MINI Vision is een voorproefje op de ‘F56’ MINI

Auteur: , 12 Reacties

Aanstaande september, onthult MINI in Frankfurt de nieuwste generatie van de hipstermobiel, dat staat op het UKL1-platform. Stiekem weten we al hoe deze er uit ziet, maar dat weerhield de makers er niet van er nog even een concept tussendoor in te knallen.

MINI’s persbericht laat zich als volgt omvatten: yada yada design, hip, cool, innovatief, bla bla bla full-LED lampen, aerodynamica, sportiviteit, yada yada yada Glamorous Gold paint finish, bla bla.

Gewoon lekker naar de foto’s kijken dus! En eerlijk is eerlijk, het designteam (gympen onder je pak, bitch please…) heeft goed zijn best gedaan! Video, inclusief vergelijking met de oer-MINI, op autojunk!

Overigens lijkt MINI zijn eigen i-Drive te gaan krijgen, ze noemen het knopje dat voor de pook zit een Driving Experience Control switch. Hierbij zal interconnectiveit een grote rol spelen.

P.S.: Het is, net zoals Tupac Shakur, een 3D-hologram. Hoef je ook geen echt model meer te maken..12 reacties

Het is bijna vakantie in Italie, net voor de vakantie hebben ze nog een voordeelactie, kijken HIER!
Ik heb de nieuwe op vakantie al zien proefrijden. Helaas te laat om een foto te maken. Wel volledig gepsycowrapped.
@E34M5Touring: Ik heb ze ook zien rijden, ben op vakantie in de VS. Er reden een hoop in gele camouflage in de buurt van Death Valley waar het toen 50 graden was, ze zullen dus wel hittetesten doen. Heb wel een foto kunnen maken maar weet niet hoe ik het bij dit bericht kan voegen
Ziet er best aardig uit. Alleen dat plastic bij de wielkasten ziet er een beetje goedkoop uit
Ik vind deze véél mooier dan de nieuwe Nederlandse Mini waar laatst over te lezen was
Lijkt me voer voor tuners dit concept, gezien er wellicht weinig zal overblijven van de leuke details bij het origineel. Ik blijf het wel moeilijk hebben met de opstelling van de voorlichten.
Deze concept is enorm geslaagd! Dat interieur is echt magnifiek. Alleen de bolletjes vind ik minder. Voor de rest, fantastisch. Alleen jammer dat daar niet veel meer van zal overblijven. Nu we de echte al gezien hebben en vergeleken met deze concept, dan is het exterieur wel veel versimpeld. Hadden we die nog niet gezien dan keek ik er echt naar uit.
Gaaf concept alleen jammer dat zo’n ‘hip’ designteam nooit weet wanneer ze moeten stoppen. In basis een ijzersterk concept maar die boosheidrimpeltjes boven de achterlichten mogen echt weg. Oplichtende vloermatten zullen het productiestadium hopelijk ook niet halen.
Leuk ding, alleen het interieur is afgrijselijk! Heb je geen tuners meer nodig met zo’n bak..
@Sciurida: P.s. die foto van die kerel doet het hem hoor…
@Sciurida: sneakers onder een pak… Inderdaad deze man probeert iets te krampachtig uit te stralen “maar ik ben echt een creatief type” en die nemen we dus niet serieus.
@mashell: En die vrouw moest na de photoshoot direct door naar een uitvaart…
Leuk ding. Hoop dat in de uiteindelijke productieversie toch nog wat dingen hier van overgenomen worden want op die spyshots kon hij mij niet echt overtuigen. Al is dat weinig waarschijnlijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).