Manoeuvreer je in een Mercedes Maybach op Marktplaats

Auteur: , 42 Reacties

Ja die auto is Duits, we zijn in vorm, ey!

Er is alweer bijna een jaar voorbij. Misschien heb je het dit jaar druk gehad en staat er op je lijstje met goede voornemens voor volgend jaar dat je af en toe wat meer tijd voor jezelf wil nemen. Het hoofd leegmaken, lekker relaxen in een luie stoel, je kent het wel. Zo niet check dan even hoe @wouter het voordoet in deze rijtest met de Maybach Mercedes S600.

Het probleem is alleen, hoe meer je relaxt, hoe minder tijd je hebt om de broodnodige pegulanten te verzamelen die zo’n Maybach vereist. En als je die Maybach niet hebt dan kan je ook niet relaxen. Gelukkig komt autoblog wederom met de oplossing voor deze vicieuze cirkel van ellende. Op Marktplaats kan je namelijk voor het schappelijke bedrag van 159.500 Euro deze Mercedes-Maybach S500 oppikken. Dat is dus relaxen met de kop eraf!

Hoewel, ten opzichte van de kale nieuwprijs van een Mercedes-Maybach S500 is deze auto maar een lousy 10.000 Euro goedkoper, ongeveer. Maar goed, dit soort wagens worden natuurlijk nooit zonder opties verkocht en die extra’s zijn peperduur. In dit geval kun je er gerust op zijn dat de vorige eigenaar de prijs voor de toerenteller en het IWC-klokje al voor zijn rekening heeft genomen.

De zwarte ‘S’ heeft 19.595 kilometer gereden en verkeert volgens de verkoper niet gewoon in nieuwstaat, maar in ‘werkelijke nieuwstaat’. Naar verluidt start ‘ie zelfs elke keer bij de eerste poging, in tegenstelling tot de Mercedes-Maybach S600 van Kanye. Kortom, grijp deze kans, plak er een ‘600’ badge op en voel je net Lewis Hamilton terwijl je cruist in deze dikke Merc Maybach.

Bedankt Rachid voor de tip!42 reacties

Waarom weer van die pretentieuse dure meuk waar niemand wat mee kan ??
Gewoon een hapklaar fabrieksding ..

Staan toch zat grappige rariteiten op marktplaats ..
@lincoln: maar de hamvraag is ..
Zijn die rariteiten ook Duits ??
Anders werkt de tagline niet meer ..
@jaapiyo: ik had onlangs nog een bijzondere klassieker getipt. Een guido (Amerikaans-Italiaans) uit de studio, wiens naam tegenwoordig oo Fords prijkt. Geen duitser…
@toyotafortuner: ik zal de doos met brieven nog eens nazoeken voor de volgende keer.
helaas geen diesel anders wist ik het wel.
Staat bij Wiegermans.nl
@sem234: goh
Zo’n auto zou ik nooit bij een universele garage kopen… waarschijnlijk mee getrapt etc.. niet dat dat bij een dealer niet gebeurt..
@breitling1993: Mooi hoe je je eigen standpunt al onderuit haalt binnen hetzelfde bericht.
@breitling1993: dus je zou nooit een dergelijke auto kopen?
Hmmm geen trekhaak voor de tabbert.
Jammer, 2 plekken achterin. Dan koop ik hem niet…
@svenska_aeroplan_ab: dat zou voor mij geen showstopper zijn, maar die leuningen staan in de verkeerde hoek.
Nu kan ik er geen kinderstoel neer zetten, dus laat maar.
@awesome: die lijken wel verstelbaar te zijn dus dat gaat ook wel lukken. Daarbij is er natuurlijk isofix aanwezig.
Mocht ik ooit een idioot zijn en last hebben van grootheidswaanzin dan zou ik zoiets kopen. Maar dan wel met een lichter interieur. Beige lederen bekleding past in mijn ogen veel beter bij een limousine waar ik achterin zou zitten.
@viezefreddyw: och, als dit straks oud en betaalbaar is koop ik dit misschien nog wel eens. Met de auto is vind ik weinig mis. Sterker nog, ik kan deze serie wel waarderen.
@lekbak: Snap ik wel, ik vind het zelf ook wel een mooi ding hoor. En de serie zelf vind ik schitterend. Maar het is mij allemaal wat te veel van het goede.
@lekbak: Ter aanvulling; wat meer zou je nodig hebben dan een S500 Lang? Of een S600 Lang?
@viezefreddyw: mijn a170 is al meer dan ik nodig heb. Maar ik kan dit gedoe soms wel waarderen. Het is compleet over the top en nutteloos. Ik zou hier dan ook nooit een hoop geld voor neerleggen, maar als een ander de afschrijving op zich neemt is het al een heel ander verhaal. Dan is het opeens een leuk hebbeding voor de hobby. Over een jaar of 20 dus…

