Met deze auto rijdt Afrojack dit jaar de Gumball 3000

Auteur: , 36 Reacties

De kauwgombal drieduizend komt er weer aan. Herken jij de auto waar Afrojack mee aan de start verschijnt?

Lamo-afrojack

De Gumball 3000 is inmiddels vaste prik geworden op de jaarkalender van de aimabele DJ. Vorig jaar reed de digitale plaatjesdraaier de rally samen met mattie Jeroen van den Berg. Het duo ging op pad met een Bentley Bentayga en de Lamborghini Aventador SV van Afrojas zelf. De Superveloce moest echter kort na de rally het veld ruimen. Misschien had dat te maken met de dikke boete waar de muziekheld tijdens de rally tegenaan liep.

Lambo-Afrojack

Maar geen nood, want samen met Jeroen kocht onze jas ook een Bugatti Chiron. In tegenstelling tot de Chiron van Perridon laat deze echter nog even op zich wachten.

Dus moest er voor de kauwgombal van dit jaar een andere waggie gevonden worden. Inmiddels weten we waar de keuze op gevallen is. Deze nieuwe Aventador S moet de rol op zich nemen als substitute van de Bug. Via Instagram slingerde Afrojack een granige video en onderstaand plaatje van de achterkant de wereld in.

Afrojack-Aventador-S-rear

De auto is nu nog KOMO-grijs, maar de kans is groot dat daar voor de rally nog verandering in komt. JD Customs wordt namelijk genoemd bij de hashtags en zij zorgden vorig jaar ook al voor een kekke wrap. Zo komt er in ieder geval geen steenslag op de lage neus van de vechtstier.

UPDATE: Nee, de Lambo wordt toch niet gebruikt, meer info HIER!36 reacties

Hebben jullie MS Paint heruitgevonden? Leuke pijlen de laatste tijd :P
@osmo: nog ff wachten tot het blog geschreven wordt met Comic Sans. Mooi man.
Mèh, standaard uitgekouwd recept: dure sportauto & ”leuk” wrapje, klaar. Genoeg geld maar de boys hebben helaas niet genoeg fantasie of lef om eens een keer met iets origineels aan de start van Gumball te verschijnen.
@gash: wel redelijk met jou eens, ben gek op zulke auto’s maar we hebben t nu wel gezien die proleten optocht met bebaarde tokkies met tattoo’s ,en andere halve beroemdheden die hun tong uitsteken en rare taal uitslaan. Alhoewel die Mercedes coupe 220se ? Met amg blok wel heerlijk was. En om mee te doen lijkt mij dan wel leuk. Maar 10 x liever de MilleMiglia
@rovadepo: En ze weten vaak ook nog niet eens wat er onder de kap gebeurt qua techniek
Saai
Don’t drive a Lamborghini in shit weather.
Die wrap gaan ze nog hard nodig hebben, anders weten ze hem niet meer terug te vinden tussen alle andere Aventadors op de kauwgumbalparkeerplaats.
@autoblog: Gister heeft Jeroen vd berg op insta gepost dat de Chiron er is (bij Pon) en nog snel gestickerd moet worden. Volgens klopt dat niet met wat ik in het artikel lees.
@ghost: Check! Thx, ik geeft het bericht even een update.
@ghost: Dat filmpje is van deze Aventador S!
@tomthepetrolhead: @edge: @quincy: yep! ik zag het net ook…Ik dacht al ‘dat ding klinkt opeens een stuk beter dan de Veyron’. Gevalletje enthousiast worden en zien wat je wil zien. Enfin…movin’ on.
@jaapiyo: mijn excuses! Te snel geconcludeerd toen ik het filmpje zag gisteren.
@ghost: je had een deel van de redactie wel even goed te pakken ;)
@ghost: Zal hij niet deze Lambo hebben bedoelt?
@ghost: Als je dit filmpje bedoelt, dat is de Aventador S. Zie de uitlaat als referentie.
https://www.instagram.com/p/BUzDdT-gzmK/?taken-by=thehomelessguy
Die gast heeft ook echt geen fantasie.
Nu snap ik niet waarom je überhaupt de SV weg doet en daarna een S haalt. En ja ik weet dat het een tijdelijke oplossing is.

Ach ja, had ik zulke keuzes maar in het leven op autogebied.
KOMO-grijs 😊
Goh, wat inspiratieloos tussen die 200 andere aventador’s….
Denk toch echt dat ze hier mee gaan rijden!
https://www.instagram.com/p/BUzDdT-gzmK/?taken-by=thehomelessguy
@maarten020: Dat is dus die Aventador S uit het artikel ;-)
@edge: je hebt gelijk..haha…klein zonnesteekje van mijn kant… ;-)
JD Customs?? Gaan daar echt nog mensen heen ja? 🤔
@dutchcigars: waarom niet?
@mauking: Goeie vraag. 😏 Haters gonna hate… 😁
@dutchcigars: Ja. Voor Afrojack, Jeroen van den Berg, de Perridonnetjes en een hele zwik voetballers is JD Customs de go-to place voor wraps en andere custom dingetjes.
@dutchcigars: ze zijn net verhuist. Ze doen het erg goed.
Mooi toch, als je dit een beetje kan doen voor de fun. En ja, hij zal vast niet de enige Aventador zijn maar of dat nou echt zo’n zonde is. Zijn er maar weinig die de 250GTO uit de garage halen voor zoiets. Eigenlijk moet je je gewoon inschrijven met een Garbage Run auto. Maar dan onderhuids flink aangepakt. Ouwe E klasse station met een flinke LS erin ofzo.
@e34m5touring: Wat dat betreft vond ik het ook wel jammer dat Team Galag vorig jaar na een lange teasercampagne met Yugo’s uiteindelijk toch met die Lamborghini Batmobile en AMG GT met GT3 looks kwamen aanzetten. Die auto’s waren ook gaaf, maar die Yugo’s waren lekker out of the box
Waarom niet meteen een mooie kleur kiezen? Waar jezelf ook mee wil rijden en/of gezien wil worden. Komt over op mij doe maar een kleur. Doe er toch wel een wrap eroverheen.
Hij had die F12 en Phantom DHC toch ook nog? Lijkt me net zo goed meer dan Gumballwaardig
Vooral een pauper optocht, wat een simpele lui om je zo te willen manifesteren.
Waar is de tijd gebleven dat een ferrari gewoon rood was en een Lamborghini geel,oranje was…
@rikkert: zit wel wat in of pleur er een opvallende lak overheen, toch heb ik een vaag vermoeden dat deze kleur hem niet gaat worden?
Ik vind dat Joël Beukers ook wel mee mag doen met z’n goud gewrapte Maserati, daar is er maar 1 van!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).