Vluchtende man veroorzaakt ravage in Roermond

Auteur: , 25 Reacties

R.I.P. Aixam.

Aixam-crashtest

Een 44-jarige man die er gisternacht na een stopteken van de politie vandoor ging, heeft zijn rit zien eindigen in een Roermondse woonwijk, waarbij hij met zijn oude BMW 5 Serie maar liefst 7 voertuigen beschadigde.

Het rijgedrag van de man viel surveillerende agenten op, maar het stopteken negeerde hij. Na zijn crash wilde de brokkenpiloot er vandoor gaan, doch verwondde zich hierbij aan zijn arm. Geveld door de achterruit van een VW Polo.. Later is hij in het ziekenhuis gearresteerd, de politie vermoedt hij dronken achter het stuur zat.

Alcohol

De kroon werd dit weekend echter gespannen door een 66-jarige Winterswijker, die 1.055 ug/l blies. Da’s dik 2,5 promille… Ook deze Groesbeker maakte het erg bont. Helaas zien we nog steeds te veel alcohol in het verkeer.

Foto credit: 1Limburg.25 reacties

En weer is iemand geveld door een VAG-product…
Aah, een ‘turbo powered’ aixam, die knalt bliksemsnel naar de 45 km/u. Wel zonde van de E39, die ziet er op de foto’s nog best fris uit.
@knipperlichtje: wat ik erger vind is het leed wat de brommobiel eigenaar heeft. Die mensen zijn enorm gehecht aan zo’n karretje.
@thomasbol: Mwah… die mensen zijn meestal meer gehecht aan hun oude gezonde leventje wat ze hebben! Dat rijdende poppendoosje wordt wel vervangen door een spiksplinternieuwe :-)

De schrik gun ik zulke levensgenietende mensen totaal niet!!
@VeniVidiVici: “Dat rijdende poppendoosje wordt wel vervangen door een spiksplinternieuwe :-)”

Volgens de lokale tamtam hadden ze dit autotje pas een maand geleden gekocht na lang te hebben gespaard. De dader schijnt slecht Nederlands te spreken, er is sprake van een Serviër. Op een vergoeding van de dader of verzekering zou ik niet zo maar uit gaan…. triest!
@hammerman: De verzekering zal sowieso uit moeten keren.
@donvincenzo: Ik hoop het voor de beste mensen, erg rot als je door zo’n lamstraal je bezit aan grot gereden ziet worden. Kan me nog een van mijn vader zijn verhalen herinneren waar hij ook kon fluiten naar toendertijd 400 gulden, omdat de dader geen cent te makken had. “van een kale kip kun je niet plukken”. maar ik hoop van harte dat ze deze frikandel tot de laatste cent uitwringen.

Het is nog een geluk dat er geen dodelijke slachtoffers zijn gevallen, anders stond hij natuurlijk eerst een week perkjes schoon te prikken…
@donvincenzo: De kans is aanwezig dat meneer helemaal geen verzekering heeft, geen zin heeft om te betalen of helemaal niet kan betalen en weer teruggaat naar zijn vaderland.
@hammerman: Aanvulling: Als je zelf all risk verzekerd bent dan krijg je je schade wel vergoedt. Alleen WA dan ben je de klos. Wel nog een kans via het Waarborgfonds natuurlijk,
@hammerman: Update: auto van dader was verzekerd, echter niet gekeurd. Slachtoffers krijgen dus hun schade uitgekeerd.
@VeniVidiVici: moet je toch ns die prijzen checken. Die dingen kosten gigantisch veel
@thomasbol: ja idd, ze denken ook meteen dat ze god zijn als ze met zo’n ding rijden. Alles en iedereen hebben ze maling aan….
@knipperlichtje: man naar mijn hart. Hoe meer e39’s hoe beter
Ach jee .. Een typische mede e39er actie .. Thumbs up dus ..
@lincoln: denk jij hetzelfde als ik…?


ONDERDELEN!!! :D
BMW de enige marktspeler!
Pas na zeven auto’s beschadigd te hebben tot stilstand komen. Hoe bezopen moet je dan niet zijn! Wat ’n stuk ellende, zeg!
Maar ik hoop voor de gedupeerden dat hun schade vlug en goed geregeld kan worden, want van die bezopen kale kip zul je wel geen veren kunnen plukken.
Deze persoon weet waar hij de komende jaren voor moet werken!
Elke brom mobiel minder is er eentje, hoe dit dan ook gebeurd het blijft een goed ding.
Die autootjes zijn ook levensgevaarlijk. Helemaal geen bescherming bij een botsing en wel gewoon op de weg tussen de auto’s.
@mrrallycross: inderdaad. Heb laatst een monteur van die dingen gesproken en hij omschreef de bescherming voor inzittenden als zou het niet meer dan een wasmand zijn
Ergens een ‘dat’ vergeten?
@purepet9000: Hoezo ? Heb jij hem gevonden?
Dacht eerst dat er een Polo op de foto stond..
Zooo! Wat ziet zo’n aixam er veilig uit zeg!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).