Max Verstappen kan de titel binnenharken

Auteur: , 64 Reacties

Niets is onmogelijk.

Waarom je tweedehands tickets GP Zandvoort moet vermijden

Het suisde al door de wandelgangen: Lewis Hamilton en Mercedes zijn weer dominant in dit seizoen Formule 1. Red Bull, Ferrari en de andere teams kunnen nog wel wat overwinningen in hun zak steken, maar het heeft er alle schijn van dat LH44 ook dit jaar weer een titel op zijn naam mag schrijven.

Tijdens de bizarre race gisteren liep het toch een beetje anders af. Lewis Hamilton, die normaliter weinig buiten het podium valt, zette gisteren slechts twee punten op zijn naam door op de negende plek te eindigen. Dat terwijl Max Verstappen de race gewoon uit reed en de zege behaalde. Nou was het gewoon een bijzondere race, niet dat dit nu een doorgaande trend is. Toch is het makkelijk om Max Verstappen als ‘kansloos’ te bestempelen. Door het gat tussen hem en Lewis een beetje te dichten, wordt het verschil kleiner dan je denkt. Met nog ‘maar’ 63 punten verschil, met Max op plek 3 en Valtteri Bottas (die gister überhaupt niet finishte) er nog maar net boven, is het niet onmogelijk voor Max Verstappen om de titel nog te halen, zo zegt GrandPrix.com.

Ietwat speculatief natuurlijk, maar goed, het seizoen is nog niet voorbij. In een interview van Formule1.nl met Raymond Vermeulen, de manager van Verstappen, wordt de ‘niets is onmogelijk’-mentaliteit bevestigd. Er worden kleine stapjes gezet, maar Vermeulen vindt dat Max goed presteert. Goed genoeg om de titel te winnen? Zoals gezegd, het kan nog. Een hele opgave wordt het sowieso, helemaal als Mercedes ‘naar behoren functioneert’. Bij races in normale(re) omstandigheden zal Lewis Hamilton waarschijnlijk weer een vechtersbaas blijken.64 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Een zwaluw maakt nog geen zomer.
@fileflirter: maar een blikje Red Bull geeft je vleugels! (sorry, moest ‘m maken… 🙁)
@fileflirter: maar Red Bull geeft je vleugels, toch?
@drdre1: urgh… AB app… 🤔
@fileflirter: inderdaad, kunnen jullie aub ophouden met artikelen schrijven over Max het zijn er inmiddels wel genoeg lijkt me.
@mikje90: Nee nee Autoblog wil dat jij elke nacht droomt van Max. Sterker nog ze willen zelfs dat alles wat je eet Max gerelateerd is… 33 aardappeltjes, 33 boontjes, 33 blokjes kaas, enz… ;-)
@venividivici: 33 artikelen per week over max en dat 33 weken achter elkaar want zo lang duurt het seizoen. Ben benieuwd naar zege nummer 33 en max zijn 33e verjaardag.
@mikje90: gewoon negeren als het te veel wordt.
@fileflirter:

ALS:
HAM er twee wint inclusief snelste race ronde en de overige 8 races telkens 2e wordt:
VER er 8 wint inclusief snelste raceronde en 2x 2e wordt:
Dan is HAM kampioen!

ALS:
HAM er één wint, 9x 2e en 2 maal de snelste raceronde en:
VER er negen (!) wint en 1x 2e wordt én 8x de snelste raceronde:
Dan is HAM kampioen met één punt voorsprong.

