McLaren is WOEST: “de Honda ging vandaag niet 1x stuk”

Auteur: , 19 Reacties

Al het hele jaar hebben de monteurs lekker veel werk aan de Honda-aandrijflijn. Vandaag zat het hele zooitje in de pitbox met de armen over elkaar terwijl Stoffel Vandoorne maar blééf rijden.

McLaren snapt NIETS van succesvolle testdag

Na de afgelopen race in Bahrein bleef het F1-circus hangen in de zandbak voor enkele testdagen. Normaal gesproken niet heel nieuwswaardig want er worden hooguit enkele nieuwe onderdelen getest. Ook zijn dit soort gelegenheden prima om de derde coureur van het team wat ervaring op te laten doen. Vandaag was echter geen normale testdag…

Bij McLaren is men namelijk volledig in paniek, want Stoffel Vandoorne slaagde er vandaag in om maar liefst 81 ronden af te leggen! Met een McLaren! Van dit jaar! Zonder ook maar één keer de motor of een MGU te wisselen!

Los daarvan reed de Belg ook nog eens een niet onaardige tijd. Hij zette met 1:32,108 de vierde tijd op de klok terwijl Bottas met 1:31,280 de snelste tijd pakte. Het zegt verder allemaal weinig, maar het plaatst de prestatie van McLaren, Honda en Vandoorne min of meer in perspectief.

We hopen voor de Britse renstal van harte dat bij de volgende race in Rusland alles weer doet wat het moet doen en dat er voor de start van de race minstens één rokende McLaren in het gras staat. Wat denken die maffe Jappen wel.19 reacties

Ik ben er zeker van dat Vandoorne een competente coureur is. Ik hoop dat hij in de toekomst een betere auto krijgt want ik wil Belgische-Nederlandse rivaliteit zien!
Als het nieuws niet net aan de paal (of op je mouw) werd gespeld zou je de speld kunnen horen vallen… ;-)
Erg van die motoren dit jaar, ik zou het echte potentieel van Stoffel graag eens zien met gelijke wapens tegenover de rest.
Waarom zijn ze woest dan? Vage titel, halfbakken artikel.. Sorry.
@camber24: ik weet het, ironie is een b*tch, hè.
via Android app
@camber24: de clickbait titels worden gekker en gekker. Hoe komen ze erop on dit zelfs negatief te laten klinken.
@stfu: damnnn meen je dit? je ziet toch wel aan de titel dat dit sarcastisch bedoelt is? kom op man voor serieuze zaken ga je naar naar Autoweek.nl
@c-greg: ik weet niet wat je hier sarcastisch aan moet vinden, het komt aardig serieus over. Misschien heb jij een ander artikel gelezen?
@bmwfreak038: McLaren is woest de Honda is niet een x stuk gegaan. dan weet je toch al dat die grappig bedoelt is? blijkbaar zie jij dat anders…
@stfu: dat vraag ik me ook af.
Honda komt er wel bovenop. Het is de Japanners immers ook gelukt om na de 2e wereldoorlog de meeste auto’s te produceren ter wereld in absolute aantallen.
Daarnaast komt alle elektronica ook nog eens uit het oosten tegenwoordig. Merken alles Clarion, Blaupunkt en Telefunken bestaan al decennia niet meer.

Het is dat een Nederlander ooit een busje op een bierviltje tekende met als gevolg dat VW groot werd en daarbij andere merken opkocht dat het VAG concern redelijk mee kan komen in verkoop aantallen.
Japan is het Duitsland van Azië
Mooi. Laten we hopen dat dit geen toeval is, maar dat Honda daadwerkelijk de weg naar boven heeft ingezet. Alonso is een te goede coureur om te verpieteren in een auto die poeplangzaam is en het eind van de race niet haalt, en onze Belgische vriend kan zijn talent onmogelijk tonen.
Goh, wie weet is het wel gewoon Alonso zijn rijstijl die die motoren sloopt haha
@venividivici: Als outsider heb ik toch de indruk dat Stoffel meer op safe rijdt (als die al kan starten) om zoveel mogelijk kilometers te rijden en hopelijk te finishen en op die manier zoveel mogelijk data te verzamelen. Alonso lijkt me meer alles of niets te rijden. Liever het risico op uitvallen maar toch punten proberen te pakken dan achteraan te rijden. Afgelopen weekend in Bahrein is een mooi vb. Mooie gevechten laten zien in het begin en halverwege maar enkele ronden voor het einde toch moeten stoppen
Van mij mag dit blijven
Hopelijk blijft het ook heel tijdens de race. Het zou leuk zijn als McLaren zich in ieder geval eens zou kunnen meten met de middenmoot.
Is er gras dan naast die lap asfalt daar?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).