Max Verstappen doet een dab als hij uitvalt met pech

Auteur: , 11 Reacties

Look at my dab, everybody sayin' dab.

MV33

Na de main event was er ook nog het tweede deel van de traditionele F1 persconferentie op donderdag. Het affiche sprak dan wat minder tot de verbeelding dan dat van deel 1, maar onze held schoof wel aan! En hij zei dingen! Max werd bijvoorbeeld gevraagd naar het idee van Mark Webber om de gridstraffen voor technische malheur af te schaffen. Daarover grapt MV33:

“Ja misschien moeten we de teams gewoon boetes geven in het geval van technische pech. Hoewel, mijn team gaat dan waarschijnlijk bankroet!”

In Azerbeidzjan werd het een beetje overschaduwd door alle andere gebeurtenissen, maar het was na de race ook opvallend dat Max de media niet te woord stond na de zoveelste uitvalbeurt. Mocht Max nou onverhoopt weer uitvallen in Oostenrijk, wat gaat hij dan doen?

“Ik doe dan eerst even een dab. Ik moet toch uitstappen et cetera. Maar, ik ga normaal gesproken proberen om de media gewoon te woord te staan.”

Tsja en tenslotte moest ook Max natuurlijk nog wat zeggen over Vettel. De Nederlander die vorig jaar in België en in Mexico clashte met Sebbie werd gevraagd of de Duitser in zijn ogen anger issues heeft. Maar Max denkt dat dat wel meevalt.

“Nou, nee ik denk het niet. Buiten de auto is Sebastian een prima kerel. Ik denk dat hij boos was op Hamilton omdat hij dacht dat hij een braketest kreeg, anders zou hij nooit gedaan hebben wat hij deed. We zijn uiteindelijk ook maar mensen met emoties. Gelukkig maar, want anders zou het allemaal maar een saaie bedoening zijn en hebben jullie écht niks om over te schrijven.”

Waarvan akte! Voor de liefhebbers: de hele persco kan je hieronder begluren.

VES11 reacties

Hup ..
Gewoon met die carnavalspet op tv ..

Iedereen weet dat je nix te melden hebt ..
Logo’s moeten we zien .. meer niet ..
Dat is uiteindelijk je werk ..
@lincoln: haha
@lincoln: maar “We zijn uiteindelijk ook maar mensen met emoties” is toch wel erg diepzinnig van de pet.
via Android app
@mashell: het blijft dan ook een petje.
@lincoln: zegt Lincoln(R)
Perspraatje hoort erbij, ook als het tegenzit. Niet te vaak weglopen anders gaan je fans je nog een diva noemen: http://www.duimspijker.com/sport/is-max-verstappen-een-diva/
En nu hopen dat die waterkoeler zondag voor een podiumplaats zorgt!
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Zolang die het maar op Johnny Däpp doet.

https://youtu.be/CE70PHlgrlo
Zou er nou niet 1 journalist zijn die vragen heeft die ergens over gaan?
@dolledries: zeg Max, hoe moet het verder met de kabinetsformatie? Zeg Max, hoe zou jij het conflict in Syrie oplossen? Zeg Max, moeten we toespreken van Turkse politici in Nederland nou wel of niet toestaan? Zeg Max, als Eddie Jordan toekomstvoorspellingen over het team van Mercedes doet is dat dan vrijheid van meningsuiting of is dat laster?
Ik denk dat het record “de langste Ehhhh met de zachte G” dan gebroken gaat worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).