Mansory Bentley Flying Spur is niet om aan te zien

Auteur: , 36 Reacties

Het wit met gouden thema schreeuwt 'Dubai here I come!'.

Want de klantenkring van Mansory huist zich voor een groot deel in de Emiraten. Die moet je wel te vriend houden natuurlijk. Heel creatief is het thema ook niet. De tuner deed zo’n twee jaar geleden hetzelfde trucje op de oude Flying Spur, hetzij in een andere kleurencombo en iets minder opzichtig.

De body bestaat nu voor een groot deel uit carbon materialen, inclusief de nodige opsmuk. Een nieuw LED-stripje aan de voorzijde, iets dichter gepositioneerd naar de grond (30mm) en 22-inch jetsers doen je een Mansory Flying Spur herkennen. Ben je nog niet zeker van je zaak, dan doet het opzichtige interieur enkele vermoedens bevestigen. Zo weerspiegelt het exterieur zich in het interieur als het gaat om een kleurenpatroon.

Motorisch geeft Mansory de Brit een zetje in de rug met een extra 120 trappelende paarden. Dit brengt het vermogen op 745 pk en 950 Nm aan koppel. Hierdoor sprint de Flying Spur in vier tellen naar de honderd en in 14 seconden naar de 200 km/u. Een topsnelheid wordt niet vermeldt. Parkeren in symmetrische stijl doe je naast de onlangs aangekondigde Mansory Palm Edition 999.36 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Tuurlijk lelijk vergeleken bij het ‘gewone’ model, maar vindt het nog meevallen… Waarschijnlijk begin ik gewoon te wennen aan de overdreven-sjeik-rapper-rijke chinees-stijl
Ziet er goed uit.(ben 19 jaar😀)
@levon: ziet er niet goed uit.(ben 22 jaar)
@levon: leuk voor je
@levon: ziet er goed uit.(ben 27 en een half :))
@levon: Ziet er niet goed uit. (Ik ben 16 jaar :-P)
@levon: Vraag een goede smaak voor auto’s voor je verjaardag!
Als je de wielen door normale exemplaren vervangt en het ‘goud’ door iets beschaafders valt het allemaal nog best mee. Een van de minder beroerde Mansory’s.
@forza: En dan heb je nog het interieur dat afgrijselijk is..
@cliosport2000: dus als je nou het hele kleurenschema overhoop gooit en er wat zachte donkere kleuren op legt, zowel exterieur als interieur en andere wielen erop schroeft, is het best een mooie wagen!
@Thijsj: Een originele dus maar dan met de motor-upgrade.
@kilum: Wat heb ik gedaan dat me reactie in eens moet worden goedgekeurd? Dat hoeft normaal nooit.
Dit geval mist z’n doel compleet.
via iPhone app
Voeg een stijlvol vleugje afgeleefde polo toe aan je Spur, plak wat extra ledjes in de bumper.
Kan die toko niet failliet gaan?
Iets voor memphis depay?
Door de accenten op de deuren lijkt het wel alsof hij 3 deurgrepen heeft.
“Mansory Bentley Flying Spur is niet om aan te zien”

Waarom zet je het dan op je website…
Het enige wat ik mooi vind aan Mansory zijn hun veelspaaksvelgen, maar dan alleen als licht metalen velgen. Voor zo’n paupertoko vind ik het stijlvolle velgen. Jammer dat ze ze altijd in afzichtelijke kleuren spuiten en onder afschuwelijke wagens schroeven.
Mooi voor in de zandbak ergens in Qatar ofzo…
Kan iemand uitleggen waarom die olieboeren zo gek zijn op auto`s die er zwaar over de top uit zien? Als het hun smaak is snap ik dat Mansory het maakt, maar het is zo afschuwelijk kitscherig!
@dutchdriftking: Ik denk dat het een cultuurverschil is. Pronken met je rijkdom is daar meer normaal dan hier in NL denk ik. Kijk ook eens naar de kledingstijl van allochtonen uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Alleen maar dure merkkleding, al dan niet nep. Ik zie er het nut niet van in, maar volgens mij geeft het je status in die kringen.
@dutchdriftking: past mooi bij een witte jurk met gouden kettingen, vandaar
iedereen vind het lelijk dus iedereen is jaloers…
@dutchdriftking
Dat zit in hun cultuur. Dmv van protserigheid willen ze laten zien hoe goed ze het wel niet hebben en hoeveel geld ze hebben. Kijk naar de absurde creaties (palm island, grootste indoor-skibaan vd wereld) die er bijv in Dubai zijn. In Ned is het meer een: doe-maar-gewoon-dan-doe-je-al-gek-genoeg-mentaliteit (de nieuwe rijken daarbuiten gelaten).
-edit: nutteloze bijdrage-
Ik zie blauw en zwart hoor?!?!?
@badmat: Haha heerlijke reactie.
Wat van mansory is wel om aan te zien dan?
Zelfs zo zou ik nog geen probleem mee hebben om er in te rijden
Al draagt een Bentley gouden bling het blijft een intens onooglijk ding.
Hee Mien hou jij me kotsbak even vast??
Lelijk is het zeker, maar zijn genoeg mensen met veel geld en wansmaak die hem zouden kopen. Helaas…
Zelfs met alle bling zoals op de foto’s zal hij hier in Dubai niet opvallen. Dus denk ik eerder dat hij voor de Russische markt is.
Welk mansory spul wel

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).