Van beperkingen zoals representativiteit of angst over wat anderen van me denken heb ik minder last dan goed voor me is ;-)
@lekbak: Daar heb ik ook totaal geen last van. Ik heb er geen boodschap aan wat anderen van mij of mijn auto(‘s) vinden.

Ik snap ook wel wat je bedoelt. Ik heb er ook wel een bepaald gevoel bij. Net zo goed dat ik een bepaald gevoel heb bij een W140 S600 lang. Maar ik kan mijn eigen vraag waarom ik liever een S600 zou willen dan een S500 niet eens beantwoorden. Misschien omdat ik dat bepaalde gevoel heb..
@viezefreddyw: beige… Leuk als je 80 bent en je niet wilt dat je corduroy broek teveel afsteekt op het interieur.
@boomhauwer: Sorry voor het feit dat ik een afwijkende mening heb. Ik vind beige mooier dan zwart, zeker in zo’n type auto. Of cognac bruin, dat vind ik ook veel mooier. Die twee kleuren zou ik tussen twijfelen. Maar ach, wie ben ik?
@viezefreddyw: en sorry als ik mijn mening erop geef. Maar ach, wie ben ik…?
Fuck. Ik ben verliefd. Sorry mevrouw Von Klausenburg.
Da’s pas een kleur voor een Duitser!
If you ever need a car, And you gonna buy it on marktplaats, ask for @rachid. Hè wil find one for you
De kinderen kunnen hier wel lekker achterin zitten….alles dubbel dus niks om ruzie over te maken. Alleen de vrouw zal wel klagen over het parkeren bij de supermarkt…..
Kocht ik toch een nieuwe deze is overmorgen al 2 jaar oud op kenteken en dan mag er wel wat meer op zijn afgeschreven.
Ah Rachid is weer terug van zijn kerstverlof, mooi!
Is dit niet dat jet cars ding?
Dat is nog eens een wintersport mobiel!
Als het fout moet, dan ook echt vaudt!
En wat een heerlijk zacht leder! Zou ik alleen nog naakt in willen rijden!
@geelbarrel: dan ben ik blij dat de ramen flink getint zijn…
En dan geen Nightvision :(
Nee laat maar hoerensloep
Ik dacht even nee geen F1 maar daar was lewis dus toch!
Precies goed, dit zou ‘m worden, de automobiel die ik zou kopen als ik kan. Relaxen en voldoende pegels bij elkaar had geschraapt. Ja duurder is mogelijk maar een auto heeft, in mijn hoofd, een maximum prijs. Nog even naar de 150 lullen en dan zou dit ‘m zijn.
Mooi IWC klokje, fantastisch merk.
@888natan: zal wel een Quartz uurwerk zijn? Dat past dan weer niet, vind ik.
@hehe: vind ik ook niet passen. De charme is er dan wel van af.

Hoogstwaarschijnlijk is dit een Portofino editie?
Prachtige wagen. Maar waarom is die hoerentent verlichting überhaupt een optie? En wie kiest dat? Als je bij een dealer deze optie probeert te bestellen op zo’n wagen zou de verkoper je eigenlijk direct het pand uit moeten zetten.
Bah, ik vind dit soort schepen echt mega saai. Gelukkig ieder zn ding :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).