Marechaussee doet bizarre vondst op de A12

Auteur: , 24 Reacties

Wimpie's Wapenhandel heeft een tegenvallertje voor z'n kiezen gehad.

Wapens A12

Het is weer zover! Enkele maanden geleden nog werd een auto van de weg geplukt met daarin een paar miljoen euro aan contanten, een maand daarvoor werd eveneens een enorm bedrag in een auto gevonden en nu is het een kofferbak vol wapens die het grensoverschrijdend politieteam aantrof. Het gaat om 66 boksbeugels, vijf werpsterren, veertien stiletto’s en vijf ploertendoders. Een 20-jarige BosniĆ«r kon worden aangehouden.

De auto werd gesnapt tijdens een controle bij de Duitse grens, ongeveer een uurtje geleden. Bij de controle viel plots een tas open met daarin enkele messen. Een doorzoeking van de kofferbak was het logische gevolg en daarin zat het wapenarsenaal. Kan iemand ons trouwens uitleggen wat een beetje crimineel anno 2016 nog met een stel werpsterren moet? (via: de Koninklijke Marechaussee)24 reacties

Tja, die is de lul… gratis appartement voor een jaar, en na de tijd wordt hij gratis weer terug gebracht naar zijn eigen land. Want zo werkt nederland
@peug206: Fout! Na dat jaartje gratis hotelovernachtingen gaat onze overheid twijfelen of deze persoon al niet teveel Nederlander is geworden om hem vervolgens te laten blijven.
@ablogjunk: niet mee spotten. Het zal wel allemaal aan zijn moeilijke jeugd gelegen hebben!
@peug206: je mist nujij wel he?
@peug206: heb jij soms een storing in die grijze cellen? Een jaar logies en ontbijt op kosten van de staat krijg je nog niet eens als je als recidive straalbezopen een kind dood rijdt. Ik denk 100 uur schoffelen.
@roppp: Wedden dat die Bosnier op weg was naar Rotterdam, zitten namelijk een paar Feyenoord hooligans te broeden op wraak in de Belgische bossen …
Ploertendoder! Een woord dat je niet zo vaak hoort. Verder een stelletje venijnige wapens, mooi dat ‘ie gepakt is.
@2wheeler: is juist klote! Nu kan ik helaas niet meer de lokale mcdonalds beroven verkleed als ninja met mijn werpsterren ?
Onderweg naar de zwarte markt zo te zien.
Ga naar de bazaar in Beverwijk, gouden tip.
Een werpster, de kroonpen onder de wapens
@ziekegeest: voor een ninja wel
Oh speelt er een Bosnische club tegen een Nederlandse? Geen gezellig volk die voetbalfans.
Daar op elke hoek verkrijgbaar en weinig controle bij de grens. (Bulgarije, eu, wapens te koop en elke hoek)
Middeleeuws wapentuig.
@dutchdriftking: van al deze wapens kies ik toch echt de oudste van allemaal, de ploertendoder. Een verdomd effectief en gemeen wapen. Zwaar onderschat ook.
@lekbak: ik moet er nog eens eens zo’n ding hebben voor in de auto.
Goedkope kermisbrol…

Maak je tegenwoordig als kind op het schoolplein al geen indruk meer mee.
@moveyourmind: wat neem jij mee dan in je brrodtrommeltje naar school ?
@moveyourmind: klopt, tegenwoordig moet je kind van 11 met een elektrische fiets, een iPhone7 en een Walther P5 naar school, anders heeft het kind daar geen leven…
Doe mij maar een werpster
Mooi toch ..
Een beetje oud ijzer meenemen ..
In ruil voor een levenslang abonnement bij het UWV ..

Goed bezig ..
Ik mis de relatie met auto’s hier. Ja, hij is opgepakt terwijl hij de grens passeerde met een auto. Maar dan moet het toch wel minimaal een bijzondere auto geweest zijn wil het hier verschijnen?
@kliko: golf of bmw van je buurman

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).