Monaco-afficionado maakt zijn eigen ‘speciale’ Ferrari 458

Auteur: , 21 Reacties

We hebben het al eens eerder gezegd: in Monaco val je echt niet op met een Ferrari 458. Wellicht bracht dit deze Duitser op het idee om zijn eigen 'limited edition' te ontwerpen, die heel toepasselijk "Monte Carlo Edition" gedoopt is.

Ferrari 'Monte Carlo edition'

Met alleen een vanity plate krijg je de nekken niet gedraaid, maar wellicht lukt het met dit rood-witte gevaarte. Smaak is subjectief natuurlijk, maar ik gok dat deze man de conversie niet bij Ferrari Tailor Made heeft laten doen…

Aanvankelijk werd gedacht dat de extra hete 458 Monte Carlo zou heten, maar dit bleek later het nogal zouteloze ‘Speciale‘ geworden. Wellicht dat de eigenaar alvast een voorschotje hierop had genomen, of zou het toeval zijn?

Bekijk de spot van macchinaitalia op Monacojunk!21 reacties

Dit ziet er toch niet uit, doe maar normaal dan doe je al gek genoeg
@vvermeer: helemaal mee eens zo’n mooie auto en dan zo erg verpesten, zonde! Waarom
Moet je per se opvallen in monaco? Als we in NL kijken zeggen we al tegen onze vrienden ik had een amg gezien en dan opscheppen. Laat staan ferrari nou deze mensen weten duidelijk niet van waarde !
@vvermeer: helemaal mee eens! Zo’n mooie auto zo erg verpesten! Waarom moet je per se opvallen? In NL zien we een amg scheppen we al
op dat we er 1 hebben gezien! Deze mensen weten duidelijk
niet van waarde zo te zien!
@akifoskii:
de enige reden dat je met een ferrari in monaco rijdt is omdat je wilt opvallen (of erbij horen zo je wilt) in monaco mag (en kun) je nergens harder dan 50, dus aan een ferrari heb je behalve voor het erbij horen helemaal geen fuck. Het enige waar je overigens echt mee opvalt in mc is een mooie klassieker, of als je op een andere manier op wilt opvallen; een afgeragde clio uit 93 ofzo.
Zeer lelijk!


Weet iemand hoe ik een foto kan posten? …
@batman: op autojunk en dan upload foto ;)
Nee, dit ziet er niet uit.
Kan iemand mij uitleggen hoe dat PRECIES zit met die kentekens in Duitsland ik weet wel iets maar niet alles. Dank u.
@v12biturbo: In Duitsland staat de eerste letter of letters voor het Bundesland waar de auto geregistreerd is, de letters en cijfers die daarna volgen mag je zelf kiezen!
@batman:
Niet helemaal. De letters komen van het Landeskreis (zeg maar gemeente). In de grote stad meestal de eerste letter (M=M√ľnchen, B=Berlin etc) kleinere Landeskreise krijgen 2 letters (uitzondering Hamburg met HH=Hansestadt Hamburg, terwijl Hannover de H heeft). Nog kleinere samenraapsels van kleine gemeenten hebben 3 letters.
Na het begin volgen nog wat letters en getallen (aantal wederom afhankelijk van de grootte van de gemeente). Hier in Leipzig is het bij nieuwe kentekens L AB 123. Er kan een bepaalde combinatie gekozen worden voor een klein bedrag, hier iets meer dan 10 euro geloof ik extra, mits deze vrij is, en past in het vrijgavebeleid (meestal online op te vragen, niet alle letters zijn mogelijk en ook het aantal tekens is ofwel voorgeschreven of al gebruikt).
Nadeel: als je verhuisd moet je nieuwe papieren (fahrzeugschein) en nieuwe kentekenplaten halen.

Maar meestal genoeg mogelijkheden om wat leuks uit te zoeken…
“…doe maar normaal dan doe je al gek genoeg”

DE uitspraak voor het zure klootjesvolk, in mijn ogen…

Arme Italia. Veel’s te opzichtig. Dat interieur ! Om hoofdpijn van te krijgen.
@lemans96: Interieur dezelfde kleur geven als het exterieur is sowieso altijd lelijk. Heb al 3 dagen koppijn, maar deze ferrari maakt het bij mij erger..
Kies dan gewoon een leuke kleur ofzo
Oef, wat is hier fout gegaan.
En zo zie je maar weer iemand met geld hoeft nog geen goede smaak te hebben
De achterkant (die zwart band dus) mag op alle 458’s wel toegepast worden!!
Verder doe mij de spider maar met een ton aan opties :)
@pkgek:
2 Ferrari stickers en een bekerhouder?
Maakt niet uit wat je er ook mee doet als die brand is ie pas op zijn mooieste.
Die kon niet wachten op een NFS waar de 458 in zat zeker.
Moet alleen nog die rood met gele caravan achter

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).