#nietsisonmogelijk ………………………
@erik2907: wow, wat een rekenwerk voor iets wat minder dan 1% kans heeft om uit te komen:
@flutterby: Is allemaal niet zo moeilijk hoor, Excel is mijn vriend!
@flutterby: Het was ook niet denkbaar dat RAI in de laatste 2 wedstrijden van 2007 17 punten (oude telling) zou goed maken en dat hij ALO en HAM het nakijken gaf en uiteindelijk WK werd.
@erik2907: Een van de mooiste ontknopingen ever.
@erik2907: en als verstappen 9 keer de snelste raceronden heeft is de eindstand gelijk maar wint hamilton ivm met overwinningen.
@gwnbmw:

Optie 1 is de stand HAM 421 VER 406
Optie 2 is de stand HAM 414 VER 413

Indien bij optie 2 één snelste ronde naar VER gaat komt hij op 414 (VER 11 overwinningen / HAM 8 overwinningen) — > VER kampioen. HAM gaat dan van 414 punten naar 413, immers als VER er één snelste race ronde erbij krijgt gaat deze er natuurlijk bij HAM er vanaf.
@erik2907: misschien rijd ie zich wel kreupel, dat is 50% kans. Oke dan moet bottas, vettel, Leclerq (en Gasley) niet het gaan verpesten
@maferick74: misschien komt er wel een cadeautje vanuit N-Korea/Iran en is er helemaal geen race meer in de wereld.
@fileflirter: Lente, dat is wat de eerste zwaluw niet maakt.
@fileflirter: Het stikt hier van de zwaluwen en het weer van de laatste dagen noem ik toch echt zomers.
Ik #wachtmaaraf
Lekker chauvinistisch doen met z’n alle, dat kunnen we wel.


Einde van het verhaal winnen de Duitsers weer.
Zet de sproeiers maar vast aan op de volgende baan. Dat vergroot de kansen.
@jerry: maakt het wel een genot om te naar te kijken, laten we eerlijk zijn, het komt de sport ten goede in mijn optiek!
@jerry: doe het maar na 10 ronden en als het te snel opdroogt gewoon na 50 ronden weer
En ik zou minister president van Nederland kunnen worden…
@cloverleaf: denk niet dat je dat wilt
@lekkerlinksrijden: daarna weggepromoveerd worden naar Brussel / Strasbourg voor een belastingvrij salaris en unlimited wachtgeld. Plus 7 serie met chauffeur. Een “Caroline” erbij voor de eenzame momenten en de hele dag die engnek van een Thierry pesten👍
@cloverleaf: zeker geen ervaring met een VvE? Bedenk dat, maar dan met 17.000.000 leden. Ik denk dat we blij moeten zijn dat er mensen zijn die dat willen doen.
@flutterby: nee maar wel als vertegenwoordiger van de operatie waar ik voorheen werkte. Nooit meer inderdaad. Voor sommigen is het nooit goed maar zelf enige verantwoordelijkheid nemen durven ze niet… En maar blijven zeuren..

