderdaad onderdeel uit maakt van de familie. Verstappen zei over de samenwerking het volgende: “Ik was altijd al fan van het merk, dus het was niet moeilijk om vertrouwd te raken met het merk. Het is bovendien mooi dat we beiden Nederlandse roots hebben, maar op wereldniveau actief willen zijn.

Het is nog niet duidelijk wanneer Max met zijn eigen kleding komt.21 reacties

Relatief kleine speler in de markt valt wel mee volgens mij… voor een bedrijf met Nederlands oorsprong doen ze het aardig wereldwijd. De samenwerking met Afrojack helpt daar ook bij denk ik.

Los daarvan, de marktwaarde van Max Verstappen stijgt weer. Nu nog even kampioen worden haha
@imarinos: naar verluid laat Afro zelfs zijn naam omzetten naar Spijker…
@imarinos: vraag me af of samenwerking met AvroSjaak nou wel zo veel doet voor G-star…
Hij droeg ook G-Star tijdens z’n interview met Ziggo zojuist.
Ik geloof niet dat Lapdance het favoriete nummer van @lincoln is, want Obama lover. Ik vermoed eerder dit: https://youtu.be/vPRfP_TEQ-g
@pomoek: what in the world… Ik dacht eerst dat dit nep was.
@pomoek: wtf, doet niks onder voor de propaganda van enkele Aziatische wereldleiders.
Pharrel is zelf geen G dus hoe moet hij van Max een G maken?
@dees: maar wel 1 van de beste en succesvolste producer van de wereld. Ook 1 van de weinige die niet na elke zin: ya know what im saying zegt.
Voor de jonkies hier….toen deze clip in 2001uitkwam was er (heeeeel kort) een string met anus te zien.
Totdat ze er toch maar een gecensureerde versie van hebben gemaakt.
Volgens Google schijnt die versie nog wel op PornHub te zien te zijn.
NERD was best cool. Pharrell voorop (op z’n BMX)
Jammer dat hij zo Happy is gaan doen.
@circlestorm69: ja is een te blije eikel geworden…
Hoe zit het dan met Pepe Jeans van RB?
@t1mothys: niet meer toch? Al die teamkleding is Puma.
En Pharrel is dan weer de buitenechtelijke zoon van Frank.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).