Man doodgeschoten in gloednieuwe Audi RS4

Auteur: , 41 Reacties

De link tussen Audi's RS-modellen en de zware jongens is een hardnekkige. Als ze niet als vluchtwagen gebruikt worden, dan worden hun baasjes zelf gepopt. Zoals vannacht in Eindhoven gebeurde.

Audi RS4

Rond 1 uur vannacht kwam er in Brabant Zuid-Oost een melding binnen van een Audi RS4 B8 die bij een van der Valk in Eindhoven tegen een boom was gereden. Volgens één lezing gingen de hulpdiensten in eerste instantie uit van een eenzijig ongeval, totdat ze op kogelhulzen trapten. Toen ze iets dichterbij kwamen zullen de kogelgaten in auto + bestuurders ook wel een aardige hint geweest zijn. Een andere lezing die circuleert is dat het incident reeds bij 112 als schietpartij was gemeld.

Volgens Omroep Brabant ligt de auto (“een gloednieuwe Audio stationwagen” lol) momenteel nog steeds pal voor het parkeerterrein van Van der Valk. Daar zal Van der Valk wel niet zo content mee zijn, maar goed, er moet sporenonderzoek (niet deze) gedaan worden.

Foto: een identiek uitgevoerde Audi RS4 B8 (maar niet het beschoten model), autojunk.nl41 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Op de vlucht beschoten zo te zien. Eerst maar eens afwachten of de rs wel van hemzelf Was.
@rolov: u bent een kenner?
@rikus: kenner van wat? De rs4 zijn er bekend om dat ze veel gestolen worden. Kan zijn dat een deal verkeerd ging en de bestuurder op de vlucht slaat in zijn gestolen rs4. Daarna wordt beschoten. En dus de auto zo eindigt. Want het Is een rare positie. Dat gebeurt niet als je stapvoets rijd op de parkeerplaats. Komt bij dat zware jongens die onopvallend willen zijn niet in een rs4 gaan rijden. Die nemen een 3 serie of een golf.
@rolov: Een RS4 is toch juist onopvallend..?
@mikkeloentje: vind je?
@rolov: ja
Verschrikkelijk! Helemaal als het goedwillende burger(s) betreft. Als het een afrekening is geweest kan ik er niet rouwig om zijn. Maar als t een poging was om de auto te jatten en iemand daarvoor zijn/haar leven te beroven kan ik daar niet bij.
@sleepyj: De kans dat je als goedwillende burger in de nachtelijke uren van het weekend doodgeschoten wordt, is vrijwel 0.
En van diefstal naar moord – plus het verwoesten van wat je wilde stelen – is ook nogal een grote stap.
Een crimineel ‘die s nachts in een zwarte RS4 een uit de hand gelopen ontmoeting heeft met een paar gewapende mannen, dat klinkt gelukkig een stuk waarschijnlijker.
@mout: Ja dan moeten we maar van het meest waarschijnlijke uitgaan he? Waarschijnlijk is de distributieriem vervangen. Oke dan zal dat wel zo zijn. Als je zo blijft denken snijdt je jezelf vanzelf een keer in de vingers.
@sleepyj: Idd, ik zou als ik er een kon veroorloven deze toch niet nemen, mij net even te gewild!
Hahaa, da’s mijn RS4 spotje bij Abe Lenstra Stadion haha :)
@lambolover95: Wel erg triest dit btw…
@lambolover95: Nice maar volgende keer dan even een stap naar achter dan staat ie er volledig op :-)
@ghost: Jij meneer, hebt zojuist mijn maandag ochtend spits goed gemaakt
@ghost: Had een beetje haast die dag helaas, normaal maak ik betere foto’s haha maar wilde m er toch even opzetten ;)
@ghost: haha
GTA San Andreas
@r32turbo: GTA Tech Valley. GTA Eindhoven de gekste.
Zeker weer identiteitsverwisseling.

Die moordlustige criminelen halen tegenwoordig iedereen door elkaar. Bij de laatste drie moorden waar ik van heb gehoord was het de verkeerde, en daardoor onschuldig, persoon.
@peke: Dat is een optie. Zou ook kunnen dat de auto al heet was, hoewel die kans me klein lijkt, want gestolen waar heb je niet graag in het zicht. In ieder geval weer een RS negatief in het nieuws.
@sir_smokalot: misschien was dit een beroepscrimineel die recent promotie kreeg.. Ipv een tweedehandsjes mocht hij een nieuwe rs4 halen. ;-)

Als het een onschuldige betreft triest verhaal… Maar ikzelf wordt eigenlijk nooit beschoten. En ik denk niet dat een rs4 hebben op zich al reden genoeg is om te gaan schieten.
Wat een lelijke velgen
Ik dat het een criminele ventje is geweest
Worden de baasjes zelf gepopt?

Ik snap dat het autoblog is maar tot er meer bekend is mag je wel iets respectvoller zijn..
1 kogel door elke ring
Van der Valk staat bekend om zijn kofferbakhandel op de parkeerplaats.
Dus dat je dan een station neemt lijkt me logisch.
Hier de auto zonder kogel gaten een week eerder op het parkeerterrein van van der Valk in Eindhoven…..
http://www.autogespot.com/audi-rs4-avant-b8-1/2015/04/06
@jandirk:
Dus hij leverde daar vaker “Poedersuiker”….
@jandirk: trouwe van de valk bezoeker dus. Wel een dikke bak en zeker niet onopvallend.
@jandirk: Wat ik mij nu vooral afvraag, is het een gestolen RS4 of dus echt van de man die er in zat? Als het een gestolen RS4 was dan had ie er vast goed aan gedaan om de RS logo’s er af te slopen. Die trekken juist onwijs de aandacht.
@Stefje: Hmm volgens het RDW is het kenteken nog geldig. De auto is iets meer dan een half jaar oud. Er op gelet dat hij er een week eerder ook was zou ik denken dat een paar finnen gepoogd hebben de auto te ‘hit & runnen’ maar is dat volledig uit de hand gelopen.
@Stefje: Finnen? Ga je nou serieus GeenStijl-termen gebruiken op Autoblog? Doe is niet zo gek.
@e550: Maak je een grapje? Lees je de artikelen van AB wel eens of kom je hier alleen om te reaguren? AB is één en al GS kopie. Misschien moet heel AB maar niet zo gek doen ;)
@Stefje: als dat zo Is dan Is het wel heel erg. Persoonlijk zou ik alle badges eraf halen plus de spiegel kappen als ik een rs kocht.
Alvast preventief?
Op crimesite staat dat de 31 jarige eigenaar een bekende van de politie Was.
Eigen schuld, moet je maar niet met zulke velgen onder een RS4 gaan rijden.
@maurits123: precies wat ik dacht. Wat zijn ze lelijk! Waarom er niet de originele onder zitten is me een raadsel. Een nog groter raadsel is dat er nog iemand is die dezelfde wansmaak heeft zoals te zien is op de link (Autojunk)
Ik ben vanochtend naar mijn werk gereden in een toyota corolla g6r. Het was best druk op het werk. Nu zit ik op de bank. Het is een lerenbank…. die audi had ook vast leren bekleding.
Ach ja! Dan maar in de lijkenwagen, hopelijk van betere kwaliteit als de audi
Ik was niet in NL!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).