@cloverleaf: thierry zit niet in brussel hoor.
@cloverleaf: Ik gun het je van harte!
“Ietwat speculatief”
Understatement van de eeuw
Tuurlijk. Nog 260 punten te gaan, dus als ze mij erin zetten kan ik ook kampioen worden.
Als bottas Verstappen er gewoon een keer langs laat in plaats van de boel op te houden zou het ook wat makkelijker zijn om Hamilton bij te houden
@kevin1400: ja want als Max Bottas al niet voorbij komt dan is Hamilton geen probleem?
@flutterby: Bottas weet hoe ie moet verdedigen. Snelheid zullen ze misschien iets achterlopen maar bochten zijn ze nog altijd sneller
Als Max als derde eindigt einde dit seizeoen, heel misschien wel tweede, mag ie zich in de handjes knijpen.
Man o man, een overwinning en het is meteen hosanna. No way this year ….. Denk je nou echt dat ze stilstaan bij Mercedes, het zijn Duitsers en die verliezen niet graag, zeker niet op zo een knullige wijze. Het leek wel een slapstick in de paddock bij die gasten … Het is dan wel weer zo dat er een aantal geniale strategen bij Red Bull zitten, zelfs midden in de chaos maakten ze nog goede beslissingen. Maar helaas, qua rauwe power komt Red Bull gewoon nog wat te kort …..
Zoals het er nu naar uitziet gaat Max een goede 2de seizoenshelft tegemoet. Tegen het eind van t seizoen is RBR Honda Mercedes voorbij qua rauwe snelheid en is de basis gelegd voor 2020. Hamilton zal nog wel kampioen worden dit jaar en vervolgens is Max/RBR Honda aan de beurt en worden ze kampioen van 2020 en 2021.
@verplicht: Zo ging het in de afgelopen jaren ook. Prachtige 2e helft van het seizoen. Jaar erop weer poep en vervolgens strak 3e team van het veld.
Als mijn tante een piemel had gehad was ze mijn oom geweest
@soulmaster: Je hebt ook transseksuele tantes, soulmaster.
@karaya: “There are no chicks with dicks, only guys with tits.” – Ted.
@karaya: aaah de zgn. toomtes..
@Soulmaster: als je oom een kut had was het een kut oom
Kan de Autoblog redactie, weer artikelen schrijven over auto’s ik ben wel klaar met de Max Mania. Het lijkt wel een obsessie van jullie.
@mikje90: Max is die wielrenner toch?
@720s: Ja dat is die wielrenner met een nieuwe stoptijd van 1,88 seconden!
@mikje90: op dit soort artikelen komen veel reacties, reacties zoals die van jou. Veel reacties levert geld op zodat jij en ik gratis deze blog kunnen lezen. Niks mis mee.
Alles gaat afhangen van de update waar Honda mee gaat komen en RBR. Dit weekend zou Verstappen er zomaar weer met de winst er vandoor kunnen gaan omdat Hongarije meestal de RBR wel goed ligt.
Als de update van Honda en RBR goed uitpakt na de zomerstop dan kan het nog weleens spannend worden. De update van dit weekend van Mercedes heeft ze niet verder laten uitlopen. Sterker nog ze klaagden over de update. En volgens mij zijn ze ook nog niet van de koelingsproblemen af.

Als de Honda motor en de update van RBR goed uitpakt dan zie ik Verstappen zomaar meer overwinningen pakken. Als Ferrari op bepaalde circuits ook nog de Mercedessen kan frustreren dan kan dat gat zomaar snel dichtgelopen worden. Het zijn natuurlijk heel veel mitsen en maren maar ik sluit het ook niet helemaal uit. Ik geef het zelfs nog wel een goede kans.

#wachtmaaraf
Volgens mij heeft elke coureur theoretisch nog kans. Niets is onmogelijk. Er kan een bom vallen op het F1 circus, er kan van alles. 3e plek aan het einde zou geweldig zijn.
Als mijn oma wielen zou hebben, was zij een fiets geweest.
@rynnus: Dan leer je wel snel fietsen
@rynnus: of een winkelwagentje, of een driewieler, of een stoommachine, of een Tyrrell f1, etc.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
En Hillary Clinton ging president worden.
Volgens mij wordt de term “binnen harken” gebruikt wanneer iets eenvoudig met bakken binnen komt. Naar mijn mening is dat niet bij Max.
Verstappen wint nog eens en hij word gelijk weer wereldkampioen… hou toch op met dat gefantaseer
Een blikje redbull geeft je een ontzettend vieze smaak in je mond en een zuuraanval op je tandglazuur. Niet doen dus.
Droom lekker verder joh. Mercedes had een pechweekend maar staan er de rest van het jaar echt wel weer.
Het titel deel “Binnenharken” klopt van geen kant, want dat verwijst naar gemakkelijk en veel.
Maar dat het theoretisch mogelijk zou zijn klopt wel.
Verder denk ik dat de titel ver van over is halverwege het seizoen.
Hoe dan ook moeten we met z’n allen toch wel blij zijn dat het toch nog enigszins spannend wordt dit seizoen. Das ook wat waard!
@superfred: Meer dan 60 punten verschil… heel spannend is dat niet he…
Het probleem voor RB is dat ze geen goede tweede rijder hebben om punten af te snoepen van de rest. Dus Max kan nog zo goed presteren tweede seizoenshelft maar als Gasly zo blijft presteren vallen de resterende punten makkelijk naar Mercedes en zal het dus nooit meer genoeg zijn. Of er moeten daar echt uitval beurten komen. Als als als…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).