Man vlucht voor politie, eindigt zwaargewond tegen boom

Auteur: , 34 Reacties

Vanochtend is een man in de regio Rotterdam zwaar gewond geraakt toen hij in zijn auto wilde ontkomen aan de politie.

achtervolging eindigt tegen boom

In alle vroegte krijgt de politie Rotterdam vandaag een zwart Chrysler Neon op de korrel die zonder licht rijdt en niet de juiste kentekenplaten op zijn auto had zitten. Ze manen de man tot stoppen, maar deze trapt daarop niet op de rem, maar op het gas. Op de Rotterdamse dijk komt het zelfs tot een botsing met een politieauto, aldus de NOS, en daarop raakt de politie de man in zijn Chrysler kwijt.

Niet voor lang, bij de 112-alarmcentrale komt niet lang daarna een telefoontje binnen over een auto die in Vlaardingen met forse snelheid tegen een boom is gereden. Inderdaad, het betreft een zwarte Chrysler Neon. Vluchten is er voor de bestuurder niet meer bij, hij zit beklemd in het wrak. De brandweer moet er uiteindelijk aan te pas komen om de zwaargewonde man uit zijn benarde positie te bevrijden. Deze benarde positie tenminste, want als hij voldoende hersteld is, mag hij ongetwijfeld ergens anders vastzitten. In de auto werden overigens diverse kentekenplaten gevonden, die de politie in beslag heeft genomen.

Vluchtend gajes veroorzaakt wel vaker ellende, ditmaal had hij gelukkig voornamelijk zichzelf ermee. Twee maanden terug veroorzaakte een vluchtende man in Roermond een enorme ravage, waarbij zeven auto’s ernstig beschadigd raakte. Eind vorig jaar vonden zowel een vluchtende BMW als een Politie-volvo hun waterloo in een vangrail op de A5. Zomaar twee voorbeelden van ongelukken die voortkomen uit achtervolgingen. Beter ben je gewoon lief en kun je met een gerust hart stoppen als de politie dat vraagt.

Screenshot: NOS34 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gelukkig…het was maar een Chrysler Neon, wel zonde van die boom, hoop dat het daarmee nog goedkomt, hoe het afgelopen is met die pauper die achter het stuur zat vind ik niet interessant, wel zijn er helaas kosten gemaakt om hem uit die Neon te krijgen.
Onze lieve heer straft onmiddellijk, dit in tegenstelling tot justitie.
Kan ‘r niet rouwig om zijn.
@406_v6: haha inderdaad.
@406_v6: en dat op zondag…
@awesome: is ook over op de 24-uurs economie 😂
@406_v6: hahaha +1
Neon zonder licht? Ironisch.
-edit: nutteloze bijdrage-
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Hoop dat hij de pijp uit gaat, wereld is stukken beter af zonder dit soort figuren, en scheelt de samenleving een hoop geld. Want na een weekje Bijlmer bajes zijn ze weer vrij en gaan ongestoord verder.
@panam1: Dat is wel weer erg overdreven. Ik weet niet precies wat de reden voor vluchten was. Misschien zat zijn schoonmoeder wel achter hem aan…..
@dutchdriftking: nee niks overdreven. Een persoon zoals die lul: het is niks, het blijft niks en het nooit wat worden. Period.
@panam1:

Complete onzin ..
Na de straf gaan deze mensen direct op het rechte pad ..

Tis echt niet zo dat ze criminelen vrijlaten ..
@panam1: Als jij met 10km/h te hard crashed moeten wij dan ook allemaal hopen dat je een pijnlijke dood sterft of waar leggen we de grens?
Een zwarte Chrysler Cultuurverrijker.
Pffft pannekoek. Even Off topic, zijn die Amerikaanse brandweerpakken nieuw? Ik dacht dat onze brandweermannen in het zwart geel gingen.
@dutchdriftking: nee deze zijn niet nieuw hoor, per veiligheids regio zijn er verschillende pakken. Zowel Amsterdam als Rotterdam hebben deze Amerikaanse pakken;)
Een Chrysler Neon kwijtraken ??

Was de politie op de fiets dan zeker ..
@lincoln: Die 2.0l 16V loopt best goed hoor. Als ie het doet.
Lekker laten zitten en de neon in de fik zetten.
@gtdave:
Na het lezen van je reacties bij een vergelijkbaar topic gisteren kan ik maar 1 conclusie trekken.

Jij spoort echt niet.
Beter ben je gewoon lief en kun je met een gerust hard stoppen als de politie dat vraagt.”

Nog beter: als je gewoon lief bent is de kans héééél klein dat de politie je vraagt te stoppen!
@potver7: ik had zelfs even, heel kort, het idee dat het zou uitdraaien op een steek naar de politie.
@potver7: Nou…
Ik ben (jaren terug alweer) een keer of 4 binnen een jaar aangehouden voor ‘algehele voertuigcontrole’. Van chassis-nummers tot profieldiepte, en wat ze met de papieren uitspookten weet ik niet, maar het kost zo’n 35 minuten per keer.
@potver7: In Rotterdam is dat helaas niet waar.
Als je in een auto rijdt die door de politie als doelgroepenvoertuig wordt aangemerkt dan wordt je er bij elke controle uitgevist.
Erg irritant.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Boompje komt om z’n loontje.
Iets met eigen schuld, dikke bult.
Man man man
Goed bezig man..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).