‘Maldonado ontvangt biedingen van Mercedes en Ferrari’

Auteur: , 26 Reacties

Je zou denken dat de teams een gaatje in hun hoofd hebben, maar de werkelijkheid ligt anders.

Classic Pastor..

In tegenstelling tot wat je zou denken gaat het hier niet over de F1-raceteams, maar over de autofabrikanten. Volgens geruchten in de wandelgangen heeft brekebeen Maldonado lucratieve aanbiedingen liggen van meerdere autofabrikanten, waaronder Mercedes-Benz en Ferrari, om als materiaaltester voor toekomstige auto’s aan de slag te gaan.

De F1-coureur werd al enige tijd gevolgd, maar de interesse werd te meer versterkt nadat Lotus gisteren liet weten dat het uitvallen van Pastor in Spa te wijten was aan een klap op de kerbs van Eau Rouge van maar liefst 17G. Hierbij kreeg zijn koppeling zo’n opdoffer dat hij de auto enkele ronden later aan de kant moest zetten.

Vertrouw ons als we zeggen dat dit iets is dat echt alleen Maldonado voor elkaar kan krijgen. De gedachtengang achter het aanbod uit de industrie is derhalve heel simpel: ‘we laten Pastor dingen testen, en als zelfs hij het niet voor elkaar krijgt ze te slopen, dan zijn de onderdelen 100% fool proof’.

Voor de ontwikkeling van een JLTV komt deze kennis helaas te laat, maar stel je een voor hoe snel je als tankfabrikant wereldheerschappij hebt als je machine Pastor-proof is. Stel dat Venezuela over een jaar of 10 de M1A1 Maldonado produceert, dan kan Zuid-Amerika zijn borst nat maken…

Foto: Maldonado in één van zijn trade mark poses26 reacties

Weer mooi stukje uit je creatieve geest Sir_smokalot! ;-)
Nja, hij crash sneller dan dat er iets vanzelf kapotgaat
De teams willen hem gewoon van de baan af hebben en er voor zorgen dat hij nooit terugkeert. Dat levert minder imago schade op voor de teams zodat hun auto’s wel tot aan de finish in beeld zijn (sponsor gelden!) en net er na 1 ronde er vanaf gebeukt worden door Knaldonado
@erik2907: net = niet
Hahahaha geniaal!
Je kan hem beter mee hebben als tegen, top oplossing dus!
Arme man. Hij rijdt wel lekker F1, jullie niet.
@simppa: Precies
@henkhupelschoten: en hij wordt door miljoenen mensen uitgelachen, ik niet. Nee F1 piloot zijn lijkt me geweldig, maar liever niet op zo’n manier dat er ‘Maldonator’ filmpjes van me worden gemaakt..
Schrok al toen ik de titel las.
Zouden Mercedes en Ferrari (en anderen) wellicht een potje gemaakt hebben om m gezamenlijk een contract aan te bieden als test dummy én daarmee meteen te zorgen dat ie anderen niet meer van de baan rijd..!?
Mooi dat ie van zijn hobby zijn beroep kan maken.
Leuk stukje.. mis alleen de teller:

http://hasmaldonadocrashedtoday.com/

en de film The Maldonator:

https://youtu.be/V9GtxYrMQcI
@Mika_Hakkinen: Prachtig!
haha top
Dit is een grap, toch?
@Edge: dit is bloedserieus, hoe durf je daar aan te twijfelen?
Kunnen we geen crowdfunding opzetten om hem weg te kopen en zo van het circuit te houden.
Mooi verhaal over nieuwe raceklasse beginnen en ergens een derdehands botsautootjesbaan op de kop tikken.
@harrie: jij wilt een saaiere F1?
“om als materiaaltester voor toekomstige auto’s aan de slag te gaan.” ~ Crashtests??
Gaat hij de auto’s dan crash-testen.
Hahahahahahaha, geniaal!!!!!
Op zich leuk en aardig om grappen over te maken. Nee. Niet helemaal correct. Ik heb de billen uit mijn string gelachen met dit artikel. Maar ondanks zijn repertoire schuilt er ergens wel iets in van een coureur.

Er waren slechtere. Veel erger. Gaston Mazzacane? @thejerk kan hem zich vast wel herinneren. Kiesa. Bernoldi. En natuurlijk mijn favoriet, waarvan ik nu al weet dat ik de naam verkeerd spel. Taki Inoue. En laten we onze Christian Albers niet vergeten. Normaal zou je zeggen: die rijden nog geen deuk in een pak boter, maar die waren echt slecht. Albers heeft een redelijk jaar DTM gehad. Waarin hij één keer een meesterlijke inhaalactie op veteraan Bernd Schneider had. Maar that’s it. Maar in de Arrows F3000 werd hij om zijn oren gereden door een aan Australiër. Een zekere Mark Webber.

Moraal van het verhaal. Pastor Maldonado is zeker niet de slechtste die we gehad hebben in de F1. En sowieso niet de saaiste. Ook wat waard.
Hahaha! Die pastor!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).