Michael Schumacher nog altijd in coma

Auteur: , 17 Reacties

De manager van Michael Schumacher heeft zojuist voor het eerst in ruim een week een update verstuurd met betrekking tot de toestand van de Duitse voormalige F1 kampioen.

Michael Schumacher update van management

Sabine Kehm vraagt in haar persbericht om rust voor de Franse artsen die Michael Schumacher onder behandeling hebben. De Duitser verkeert nog altijd in een kunstmatige coma maar zijn toestand wordt door Kehm inmiddels wel als “stabiel” in plaats van “kritiek” aangeduid.

Naast de vraag om rust benadrukt Kehm dat de familie zeer tevreden is over de wijze waarop Michael behandeld wordt en dat álle nieuwsberichten over Schumacher die naar buiten komen en die niet direct van het management of de behandelende artsen komen, beschouwd moeten worden als speculatie. De afgelopen weken waren er meerdere gevallen van mensen die meldden dat Schumacher overleden zou zijn naar aanleiding van de verwondingen die hij opliep bij het heftige ski-ongeluk op 29 december 2013. Goedkope aandachttrekkerij, treurig maar waar.

Wanneer Schumacher uit zijn kunstmatige coma wordt gehaald is nog altijd onduidelijk. Hou vol Schumi.17 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Hopelijk komt hij er fatsoenlijk uit, zeer jammer en erg eng voor de familie lijkt mij.
Kut he
Ik krijg een beetje een prins Friso gevoel.
@c-ad: Koud?
@c-ad: dat dacht ik dus ook.. maar goed laten we hopen van niet
Ik ben heel erg bang dat dit de verkeerde kant op gaat. Ik hoop dat ik het fout heb, maar deze man gaat niet meer wakker worden denk ik…
Hopelijk komt hij snel bij..
mijn moeder werkt met mensen die na lange tijd uit coma zijn geraakt,sommige kunnen bijna niets meer bewegen,das ook een moeilijk leven,Ik vrees het ergste
Geen nieuws is in dit geval dus… geen nieuws.
Hoe dan ook, hopelijk loopt het goed af.
Misschien is het een hoax dat hij in coma ligt en gaat hij voortaan anoniem door het leven als The Stig.
@alcantara: Misschien zit hij wel met Prins Friso, Paul Walker en 2-Pac in Friesland.
Sommige snappen echt niet wat het verschil is tussen kunstmatige coma en in coma raken…

En de media loopt alleen maar te zuigen en geruchten de wereld in te slingeren om er maar IETS over te schrijven en zo mensen die rust willen aan het praten te krijgen!

Gelukkig doet AB daar niet aan mee en somt alleen de voorlopige situatie aan.
@venividivici: situatie aan = situatie op
@VeniVidiVici: het is Idd een groot verschil maar zo lang in (kunstmatige) coma liggen is in elk geval niet goed. Ik vermoed dat de artsen eigenlijk ook niet weten hoe erg hij er aan zal toe zijn tot ze hem uit zijn coma halen. Er zijn voorbeelden van mensen die er wonderwel goed uit stappen en sommigen gaan van kunst matige coma in een echte en komen er nooit meer uit. Het is afwachten en ik hoop vanharte dat we met een wonder te maken hebben.
Het is een held in de Autowereld. Dus goed dat autoblog er zo nu en dan aandacht aan besteedt. Maar vorige overige nieuwsmedia. Next item doorlopen jongens niks aan de hand. Ergens in 2017 als zijn geld op is gestookt aan het ziekenhuis zal de stekker er uitgaan.. Post er dan maar weer wat over. In de tussentijd sterven er tienduizenden mensen per dag
@avantplus: Met zijn vermogen bouw je een heel ziekenhuis haha !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).