Wie koopt de Aventador SV van Afrojack?

Auteur: , 40 Reacties

Kennelijk heeft onze jas de lentekriebels en gooit hij zijn hele wagenpark overhoop.

Eergisteren meldden we je al dat je de RS6 van de plaatjesdraaier op de kop kan tikken. Vandaag wordt het nog een stukje spectaculairder, want zijn Aventador SV staat ook te koop.

Na ongeveer een half jaar doet Afrojack zijn Aventador alweer van de hand, zo lijkt. De beelden van een ontzettend blije jas die zijn ‘Rossa Bia’ rode stier ging ophalen bij Jeroen staan ons nog helder voor de geest. Zoals wel vaker bij dergelijk heftige liefdes blijkt het verhaal tussen de Aventador en Nick een kortstondige affaire te zijn geworden. Na de auto er nog even flink van langs te hebben gegeven in de Gumball 3000 wordt de Lambo nu keihard aan de kant geschoven. Het zilverwerk dat ‘ie binnensleepte voor de DJ heeft wat dat betreft kennelijk ook niet mogen baten. Het gaat namelijk om een rode Superveloce op Duits kenteken (check), met een slordige 6.000 op de tellert. Zou goed kunnen, aangezien er tijdens de Gumball nog maar een kleine 2.500 kilometer op de teller stond.

aventador-jas-km

Misschien is de Raybomb-koning toch geschrokken van al die dikke prenten die hij binnensleept met zo’n snel voertuig. En de doofheid die opspeelt als je dagenlang in zo’n ding rijdt. Of misschien zijn er een paar kauwgomballen vast komen te zitten in het alcantara. Misschien heeft hij genoeg van VAG en stapt hij nu over op JDM-basmatikanonnen. Hoe dan ook, je kan het vuurspuwende Italiaanse monster voor 421.000 oppikken bij Carlink.

Bedankt Doguhan voor de tip!40 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Thanks voor de tip! Zal binnenkort foto’s posten van mijn nieuwe aanwinst. :>
Poh, wat een beest!
Kom net een vrijstaand huis te kort..
Ik denk het niet want hij komt op supercar sunday met gumbal bestikkering
@emielsupercarspotter: Dat is ook wat ik dacht…
@emielsupercarspotter: dit kunnen plaatjes zijn die al eerder geschoten waren, en rekening houdend dat er nog een paar honderd km bijop komt. Maar goed, to be continued.
Mm.. Interessant. als hij het voor het geld deed, had hij hem wel verkocht vóór de Gumball… Ben benieuwd wat er voor in de plaats komt!
@baasbenz: denk niet dat het een mega verschil zal zijn geweest in verhouding tot zijn salaris.. Bovendien met welke auto zou die dan de Gumball kunnen rijden…?
@47cars: Ik denk dat in een paar dagen een paar duizend kilometers op zo’n auto zetten, en hem ook nog eens tot z’n uiterste pushen (zie z’n instagram) wel degelijk invloed heeft op de waarde van de auto.. Verde r had hij hem ook kunnen rijden met bijv. z’n Drophead Coupé, of z’n Aventador Roadster.. Om maar een paar te noemen ;)
@baasbenz: ja maar bij de gumball wil je natuurlijk niet voor lul lopen.. Bovendien alle mensen die daar aan mee doen hebben allemaal een spaarrekening die meer dan goed gevuld is..
Ander kan hij zijn Chiron niet betalen…
@g2000nl: haha dacht hetzelfde
@g2000nl: De man is 50 miljoen waard… Waarom kan hij geen Chiron betalen?
@Jochempie: 50 miljoen waard zijn is wat anders dan 50 miljoen op de bank hebben staan. Afrojack zal zijn geld wel hebben geïnvesteerd en op deze manier geld proberen vrij te maken.
@Edge: Ik denk dat hij zat op zijn rekening heeft staan om zo’n auto zo af te tikken. Als je 20miljoen per jaar binnenharkt kun je jezelf best een chiron veroorloven.
@Jochempie: Volgens Quote heeft hij 13 miljoen.
@g2000nl:
Hij moet hem nu al delen met :-/
Heeft er misschien ook mee te maken dat je met je 2,08 m een beetje voor lul rijdt in deze Lambo
Afgetrapt sletje dus.
Ik snap dat ie ‘m verkoopt. Als je elke dag tegen dat hok moet aankijken gaan je ogen bloeden.
Ik zeg nu voor het eerst dat ik dit echt wel hele toffe wielen vindt….
Lambo kopen, beetje inrijden, Gumball rijden, Lambo weer verkopen.

Doet ie goed!
Tsja die kleur hè.
Ik niet. De Aventador is sowieso niet mijn ding. Geen schoonheid, zelfs niet na JD-betasting
Kijk, niet ingereden, lekker afgetrapt. Helemaal top.
@dutchdriftking: Juist, kan me nog een docu herinneren daar had KapselJan net een R8 V10, starten en knallen naar de airport, foei!
Hadden Jeroen en Afrojack er niet allebei één gekocht?
Ik snap niet dat je zo’n mooie auto wegdoet
” Dat zou kunnen betekenen dat het hier NIET de Aventador van de jas betreft maar een andere Aventador SV met dezelfde specs die tevens ook op Duits kenteken staat. Dat, of Afrojack neemt iets anders mee zondag. We houden je op de hoogte als er meer zekerheid komt.”. Oftewel autoblog weet het dus gewoon niet, misschien eerst verifieren voor het de wereld in trappen ?
Misschien komt er een SV maar dan een roadster
Wanneer je 421 uit kunt leggen , dan ook een tonnetje meer voor een door jezelf gespecificeerde nieuwe, wel iets langer wachten
@carlo: was de SV niet uitverkocht/limited??
Nogal duidelijk, nu is ie nog gewild en krijg je er een leuk bedrag voor, oftewel winst. Zal al wel een paar nieuwe speeltjes in bestelling hebben staan, zo werkt dat in dat wereldje.
Rijdt hij in een van die foto’s 388 kmh? Ik dacht dat deze bizarre kart stopte bij een kleine 350 kmh!

Ik denk dat hij na de gumball zo’n last van z’n niertjes had, dat hij snel naar z’n grote vriend in Amsterdam gerold is, om hem van de muziekdraaiende hand te doen!
@knarf1995: dat is beetje getruuct, je kunt namelijk ke toerental in dat display laten komen en vanuit de juiste hoek valt t laatste cijfertje weg..
Electronica was niet in orde, met gumball zag je de snelheidsmeter helemaal door draaien in een onboard.

Voor 421k laat ik m 421% staan….

Niet mijn smaak (deze uitvoering dan)
Wat gaat hij hierna nog kopen..?
lekker afgetrapte gomball lambo

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).