Man rijdt slingerend over A9 met fles wijn achter het stuur

Auteur: , 10 Reacties

Een feestje in je eentje met een flesje wijn achter het stuur. Chique hoor.

Wino

Het gaat om een 52-jarige automobilist uit Leuth die gisteren aan het eind van de middag de vergisting maakte om slingerend Alkmaar binnen te rijden. Een getuige had de man daarvoor al met een fles wijn achter het stuur zien rijden over de A9.

De druiven waren zuur toen hij aan de Albertina Agnesstraat door de gealarmeerde politie aan de kant werd gezet. Na controle bleek dat de man ruim 2,3 promille alcohol in zijn bloed had. Waarden waarbij het rijden & drinken onherroepelijk tot wijnvlekken in de bekleding leidt, qua knoeien. ‘Stelletje flessentrekkers!’ beet de dronkenlap de agenten toe, nadat zij zijn rijbewijs innamen.

De man is meegenomen naar het bureau en vastgezet. Een officier van justitie zal nu beslissen of hij zijn rijbewijs voor langere tijd kwijt is, of dat er water bij de wijn wordt gedaan. Geruchten over het voertuig van de man, een Mercedes Vino, hebben we nog niet kunnen bevestigen.10 reacties

Alcoholaccijns verhogen!

Nog meer inkomsten voor de staat, probleem opgelost.
@melkkoe: Hoe kan dat nou een oplossing zijn voor het probleem? Dat is hetzelfde als die ”er -mag-geen-alcohol-bij-tankstations-worden-verkocht-regel” Mensen die drinken en rijden zullen dat sowieso wel doen. Met of zonder verhoging.

Anders zouden ze ook maar die smartphone’s ontiegelijk duur (niet dat ze dat al niet zijn!) moeten maken zodat mensen niet meer zullen Whatsappen tijdens het rijden
Een alcomobilist uit Leuth is teut – da’s niet grappig.
Droge tekst +1
Veel leute in Leuth :)
“Maakte een vergisting” hihi
Gaan de agenten het VIN van het voertuig ook nog nader onderzoeken?
@escort77: no rimshot bro
Wat deed hij nou fout?
@rob68: ja precies. Ik rijdt wel eens met een hele doos wijn in de auto, dus 1 fles moet toch ook kunnen?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).