Mansory Bentley Continental GTC heeft 1.001 pk

Auteur: , 16 Reacties

En een kofferbakspoiler, 22 inch wielen, alles.

In het zeer onwaarschijnlijke scanario dat wij het EK voetbal gaan halen volgend jaar lijkt deze Mansory me het ideale vervoer voor Gregory van der Wiel of Jeremain Lens. Zoals we gewend zijn van de tuner heeft hij de subtiliteit van een voorhamer, wat niet automatisch betekent dat iets ook lelijk is. Maar dat is deze Mansory-creatie wel.

De chromoranje kleur is ligt nog lekker op het oog, en combineert uitstekend met het oranje interieur. De carbon motorkap, spiegelkappen, zijskirts, en bumpers trekken de balans al enigszins uit het design. In deze bunmperwelvingen zijn tevens LED’jes aangebracht. Sjiek. Bij het dekkapje van cabriokap gaat het echter helemaal fout: de lelijke triplex-look is allesbehalve fraai.

I woke up in a new Mansory

Met iets minder carbon en zonder dat lelijke hout (laat dat nou gewoon aan Rolls-Royce over) en potsierlijke spoiler is deze Brit eigenlijk nog best te pruimen, dat oranje interieur is gewoon vet. Punt. Daarnaast klinkt de 1.001 pk upgrade voor de W12 ons als Bugatti muziek in de oren.

Deze of de Startech-GTC?16 reacties

Het ziet er gewoon niet uit. Zo doodzonde van die Bentley. Is er ook bekend hoe ze dit vermogen uit de W12 hebben gekregen?
@dutchdriftking: is niet bekend, maken ze ook niet bekend, want zit geen 1000pk in. Mansroy roept dit soort dingen wel vakker, echter leveren ze nooit betrouwbaar bewijs
Doe mij maar alleen de motorupgrade.
@wajodwaas:
Waar ga je die motorupgrade dan opzetten?
Iets zegt me dat je er niet veel mee kunt.
@kylian: iets zegt me dat ik die in een bugatti zet, zodat ik evenveel vermogen heb met veel minder gewicht.
Ik mis de spinners…
Het wordt er niet mooier op.
De holy grail voor de voetballertjes
Die spoiler… Die zou je heel misschien nog op een Del Sol zetten. Maar bij deze auto is het de kers op de taart qua wansmaak.
Dit is dus weer zo’n misbaksel van Mansory…. Bij die lambo laatst had ik even het gevoel dat het enigszins de goede kant op ging, maar helaas…
Oranje gaat lekker dit jaar…
Ik vind hem wel dik!
Maar is ie ook sneller dan een veyron?
Wat een drama zeg! Heeft onze koning willie zeker besteld zo??
Zonder carbon grill en motorkap zou die eigenlijk bijzonder lekker zijn (is ie nu ook maar de carbonkap en grill zijn too much)
1001pk 👌
Teering 1001 pk!! 1001!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).