Memphis Depay rijdt Rolls-Royce, teamgenoten zijn pissed

Auteur: , 70 Reacties

Effe lekker zeiken op voetballers, het is immers derde kerstdag.

Memphis Depay rijdt Rolls-Royce, teamgenoten zijn pissed

Als er één voetballer op moment zwaar onder vuur ligt, is het Memphis Depay wel. De voetballer van Manchester United verprutste afgelopen weekend een terugspeelbal, wat meteen een goal voor tegenstander Stoke City opleverde (video). Dan mag je wel in een leuke GLA45 AMG rijden of hebben gereden, maar daar hebben de Britse pers en de fans lak aan.

En dus is het groot nieuws dat Memphis in een heuse Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé naar de training kwam. De auto is naar verluidt niet van de voetballer zelf, al verdient de beste man 90.000 pond. PER WEEK. Depay werd al bekritiseerd om zijn flamboyante lifestyle buiten de lijnen en zijn strapatsen met de dikke cabrio werden dan ook niet op prijs gesteld. Arme jongen. (via: Mirror)

Dank aan Robbert voor het tippen!70 reacties

Al zit hij op de bank, als hij lekker een rolls wilt rijden dan doet hij dat.
@mab: jij snapt t niet helemaal hè? Als ie nu hoogst persoonlijk z’n team naar de hoogste regionen had geschoten, dan had er wellicht minder kritiek geweest, maar nu is ’t zo’n droplulletje die £90.000 per week! op z’n rekening gestort krijgt en presteert nog minder dan iemand uit het 11e bierelftal die sowieso nooit komen trainen.
@406_v6: Jij snapt het blijkbaar ook niet.
@csx3000: Hoezo ben je een droplul als zoveel per week krijgt?
@csx3000: Hij bedoelt het goed, maar verwoord het verkeert. Als je zo’n loon hebt wordt er tenminste wel verwacht van iemand die bij Man United voetbalt dat hij ook een meerwaarde voor het team is. En niet een niveau heeft van een plaatselijk zondagelftal dat 5e klasse voetbalt (En nee, neem het niet letterlijk want op Nederlands topvoetbalniveau kan hij makkelijk mee, en ik bedoel dit ook niet als aanval op iemand die in een team voetbalt, dat 5e klasse voetbalt)
@406_v6: nee, jij snapt het inderdaad niet, al komt ie elke dag v/d week met een andere kleur RR voorrijden, who cares, nobody cares, zeker niet in de UK, dat is geen afgunstig land zoals NL, waar je als hardwerkende ondernemer niet met een auto naar keuze kan voorrijden bij je klanten….

