Maserati Levante opnieuw uitgelekt

Auteur: , 14 Reacties

In de aanloop naar de onthulling in Detroit, aankomende januari, zagen we de Maserati Levante al in patentschetsen verschijnen, en vandaag ontvingen we nieuwe beelden van de Italiaane SUV.

De Maserati Levante

Bovenstaand plaatje is afkomstig uit een hoek die je niet snel zal verwachten, namelijk de schaalmodelwereld. Een bedrijf dat van Maserati opdracht kreeg schaalmodellen van de Levante te bouwen postte een foto waarbij de carrosserie van de Levante duidelijk herkenbaar op de achtergrond op een kast staat.

De Maserati Lekvante

Kennelijk was men even vergeten dat het model nog supergeheim hoort te zijn, maar dat kan gebeuren. Doe met dit nieuws wat u wilt.

Dank voor de tip, Joran!14 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Gebeurt wel vaker toch? Als ik me niet vergis zijn nieuwste S-Klasse,SLK, CLA en Ferrari 458 Speciale A ook op die manier gelekt.
@Edge: De S W222 was toch voor ’t eerst te zien toen ze reclame-opnames waren aan het maken?
Scherp!
Alle renders/schetsen/spyshots/schaalmodellen etc. die ik tot nu toe van de Levante heb gezien, maken mij niet vrolijk. Dat zoiets nog bestaat; een lelijke Maserati. Straks gaat Aston Martin zeker ook nog lelijke auto’s bouwen. Waar gaat het heen met deze wereld?
Hahaha!
Heb de Levante zien rijden in camouflage op mijn reis in Italie in juni op de snelweg langs Modena. Hij reed voorbij en ik kon enkel maar een foto van ver van zijn achterkant nemen omdat het een stuk autosnelweg was met trajectcontrole waar de Maserati testdriver zich niet veel van aantrok :p
Nice!
Mijn vriendin heeft hem overigens al veelvuldig (ongecamoufleerd) op hoge snelheid zien rondscheuren op de IDIADA proving ground in Barcelona. Helaas mocht ze daar uiteraard geen foto’s maken…
@trustmeiamanengineer: nou vraag ik me eigenlijk wel een beetje af wat je vriendin voor werk doet als ik dat mag vragen
@janmetdelangeachternaam: Ingenieur bij een autofabrikant. (geen Maserati helaas) ;)
Veel kan je er natuurlijk nog niet uit opmaken maar mij bekruipt een behoorlijk Infinitigevoel.Op zich niet erg als we het over een Infiniti hebben.Maar dat is niet zo.Ik vrees met grote vrezen dat ik dit niet mooi ga vinden.


Een succesnummer in de dop dus!
Is vast de Chinese knock-off die hang-chi-wang volgend jaar op de markt gaat zetten
…net als de Ghibli krijgt de Levante de achterlichten van een Hyundai of Kia
Daar gaan de opdrachten voor dit bedrijf

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).