Met deze Tesla Model 3 maak je indruk bij de locale Mac

Auteur: , 31 Reacties

Een opvallende makeover voor de elektrische sedan.

De Tesla Model 3 heeft een wat saai uiterlijk zei u? Say no more fam, deze Model 3 is alles behalve saai te noemen. Het moet natuurlijk wel je smaak zijn, want van enige subtiliteit is niet meer te spreken.

Een rijder van een Model 3 was van mening dat zijn elektrische auto er wel wat meer uit mocht springen. De goedverkopende Tesla is een veel geziene gast op de wegen en dus wilde de eigenaar van zijn auto er iets origineels van maken. Die missie is gelukt. De Model 3 is van een makeover voorzien.

De EV staat nu op 20-inch FR7-velgen van Ferrada, daarnaast is de auto zo verlaagd dat de banden enigszins verdwijnen in de wielkasten. De bumpers zijn standaard gebleven. Wel is ervoor gekozen om een andere motorkap te monteren.

Je kunt zeggen wat je wil, maar de Model 3 is nu wel lekker gestroomlijnd. Of het nog steeds een lekker sturende auto is, is een tweede. Gelukkig heb je dat als bestuurder zelf in de hand. Voor de foto staat de Model 3 lager dan laag. De auto kan weer verhoogd worden zodat verkeersdrempels enigszins normaal genomen kunnen worden. Bewegende beelden van deze Model 3 in een fatsoenlijke stance zie je in de video hieronder.31 reacties

Ik woon in het Sjonnie en Anita gedeelte van Zwitserland, maar hier hebben Sjonnie en Anita natuurlijk wel geld. Dus deze zou het hier prima doen, als er geen M4 met Akra bestond die ze ’s nachts om 01:00 eventjes lekker voor je raam laten knetteren.
@jochempie: Zwitserse Sjonnie heeft wel smaak. Zou alleen wel vriendelijk zijn om met ECO mode jouw huis te passeren.
@jochempie: als Swissofiel….welk gedeelte van Zwitserland bedoel je daar precies mee?
@circlestorm69: Biel/Bienne tot aan Grenchen. Waar alle fabrieksarbeiders van de horlogeindustrie wonen.
Hij kon dus toch nog lelijker. Het is ook een prestatie. Ze hadden beter iets aan de verhouding tussen de hoogte van de “ moterkap” en deze van het dak…
Misschien airride eronder?
@rob5nismo: misschien de video kijken?
@stephane8200: misschien eens doen dan
Ik heb het vaker geschreven. Ik vind dit echt super gaaf tegen een betonnen muur.
Het zal vast aan mij liggen, maar dit snap ik dus niet. Een auto subtiel verlagen is mooi. Daar knapt deze visueel vaak enorm van op. Wat verder verlagen kan mooi zijn, maar best onpraktisch (ik spreek uit ervaring) Maar op luchtvering in laagste stand, dat ziet er toch niet uit? Net een door z’n hoeven gezakt paard….
In ieder geval een verbetering tov het origineel.
@str8six: over smaak valt niet te twisten.
@flutterby: gelukkig niet ;-)
“De bumpers zijn standaard gebleven. Wel is ervoor gekozen om een andere motorkap te monteren.”

Volgens mij is het precies andersom. Lijkt er op dat hij een Unplugged Performance front fascia heeft: https://unpluggedperformance.com/product/ascension-front-fascia-model-3/
@stephane8200: nee, volgens mij zit die rare kikkerliper nog.op. maar het aangepaste front in de link die je stuurt is wel echt een flinke verbetering zeg. Hadden ze dat niet af fabriek kunnen doen, dat ontlelijken?
Indruk? Lachstuipen dan zeker. Man man man …
Airride zou verboden moeten worden. Wat een stomme trend.
Je moet wel aardig aan de euroknallers als je wagen vervolgens dusdanig door z’n hoeven zakt.
Özkan Müsç
Oei, je kan iets lelijks dus nog veel lellijker maken. De achterkant band die 3 is nog wel te prime, maar die voorkant met die rare lip? Begrijp dat niet zo goed
Lange antenne erop schroeven kan hij mooi mee rijden met de botsauto’s op de lokale kermis!
De voorkant geeft doet mij denken aan een Porsche (dat bedoel ik positief). Ik mis echter een grill. Als BMW liefhebber ben ik wel wat gewend ;-).
Ik mis toch wel een sportuitlaat…
@rickthestig: kaartspel tussen de spaken
Da Tezzla
Hoe maak je een lelijk ding nog lelijker 😂🤣😂🤣
Locale?
Als het rubber (en soms nog een deel van de velg) in de wielkasten verdwijnt heb je het wat mij betreft echt niet begrepen. Daar kan een auto nooit mooier van worden!
Heeft die een dubbele accu-pack en onaangepaste vering?
Of wat is de oorzaak van dit?
(In kan het niet opbrengen om het uit te zoeken)
😵
Wat een lelijk ding
In rijdende modus staat ie wel mooi op z’n wielen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).