Matt Leblanc wordt wél blij van zijn medewerkers

Auteur: , 23 Reacties

In het verleden was er nog wel eens een probleempje tussen een host en een producer van TopGear, omdat de producer de host weigerde te voorzien van warm vlees. Dat probleem is nu opgelost.

TG-Mustang

Oké, de kijkcijfers van het nieuwe TopGear mogen dan tegenvallen, de studio-outfit van Chris Evans mag dan nooit veranderen en Matt vindt Chris niet zo tof. Toch is het niet allemaal kommer en kwel bij de show want achter de schermen gaan sommige dingen wél een stuk beter dan voorheen. De Britse kwaliteitspublicatie de Zon meldt namelijk dat Matt Leblanc een groen blaadje van de productie-afdeling geplukt heeft.

Het gaat om de 31-jarige Aurora Mulliner Mulligan, die in de aflevering met Ken Block's 'Stang nog een cameo had in de show als de bruid wier huwelijk ruw verstoord werd door donuts.

Naar verluidt kwam de 48-jarige Matt na een zware dag door de koude rijden op een Honda Goldwing aan bij het hotel waar ze die nacht zouden verblijven. De keuken was al dicht, maar Aurora dronk nog een 'White Lady' aan de bar. Buiten waaide de wind om het hotel. Matt had trek en verordonneerde Aurora om warm vlees voor hem te regelen, of anders! Aurora zei toen 'definieer warm vlees'. De rest is geschiedenis.23 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lekker geschreven ;) En leuk voor ‘m!
Die laatste alinea Haha!
Is er toch nog iemand blij
Er moet geneukt worden.
Zo’n redactiemeisje is een prima secundaire arbeidsvoorwaarde.
Wow. That escalated quickly.
-edit: my bad! dank u, is inmiddels gefixt-
@baardmijt: Hahaha

OT: Ze lijkt een beetje op Jennifer Aniston in haar Twitter foto’s.. het “Friends” stadium zijn ze voorbij begrijp ik uit de laatste alinea.. :P
@Freewarefreak: friends with benefits
Onverstandig
man man man man man, zet het er voortaan bij als jullie een stuk voor de Tina schrijven, dan klik ik niet…
@meneer: hahaha
@meneer: psies mijn gedachte
Eerste alinea klopt niet… het werkelijke verhaal is dat de producer het niet weigerde, maar dat de host de producer had doorgegeven om na de opnames in het hotel graag een lekker stuk vlees te willen. Bij aankomst was er door de producer vergeten dat te regelen en daar was de host overdreven pissig om geworden.
Net getrouwd en nu alweer met een ander. De slet.
Hahaha die laatste alinea
Ouwe snoeper
How you doin’ werkt nog steeds prima zo te zien :)
@Gulli: Joey still got it ;-)
Op zich ook wel leuk dat je als productie meisje bij Top Gear terecht komt. Je kan t slechter getroffen hebben. Daarna mag je nep-trouwen, op film, in super_UHD; altijd leuk voor later.
En vervolgens wil je jeugdheld je ook nog even uhm…

Vraag me af wat ik zou zeggen als Kim Basinger voor me staat. Ze is 63 nu.
@gregorius: ik zou d’r doen. Puur om wie ze ooit was. Iets met bucket list enzo…
Wat onderhand wel een beetje moe van al dat geklaag en non-nieuws over Top Gear met de nieuwe presentaroren, wat is er nu wezenlijk verandert? En als je het bagger vind, gewoon niet kijken, het leven kan zo simpel zijn!
Mooi gedaan toch?
Een spontane lach ontstond bij het lezen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).