Maserati GranTurismo S probeert niet op te vallen

Auteur: , 24 Reacties

Normaal gesproken hebben camouflagekleuren het doel om iets minder opvallend te maken, maar dat is bij deze Maserati GranTurismo S is dat niet helemaal gelukt. Deze Italiaanse coupe zal eerder meer dan minder aandacht trekken gok ik zo.

WrapStyle heeft in opdracht van Winsor DesignCars deze GranTurismo S even flink onder handen genomen. Niet alleen is de carrosserie voorzien van een wrap met gevlekte print, ook de velgen zijn aangepakt en de achterlichten zijn (deels) getint.

Trek je een van de portieren open dan wordt je begroet door een knalrood lederen interieur dat eveneens is voorzien van de nodige details die zijn afgewerkt met een camouflageprint. Zowel van binnen als van buiten kan je dus zien dat er iets bijzonders is met deze auto.

Zoals je aan het kenteken kan zien is deze ombouw uitgevoerd in opdracht van een Tsjechische klant van Winsor DesignCars. Dit is trouwens de eerste keer dat we een Maserati met camo zien, bij Ferrari’s zie je het veel vaker.24 reacties

Hadden ze ook even foto’s moeten maken in een bos.Om te kijken of je hem dan echt niet ziet.Zal wel weer van 1 of andere militair wezen neem ik aan.Normale burger wil hem niet zo,lijkt me.
@Alfarobert: Balotelli zou hem wel willen.
Ziet er eigenlijk nog best wel gaaf uit, maar toch zonde. Deze auto heeft dit niet nodig.
En nog steeds is ie mooier dan het gemiddelde koekblik op de weg. Al vond ik glimmend goud toch een stuk beter geslaagd.
Liever ouwelullengrijs, 3cm verlaagd met matzwarte ADV.1 velgen.
Maserati GranTurismo S probeert niet op te vallen*


*=is niet gelukt
En dan dat rode interieur… Bah…
He bah, dit moet je echt niet doen met zo’n auto. Een elegante, stijlvolle Italiaan met zo’n lompe wrap. Velgen zien er al helemaal niet uit zo.
Heb hem zondag nacht gespot in Parijs, ziet er wel vet uit!
Als ze die camouflage look nou op die Seat Mii hadden geplakt, en op de Maserati een Gulf racing look, dan was het voor beide auto’s nog te pruimen. :P

http://www.autoblog.nl/nieuws/gespot-seat-mii-met-gulf-livery-61006#post-61006
Ik vind het er erg geslaagd uit zien. Uiteraard hoeft er maar 1 van te zijn, dat is voldoende.
Lapo Elkann is toch geen Tsjech?
Foto’s gemaakt in Praag zo te zien (op die in Parijs na), blijft een gave stad!
om de één of andere reden vind ik die camouflage look wel te pruimen, vooral in grijstinten
Die wielen zijn wel netjes gedaan.
Best tof
Zon camo patroon is wel tof maar toch niet op een Maserati. Da past nie.
Eindelijk een wrap waar de velgen ook mooi zijn meegenomen. Moet wel zeggen, bij een vast patroon is dat wel lastig. Want ja die dingen draaien nou emaal.
Toevallig zag ik deze afgelopen weekend op de Champs-Elysées rijden samen met een zwarte GranTurismo, dat is in mijn ogen toch gepaster op een stijlvolle wagen als deze. Alle voetballers van deze wereld denken hier wellicht anders over maar ik vind het eigenlijk maar zonde.
chantal janzen
bij aankoop van deze maserati,camouflage broek naar keuze

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).