Anyway, staat duidelijk, z’n teamgenoten zijn pissed, en dat zal niet door de RR komen maar eerder door verkeerde “tikkie terug”….
@slickrick: buiten het veld een man, binnen het veld een man. Daar gaat het mis.
@slickrick: Dus feitelijk is het hier in Nederland zo dat men liever zaken doet met iemand die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten, dan met iemand die zijn eigen plan trekt en daar ook het nodige voor over heeft…
Aparte gedachte kronkel,
Verklaart waarom iemand hier inferieur spul kan produceren en er nog rijk mee wordt ook.
mab via Android app
@406_v6: het is niet zo dat er in zijn contract staat dat hij zoveel doelpunten per wedstrijd moet maken om 90k te krijgen perweek. Er staat wss dat hij 90k per week krijgt als hij elke training en wedstrijd mee doet, of hij dat nou goed of slecht doet. Hij zal echt niet expres slecht voetballen.
@MAB: Kennen jullie de heer Arnautovic nog? Snotneus bij FC Twente, maar wel lekker snel. Leek op een mindere versie van C.Ronaldo? Daarna getest en verneukt bij Inter en Werder Bremen. Daarna en nu bij Stoke (ik ben er geweest, daar wil je niet dood gevonden worden).
Ondertussen heeft hij zijn lichaam ondergekalkt met inkt en is hij minder van jonge C.Ronaldo en meer van Zlatan (zelfde haar, rare trekjes; maar ondertussen wel een beest en snel).
Goed. Murphy en Shearer hadden op de bank bij Motd het beste voorbeeld ooit. Waar notoire nietsnut en matennaaier Arnautovic vroeger niks deed (inclusief eerste jaar bij Stoke), sprinte hij nu links en rechts achter alle gaten dicht. En voldoende overhouden om ook nog in de aanval zichzelf vrij te rennen.
Dat vergeleken ze met het ongeïnteresseerde en ongefocusde spel van Memphis. Niet willen werken. Dat is dus eigenlijk: niet willen voetballen. Overigens zeiden ze dat ook al bij het vorige verlies van ManU; waar Memphis verdedigend ook stond te tukken.
’n Petje met een Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé! Gewoon géén gezicht!
@9000cse: Afrojack 2.0? ;)
@9000cse: Memphis Depet
@9000cse: Wel een heel duur petje
@9000cse: hij dacht vast ‘Ik kom incognito’…….
@9000cse: ‘n Petje met een Rolls vind ik ook te min, kom dan met een Bugatti!
Dus als ik op mijn werk een fout maak mag ik niet meer de volgende dag aankomen in mijn 800 euro kostende hugo boss jas. Dan moet ik mij nederig opstellen jegens iedereen en mijn excuses maken. Als ie het te bont (niet voldoende presteert) maakt zal hij weg gaan of verkocht worden. Thats the hard life of a footballplayer. Hij geniet nu van zijn centen en het zal hem waarschijnlijk een rotzorg zijn van wat jij en ik ervan zullen denken.
@maferick74: als het zakelijk gezien echt slecht gaat met jouw bedrijf en jij komt lekker aanpatsen bij je klanten en personeel met je nieuwe Porsche en Hugo Boss jas? Tja dan ben je best een oetlul.
@maferick74: jij snapt het niet he? hij geniet van zijn centen die hij verdiend terwijl hij speelt alsof het je schoonmoeder is. als hij gewoon zijn best deed op het veld en dan niet buiten het veld doet alsof hij een of andere ronaldo is zou het goed zijn.
@thefmanl: moeten ze voetvallers achteraf gaan betalen… een bonusstrucuur gaan bedenken… huilebalken… zijn teamgenoten komen zeker aan in een goedkope 458.
@maferick74: er wordt van jou toch verwacht dat je hard en goed werk levert voor je werk? Bij voetballers wordt verwacht dat je hard werkt/traint en je volledig inzet op het veld voor dat geld. Mister mephis doet dit op dit moment niet, zonde want hij heeft veel potentie.
@maferick74: soccer.. Football is iets anders.
@rikus: nee hoor. Alleen in de USA. Football is in het Engels gewoon voetbal
@keeper1: blijkt maar weer hoeveel verstand ik van voetbal heb.
@rikus: geeft niets. Heb ik ook niet. Daarom sta ik in het goal
@maferick74: een voetballer is gewoon een werknemer met een salaris hoor… En een werknemer mag niet verantwoordelijk worden gesteld voor zijn werkzaamheden (uitgezonderd opzet of werkweigering).
Is dit geen Wraith? Stoelen zijn volgens mij niet van een Phantom Drophead Coupe!
Wel apart dat de auto op de foto toch echt een Rolls-Royce Wraith is ;)
Dat de man een RR rijdt als hij dat wilt geef ik hem ongelijk, petje mag hij ook helemaal zelf weten maar waarom dan zo kijken ?
It’s a shame!

