Vandaag is er weer een Junkyardrace, volg het live!

Auteur: , 11 Reacties

Goede vrijdag.

Alfa 156 Jyr

Vandaag staat alweer de zesde editie van de inmiddels welbekende Junkyardrace op het programma. Brullende motoren, equipes die uitpuilen (en uitvallen) van het talent, goed weer en een topsfeertje. Racen doen we met een auto die 500 euro of minder heeft gekost, want laagdrempelig en toegankelijk zijn de sleutelwoorden van deze endurancerace. In ons geval hebben we gekozen voor een Alfa 156. Voor wie het niet wist: de Autoblog Mondeo is inmiddels overleden (hier op archiefbeeld).

Zojuist is om 12:00 het startsignaal gegeven en we zijn dus begonnen. De wedstrijd duurt tot 18:00, tot die tijd is het zaak om de auto heel te houden en de race uit te rijden. Bovendien mag niet sneller worden gereden dan de normtijd. Teams die dat wel doen krijgen een tijdsstraf.

Wie vandaag niet in de gelegenheid is om zelf een bezoekje te brengen aan Circuitpark Zandvoort kan tóch de race volgen. Uiteraard kun je ook dit jaar weer alle rondetijden in de gaten houden via live timing. CPZ heeft tevens een webcam op het circuit. Voor meer actiebeelden en diverse audiovisuele updates check je de JYR-facebookpagina, maar vooral op het bijbehorende Instagram-account. Hashtag #jyr

Video’s van de vorige edities hebben we uiteraard ook voor je. Klik verder voor deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5.11 reacties

TABAKSRECLAME OMGWTF!!!!! BOETE!!!!!
@cloverleaf: je vergat BBQ.
Gaaf ding geworden zo, toch wel fraaier dan de Mondeo, maar goed, die had natuurlijk wel het juiste aantal cilinders. Misschien wip ik einde middag toch nog maar even langs =)
Ik had er John’s Player’s van gemaakt! Past wel bij die Casanova’s van AB :-) ;-)
@e34m5touring: of Jaap Player Special… ;)
@dizono: Maar dan wel met een aanduidende gele pijl!
@e34m5touring: Toch stel ik deze voor als het in het najaar hetzelfde thema blijft…
https://i.ytimg.com/vi/MnVir08xJd0/maxresdefault.jpg
@dizono: Ja mooi! Maar roze op een 156, hmm…
https://goo.gl/images/1a9zHu
Deze zou ik wel correct vinden ;)
@Dizono: zou niet gek zijn, het thema van vandaag is ook gewoon erg vet voor alle raceliefhebbers! Wat een creaties weer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).