Koop dan! Mercedes E 320 limo

Auteur: , 16 Reacties

En zo duur is deze limo niet eens.

Omgebouwde E 320 door Binz

Wie op zoek is naar een kant-en-klare limo van Mercedes-Benz, zoek niet verder! Wel zijn er aan dit exemplaar voor- en nadelen verbonden…

Laten we met het positieve beginnen: deze E 320 is door de kundige carrosseriebouwers van Binz aangepakt. Ook de aangebrachte supercharger beschouw ik als positief: het vermogen is opgeschroefd naar 330 pk. Dat is een flinke bonus, aangezien de 3.2 liter V6 standaard 221 pk levert. De 330 paarden worden losgelaten op de achterwielen, terwijl het schakelen uit handen wordt genomen door een 5G Tronic-automaat. Daarnaast zijn er Brembo-remklauwen gemonteerd, gelukkig geen opvallend rode exemplaren.

Omgebouwde E 320 door Binz

Zoals je ziet is de E 320 uitgebreid met twee extra deuren, gewoon te openen vanuit het interieur. Een simpele deurgreep was in dit geval gemakkelijker en goedkoper, maar goed. Ook de andere pookknop valt absoluut niet in de smaak: het is vervangen voor een ijzeren pop. Afschuwelijk!

Omgebouwde E320 door Binz

En dan nu het prijskaartje: de vraagprijs is 78.888 dollar. Waarschijnlijk wil de verkoper er vliegensvlug van af, aangezien de ombouwkosten ruim 180.000 dollar waren (via craigslist sf).16 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
geen geld
En dan ook Austin Powers op! ;)
Seems legit..
@roberto: Geeft in ieder geval wel blijk van een gevoel van humor en relativeringsvermogen.
@rulefollower: voor, natuurlijk
Hoop geld voor een auto die rechtstreeks uit de rouwstoet geplukt is.
Voor een stuk minder vervoer je evenveel personen in een Multipla. Parkeer je ook nog makkelijker bij de Lidl.
Droom van een wagen…

Voor als je roestworm bent. Nog meer blik om aan te knagen.
Wel erg weinig mee gereden.
Wat ik pas echt bizar vind is dat dit ding 8(!) deuren heeft. Niet alleen zes reguliere portieren, die korte stukjes ertussen kunnen ook nog open.
@fastfreak: de ombouwkosten waren geen $ 180.000,- maar de nieuwprijs was ruim $ 180.000,- en de eigenaar heeft er nog $ 57.000,- extra bijgedaan aan accessoires (zie advertentie).

When ordered new this vehicle was priced at more than $180k and the first owner spent an additional $57k in upgrades.
Hebben!!!
Super onhandig. Idd: koop een Multipla, zit je veel beter in. Wat ik niet begrijp, is dat je in een limo tegenover elkaar moet zitten. Ff bene strekken is er niet bij, want dan zit je bij je opponent in/tussen/op zijn/haar…. vul maar in.
Soort van perverse smaak hebben die kopers van dit soort apparaten…..
Ferrari F40 remklauwen zelfs.. nou nou
Die 330pk compressor kit is dan wel weer tof.
yk via Android app
Da’s toch doodnormaal? Elke limo gaat gruwelijk in de ramsh als door de leeftijd het prestige-gevoel er een beetje afgaat. Verlengde taxi-dingen van een jaar of 15 zijn juist meestal een pak goedkoper dan dit.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).