Vroeger was een Rolls of een Bentley voorbehouden aan een heel ander publiek…

Gerespecteerde zakenlieden als Harry Mens hadden het voorrecht om zich in een Britse limousine voort te bewegen…

Of bescheiden ingetogen ondernemers, zoals Emiel Ratelband die zijn bijzondere talent ingezet heeft om eenvoudige lieden een positieve wending aan hun leven te geven…

En uiteraard leden van het koningshuis, zoals de welbekende koning van de reizigers, ZKH Coco Petalo, die meer goud in het nachtkastje van zijn mobiele paleis had dan er in Buckingham Palace in de kluis aan juwelen lag…

En nu, nu rijden er zelfs voetballers in rond, wat een achteruitgang…
@moveyourmind: sinds drankorgel en ‘zanger’ René Froger er in rijdt, is het achteruit gegaan met het imago van RR en B.
@moveyourmind: Harry Mens als gerespecteerd zakenman.
Voor de meeste mensen wel, voor het OM was het gewoon een oplichter.
@rikus: vergeet z’n opmerkelijke privéleven en omkoopuurtje bij RTL7 niet
@knipperlichtje: ja ik dacht: laat ik maar rustig beginnen. De volle bak met stront kan altijd nog.
@rikus: Beetje jammer dat jij en 11 andere het sarcasme van moveyourmind niet door hebben.
@csx3000: and still counting, losers.
@csx3000: Sinds waneer ben jij een mod?
@moveyourmind:

Ok jij mag dit jaar de oudjaars conférance op AB doen !

Emile Ratelband en Harrie Mens onze ‘captains of industry’
Laa’n we die gozert van de free record shop van Vanessa er ook bij dooien, Hollands’welvaren !
@moveyourmind: sinds wanneer is de familie Petalo een reizigerfamilie? Voor zover ik weet is het een sinti familie. Schande dat je dat door elkaar haalt. Timzak
@moveyourmind: Harry Mens? Emiel Ratelband? Tsjongejonge… Je moet nog heel wat leren! Zijn allebei flapdrollen eerste klas. De mensen die niet bekend zijn in de (inter)nationale media en die hard werken voor hun centen (je weet wel, echt bescheiden mensen) die verdienen zo’n auto. Geen Emiel Ratelband die zijn vrouw mishandeld of een Harry Mens die in iedere stad van de wereld minstens 6 koters rond heeft lopen en zo irritant is als maar zijn kan.
En omdat die overbetaalde spelers het zelf verkloten of lui zijn in het veld moet Louise van Gaal als couch opstappen??!! 😕 Ach… laat ook maar, ik zal dat voetbalwereldje wel NOOIT begrijpen! Wanneer begint de F1 weer? 😃
@VeniVidiVici:
min of meer het zellufde laken en pak, alleen heet het daar Renault, Pirelli, Circuit, regen, teamgenoot, tweede motorenkeus.

