Henrik Fisker’s Galpin Rocket Speedster Concept is hier

Auteur: , 20 Reacties

Henrik Fisker's eerste project na het Fisker-debacle was de Rocket. Op Pebble Beach presenteert hij de dakloze versie van de gepimpte Mustang.

Anders dan bij de Fisker Tramoto en Latigo CS, respectievelijk door Fisker Couachbuild verbouwde Mercedes SL en BMW 6-Serie, heeft Henrik bij de Galpin Rocket geen moeite gedaan om de Mustang-afkomst te verdoezelen. In tegendeel, meneer Fisker heeft vooral de krachtige lijnen van de Ford nog wat sterker aangezet en het resultaat is een 725 pk sterke supercar.

Zoals er van de gewone Mustang een coupe en een convertible is, zo krijgt nu ook de Galpin Rocket gezelschap van een open broertje. Officieel nog een concept, maar wie met voldoende dollarbiljetten wappert, krijgt er natuurlijk zo eentje mee naar huis. Is een Mustang Convertible een 2+2, dankzij een Porsche Speedster-achtige afdekplaat is de Galpin Rocket Speedster een zuivere tweezitter. Opvallend zijn ook die wielen, een waardeoordeel daarover laat ik aan jullie.20 reacties

Fugly
Hebben !!
Thanks, but no thanks.
Fiskers’ creaties nooit mooi gevonden.
De velgen komen regelrecht uit GTA5
@moondustfocus: en dat is in dit geval helemaal niet erg.
Geweldig mooi! Alleen de grill is weer net iets te Audi-ig.
Bijna net zo kitscherig als een Aston Martin ..

Alleen dan wel snel in de bochten ..
@lincoln: Een AM gaat prima door de bochten en is in mijn ogen alles behalve kitscherig. Het is geen Spyker. Bovenstaand is eerder een Hotwheels creatie.
Vervelend dat die grille dan weer verchroomd is, dat hoort een opening voor te stellen, dus maak het zwart. ’t Is geen Rolls..
De wielen vervangen, dan mag ie keurig voor mn deur komen te staan
Ik ben niet heel gek op de Mustang, maar dit staat opzich prima.
Lomp ding.
Zal vast als een raket vooruit gaan, maar persoonlijk vind ik er niks aan. Geef mij maar een Shelby GT350R als we het dan toch over snelle Mustangs hebben.
Leuk maar die wielen verpesten alles vind im
Het doet me denken aan Tonka.
Een soort lompe karikatuur van zichzelf.
Sorry maar ik vind het helemaal niks!
Rijden in een Amerikaanse “muscle car” heeft wel wat vind ik. Je moet ze waarderen om wat ze willen zijn, eenvoudig, ruim en sterk. Wil graag 4persoons, het origineel.
Ik vind hem wel dk
@philipf: dik*
Lilluk

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).