Moet Zagato muy rápido deze vierdeurs Aston gaan maken?

Auteur: , 23 Reacties

Of vind jij de huidige Rapide toch mooier?

Zagato-Rapide-vierdeurs

Soepgenie X-Tomi uit Magyarország heeft weer een lekkere pan goulash photoshop gemaakt, dit keer op basis van de Aston Martin Vanquish Zagato.

Het recept heeft hij afgekeken van Aston zelf. Begin met een scherp gesneden coupé, voeg daar twee deuren aan toe en je hebt een mooie sportsedan. Nou ja, in theorie mooi in ieder geval. De looks van de Rapide slagen er namelijk niet in de handjes van elk redactielid op elkaar te krijgen. Vooral de gapende muil van de Rapide S komt op een enkeling te gulzig over. Gedestingeerde lieden kiezen dan ook voor de Rapide pre-muil.

Hoewel de Vanquish Zagato niet gebaseerd is op de veelbelovende nieuwste generatie Aston’s én ondanks het feit dat ook Zagato al jarenlang hetzelfde trucje vertoont, komt de Vanquish Zagato toch op een of andere manier fris over. Maar blijft dat zo na toevoeging van twee deurtjes? Is ‘ie bijvoorbeeld mooier dan de nieuwe Porsche Panamera met diens 25 raamstijlen in het zijprofiel?23 reacties

Carrozzeria Zagato + Aston Martin is altijd een gouden combinatie.
@martinus: alles bijna van zagato is wel mooi!
@bmwm3gtr: alles bijna? Geen idee dus..
@bmwm3gtr: nee.
via Android app
Totaal uit proportie zo en ik moest een kwartier zoeken naar de achterdeuren. Heeft door de zwarte raamstijl en de rest rood wel wat weg van de Alfa 4c /8c. Echter zijn die wél mooi!
Gewoon maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
Porsche heeft eindelijk door dat zo’n bultrug-design niet werkt, Aston-Martin to the rescue voor die paar handjes vol die het design wel konden waarderen?

Klinkt als een plan!
@rotarypowah: “paar handjes vol” de Panamera was rustig een van de meest succesvolle modellen van Porsche ooit, maar goed.

Je kan alles zeggen van de vorige Panamera, maar het is een unieke auto met een echte road-présence, die er mits in de juiste uitvoering erg dik uit kan zien.
De meeste reaguurders zullen toch een gulzig mondje prefereren boven een gapende muil. Tot zo ver ome Ocda fijn weekeind allemaal
@ocda: reaguurders horen op dumpert thuis….
Zeg dames en heren in Zuffenhausen, letten we een beetje op?
Zo ziet een mooie sportsedan eruit, die ziet er dus niet uit als een kruising tussen een walvis en een hond met obstipatie.
@alibombali: papegaai, “plusjesjager”
@dutchcorvette:
Dank je wel, als ik iets waardeer dan is het de mening van een 13 jarige die niet verder komt dan 2 woorden.
Mamma ze allebei voor je gespeld?

O wacht, je slaapt onder een Panamera dekbedje, hoe lief is dat dan.
@alibombali: ah, op dat niveau zitten wij.
Ik vind dit niet mooi, meer meul dan auto.
Ziet er best goed uit. Maar ook alsof je totaal niet achterin kan zitten, en dan moet je nog bedenken dat de huidige Rapide stiekem ook wat tegenvalt met ruimte achterin.

Maar goed ik ben nooit echt fan geweest van de Rapide. De auto komt op mij altijd over alsof hij erg uit proportie is, net als de Panamera overigens.
Dit of een 6-serie?
@fabianteunissen: 1 miljoen of 2 ton?
Zeker geen verkeerde soep!
En wij maar kwijlen over de nieuwe Panamera. Dit is echt mooi!
Jaaaaaahhhh!
Nee , zagato moet die arme astons met rust laten.
@spot007: zeker niet, elk model wordt er naar mijn mening mooier op. En dat is knap, want astons zijn van zichzelf al prachtig!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).