Gewoon, alles waar het grote geld mee te maken heeft in onze neo-kapitalistische samenleving wordt verziekt.
Tot en met woningcorporaties aan toe !
@desjonnies: Ja inderdaad, en zolang dat belachelijke kapitalistische gedoe zo gaat neem ik Memphis het niet kwalijk dat hij lekker patserig met een fuck you houding naar de media rond rolt in een dikke RR 😎.
OF moet je je in deze wereld bescheiden houden en niet genieten van je geld omdat anders je buurman je niet meer vriendelijk gedag zegt… 😂
@VeniVidiVici:
weet je….
Ik weet niet eens wie deze man is
En of de man op rolschaatsen of met een metropas of met een Rolls naar het werk gaat, het zal me echt aan me reet roesten!
Alhoewelerzijndievindendatikoverdrijfomdatikmemphisnietken
@VeniVidiVici: Ja, daarom.
Maar we hoeven het niet erg te vinden voor v. Gaal.
Hij krijgt hier erg erg erg veel voor betaald. En als ie gewipt wordt, krijgt hij hoogstwaarschijnlijk bijna hetzelfde geld mee als wanneer hij er nog wel zit.
En het bestuur wacht ermee totdat denken dat Giggs er klaar voor is om het alleen te doen. Het zou mij niks verbazen als v Gaal er nog even zit, omdat Giggs nu ook niks kan met de instelling van deze spelers.
Al dat gezeur zie het positief er is weer een nieuwe Phantom bij gekomen op de wereld.
90k per week….. toch iets verkeerd gedaan.
De mensen die voetbal kijken zijn de grote sukkels. Hoe meer mensen er kijken hoe populairder het wordt, hoe meer ze gaan verdienen.
@rufctr01: tsja mensen kijken al een jaar of honderd naar voetbal. Zowel in het stadion als erbuiten. Beetje raar als zij de schuld krijgen van wat er gebeurd.
@rufctr01: Ik heb al vanaf mijn 17e een F -Side. seizoenkaart en ik hou van en werk met auto’s.Wat is daar mis mee? Kom het anders even uitleggen in ons vak.
@rufctr01: Vanaf nu meem ik je niet meer serieus meer.Jammer.
Nog een jaartje dan verdwijnt deze lutsert van het wereldvoetbal toneel en komt in dienst te spelen voor een of andere louche oligarch in Rusland, opgeruimd staat netjes, ene meneer Drenthe is hem al voor gegaan.
Iedereen heeft op zijn werk last als hij een dikke car rijd
Meestal mogen ze niks van der wijf en zijn ze daarom jaloers
Niet dat voetballers er last van hebben maar mijn collega’s wel hahah
Zoals hier al meer genoemd. Wat lijken RR tegenwoordig allemaal goed nu zulke knulletjes hier in rijden. Het zou verboden moeten worden voetballers en rappers in zulke auto’s.
Rolls Royce ….De geest is er daar al een jaar of vijftig uit…
Als ik Memphis Depay zie, krijg steeds vaker van die flashbacks naar al die andere topvoetballers die er een waanzinnig flamboyante levensstijl op na hielden:
– Glenn Helder
– Fernando Ricksen
– Winston Bogarde
– Wim Kieft
– Edgar Davids
– Andy van der Meyden
enz., enz. Allemaal gasten waarmee het nou niet echt heel geweldig is gelopen in hun post-profcarrière…
@RRRobert:
‘Als je wint, heb je vrienden, rijen dik ‘echte’vrienden’ / herman brood
@desjonnies: LOL! Inderdaad.
@RRRobert: Kieft is hartstikke oké en Bogarde is, en dat weet ik dan weer een heel aardige,beleefde en superchille gozer.
@sydney: Kieft heeft alles wat hij had weggezopen of opgesnoven en zit tegenwoordig in de schuldsanering. Bogarde kwam na z’n actieve carrière alleen nog in het nieuws als er weer eens een villa of penthouse door de bank werd geveild, hem achterlatend met gigantische restschulden.

In persoon zullen het hartstikke toffe, aardige mannen zijn, maar je kunt niet bepaald spreken van een rolmodel. Dat geldt voor veel van deze mannen die hun weelde en voorspoed als oneindig beschouwd hebben -of er in ieder geval naar geleefd hebben.
@RRRobert: wim Kieft heeft een NS kortingskaart
het is maar een rolls jongens…….
Die gaat nog hard op zijn bek en terecht. Hij vertoont typische gedrag dat past bij zijn huidskleur. En dat is niet discriminatoir bedoeld. Zijn nogal vaak patsers met uiterlijk over the top vertoon.
@gezondverstand: gezondverstand, ver te vinden.
Die jongen mag van mij dragen en rijden wat hij wilt.Alleen ligt het probleem bij zijn generatie bij focus.Bij de allerlaatste kans om te kwalificeren kwamen een stuk of 5/6 spelers met een PS4 en 4 controllers aanzetten.Dat zegt genoeg.
@sydney:
Mag ik in alle nederigheid vragen wat een PS4 is?
(schaamrood op de wangen verbergen doet)
90k per week??? Shiiiit, daar moet ik een hele maand voor werken…
Als voetballer moet je gewoon 2 auto’s hebben.
1 voor als je gewonnen hebt en 1 voor verlies.
Fijn stukkie symboolpolitiek.
Ik denk niet dat het echte probleem die auto is.
Wat een sukkelaar, niets kunnen en toch 123 Duizend Euro per week verdienen
Het is een Mansory Rolls Royce Wraith.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).