Michael Schumacher heeft zijn geluksarmband terug

Auteur: , 18 Reacties

Het is inmiddels alweer drie weken geleden dat Michael Schumacher zwaar gewond raakte bij een skiongeval. Nu pas hebben reddingswerkers de geluksarmband gevonden die hij tijdens het ongeluk verloor. Zal het hem geluk brengen?

Michael Schumacher met geluksarmband

Ondanks dat Schumacher momenteel stabiel is en in kunstmatig coma wordt gehouden, is zijn situatie nog steeds kritiek. Een beetje geluk kan de 45-jarige coureur dan ook wel gebruiken.

Tijdens zijn ongeluk is Michael zijn talisman geluksarmband kwijtgeraakt. Dat is natuurlijk een akelig verhaal, zeker omdat hij de armband ooit heeft gekregen van zijn vrouw. Schumacher had de geluksarmband altijd aan, ook tijdens zijn Formule 1-carrière. Toen hij in het ziekenhuis terecht kwam was het ding ineens spoorloos verdwenen.

Reddingwerkers zochten verder en vonden de armband deze week vlak bij de ongelukslocatie onder de diepe sneeuw. Het zal de familie wat meer rust geven, het verlies van de armband was natuurlijk een pijnlijke bijkomstigheid voor hen. Schumacher gunnen we natuurlijk al het geluk van de wereld, hopelijk helpt de terugvondst en toont de wereldkampioen spoedig herstel. (via: 20min.ch)18 reacties

“..is zijn situatie nog steeds kritiek.” Ik dacht dat ik gisteren hier las dat de situatie inmiddels stabiel is?
@SCscreamGT2: Klopt, hij is stabiel maar de situatie blijft kritiek.
@MrBrown: Maar zolang de kritieke situatie ook stabiel blijft, is het toch ook nog steeds stabiel? Zo kunnen we het allemaal wel natuurlijk.
Een compleet artikel gewijd aan een armband van Schumacher? Dit gaat wel heel ver. De beste man verkeert natuurlijk in een ernstige situatie, maar nieuws als dit heeft een hoger Telegraafgehalte dan de Telegraaf zelf.
@MJB: Dat reddingswerkers kennelijk speciaal op zoek gaan naar een armband gaat nog wat verder.
welkom bij shownieuws…
Tja, misschien ben ik heel erg simpel, maar als dat een geluksarmband is dan had hij toch nooit dat ongeluk gehad?
@Rick-dos: zelfs geluksarmbanden laten je soms in de steek, ik weet t, heel gemeen van ze
”Geluksarmband”…dit verhaal doet me denken aan de bionische armband van Nico Haak.
@gash: Ja of de balansbandjes van Wesley Sneijder…
@gash: dat was ook zo bizar, een paar dagen na zijn overlijden zag ik nog een advertentie van Nico haak in een tijdschrift. Ik voel mij fantastisch met mijn bionische armband of zo iets. On topic, ik vind dit op heel wat gebieden wel ver gaan….
ik wist niet dat Schumacher geloofde in een geluksitem zoals een kind van 10. Ik hoop dat hij gewoon weer terug geneest en snel terug de oude is.
@Jantje_555: hele culturen hebben nog rituelen. Dus het is niet alleen voor een kind vsn 10.;)
Ik denk zelf dat schumi niet meer wakker wordt of iig nooit meer de oude. Een legende die zo aan zijn einde komt is nooit te bevatten.
@Jantje_555: Heb je wel eens op zondag bij een kerk gekeken of op vrijdag bij een moskee. Er zijn wel veel mensen die in sprookjesgeluk geloven…
Klinkt raar, maar ik vind het wel mooi!
Heb je een armband aan of om?
@c-ad: Over het algemeen heb je sieraden om, behalve oorbellen, die heb je in. ;)
Was tie eindelijk van dat verwijfde armbandje af…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).