Mag dit de BMW M8 worden?

Auteur: , 21 Reacties

Men neme ene paar teasers, wat fantasie, een toefje photoshop...

Mag dit de BMW M8 worden?

… en presto! Klaar is uw potentiële BMW M8. Zoals bekend is de onlangs gepresenteerde 8 Serie Concept in feite de opvolger van de 6 Serie. Tot vreugde van velen kondigde BMW aan dat er zelfs een heuse M8 aan zit te komen en dat wordt, een enkel prototype daargelaten, een primeurtje.

Uiteraard is er nog heel weinig bekendgemaakt over deze superBimmer, al stuurde BMW wel enkele plaatjes van een hevig gecamoufleerd exemplaar de wereld in. Daar werden we niet veel wijzer van, maar gelukkig biedt photoshop uitkomst.

De boys van Bimmerpost liepen vast vooruit op de M8 en zij kwamen met bijgaande plaat op de proppen. De M8 heeft een wat meer geprononceerde onderkaak dan de 8 Serie Concept en de gehele auto oogt wat bulkier, waarbij de nieren en koplampen wat meer in lijn zijn gebracht met de rest van de line-up. Al met al geen slecht vooruitzicht!21 reacties

Dit maakt me blij, deze nieren staan ‘m een stuk beter dan die op de concept car!
@IssamR: helemaal waar!
En van die smerige zwarte wielen, bah!
Waarom staan al die shopjes bij Louwman binnen?
@e34m5touring: Volgens mij zijn er meer van dat soort gebouwen op de wereld, Louwman is geen unicum.

OT: Ik blijf hem niet mooi vinden. Met zijn raar aflopende neus en moderne “Bangle-butt”, een rare combinatie en absoluut niet mooi.
@e34m5touring: omdat dit een photoshop is obv de originele persfoto. De wereld is groter dan Nederland ;)
@esprit84: Of die zijn ook bij Louwman gemaakt.
Ik zie er wel een beetje Ford Mustang in..
Doe mij dan toch de concept maar. Vond ik net even wat mooier en vele malen eleganter. Sowieso zou ik in dit segment nooit voor een sportversie kiezen. Liever een S500 of 850i dan een S63 of M8. Heerlijk genieten van de luxe en het comfort terwijl je van A naar B rijdt. En als je dan toch een keer haast hebt, ben je nog altijd sneller dan misschien wel 90% van het Nederlandse wagenpark.
@Edge: Geheel met je eens, behalve met je procentuele inschatting. Sneller dan 90% ben je al met een leuke 2.0 onder de kap. Sneller dan 99.9% zou nog niet eens zo overdreven zijn.

Lijkt me heerlijk cruisen, zo een chique sloep!
@Edge: Eens. Het hele sportgebeuren voegt in principe niks toe. Maar toch, een Stuk AMG coupé vind ik toch wat strakker uitzien dan een gewone. Ook al is het een tikkeltje fout.
@berlinetta: *S AMG coupe
Van die tjoening zwarte nieren en velgen er op… Ja dit wordt een hit onder de Narco’s hor!
Deze photoshop neemt de bezwaren die ik heb bij de 8 serie concept wel weg, ziet er vele malen beter uit.
Er zijn al goede, rijdende beelden v.d. camo-M8 door Schmee150 op de Nordschleife.
Ik zie niet echt veel. Beetje donker zo. Al met al denk ik dat het een indrukwekkende verschijning wordt.
Al dat donkere (de kleur, de donkere chroomdelen) maken er een “stoere voetballersauto” van maar het elegante van het concept is er zo helemaal van af. De wagen is veel te groot om echt sportief te zijn, een sportieve look is dan ook redelijk misplaatst.
Liever niet, eerder een petjesmobiel zo. Zet er dan ook maar een hood scoop en een megagrote vleugel op. Overigens is donkerblauw met zwart een kleurencombinatie die gewoon niet werkt.
O dacht dat dit geweldig ontworpen apparaat al in productie zou zijn… Schiet eens gauw op BMW! :-)
Yes please!
ash via Android app
Ja man! Van mij wel en dan die AMG opeten..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).