Met de Steampunk-zeswieler steel je geheid de show

Auteur: , 8 Reacties

Door toenemende aantallen supercars wordt het steeds lastiger met een originele binnenkomer de spotlights te stelen, en wrapjes worden langzamerhand ook een beetje played out. Met deze Stoompunk-badkuip op 6 wielen echter zullen alle ogen op je gericht zijn.

Designers die hun fantasie de vrije loop laten, daar houden we van. Dit spaakloze zeswielige voertuig dat aan het brein van Mikhail Smolyanov ontsproot is hier een schoolvoorbeeld van. We sluiten niet uit dat Mikhail even een zegeltje dropte voordat hij aan de slag ging, het voertuig zou niet misstaan in een alternatieve Alice in Wonderland, met de Mad Hatter aan de knoppen. Wij zijn in ieder geval spakeloos.

Steampunk zeswieler

Smolyanov omschrijft het ding als volgt: ‘Steampowered yacht! Double seat! Heavy, very heavy!‘. De maker heeft de woorden van Boris the Blade ter harte genomen: heavy is good. Heavy is reliable.

Het enige probleem: de zeswieler bestaat alleen virtueel. Dus tenzij je in een Oculus Rift-wereld leeft maak je geen kans hiermee de show op de rode loper te stelen. Wil je toch een road yacht, dan is de Savage Rivale het eerste dat in ons opkomt, maar ook deze heeft het productiestadium nog niet bereikt.8 reacties

Mooi werk @sir_smokalot :)
Hmm..
Dan toch liever een GL 6×6.
@viezefreddyw: Correctie, G 6×6..
@viezefreddyw: Correctie, Mercedes G 63 AMG 6×6
Dit ziet er in ieder geval beter uit dan die Savage. Zou ’t goed doen op Burning Man. Echt super vet!
Zie er meer een badkuip op wielen in…
Is dit niet dat ‘ding’ dit Wacky Races?
Kan zo in The Order: 1886.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).