MSO 720S levert flink bedrag op voor goede doel

Auteur: , 19 Reacties

En dat is altijd mooi nieuws.

De één heeft zijn McLaren graag in het wit, de ander doet een belletje naar McLaren Special Operations. Via deze afdeling van de Britse sportwagenfabrikant is alles mogelijk qua kleuren en personalisatie in het interieur. Vaak komen hier pareltjes uit voort, zoals deze 720S.

De tint op de supercar luistert naar de naam Nerello Red. Het interieur is Saddle Brown van kleur. De naam van de exterieurkleur komt niet uit de lucht vallen. Met Nerello refereert men naar de Nerello Mascalese druivensoort die groeit in de omgeving van Castaia, Sicilië.

McLaren ging op zoek naar een eigenaar voor de 720S. De opbrengst was bestemd voor de Naples Children and Education Foundation. De koper mocht de auto na aankoop direct naar huis nemen, aldus Tony Joseph, President McLaren Noord Amerika. Uiteindelijk was er een koper die 650.000 dollar wilde neertellen voor de 720S. De verkoop vond plaats in Naples, Florida in de Verenigde Staten.19 reacties

Ziet er goed uit alleen de onderste foto’s laden half op de app
@rob5nismo: ligt niet aan de app, er zitten gewoon geen koplampen en achterlichten op.
@720s: ik zie alleen maar bomen
@rob5nismo: dat kan kloppen, de auto is weg.
Verkocht voor 650.000…
Als je ziet wat het Naples Children and Education Foundation binnenharkt met dit soort veilingen, zou je bijna denken dat de kids daar elke dag glitter als ontbijt krijgen en douchen in champagne.
@ghost: bah, glitter. Niet te vreten.
@beefcake: wel mooie kak
@ghost: Ze hebben tot nu toe 176 miljoen binnen gehaald en daarmee 200.000 kinderen geholpen. Is per kind 880 dollar. Niet genoeg voor glitters en champagnedouches..
@ghost: mag dat wel douchen met champagne als minderjarige ? 😂😂
Nog steeds vind ik de 720S geen mooie auto, maar in deze kleur is hij toch een stuk beter te behappen. Wat een prachtige kleur!
@viezefreddyw: eindelijk een kleur zoals het hoort op een supercar. Felblauw, knalblauw of gifgroen zijn leuk, maar kom op: het is al een supercar! Het ding is al twee meter breed en een meter hoog: opvallen doe je sowieso wel. Zwart, wit en grijs en is te saai. Dus dit soort kleuren zijn dan een goede optie, vind ik.

Ik dacht hetzelfde als jij: de 720S vind ik ook niet mooi, maar in de kleur en met deze velgen staat er wel even iets bijzonders!
@willeme: isd staat sjiek. En eerlijk.ik vind het wel mooi…. het is toch exclusiever dan lamborghini
@viezefreddyw: ik vind hem prachtig (hoe kan het ook anders) maar ik begrijp wel dat hij het “cleane” van bijv. de 12C mist. Maar inderdaad, wat een kleur!
De kleurencombinatie van de lak en het interieur vind ik schitterend, maar die 720S vind ik toch maar niks. Hij ziet er ook al zwaar verouderd uit vind ik. Als een lelijke supercar uit de 90’s.
Doe je deze prachtige kleur op een Golf sportvan is het een bejaardenkleur. Op een sportwagen staat het chique.
@mashell: komt misschien ook wel omdat het een golf sportsvan id
Kijk. Deze samenstelling maakt me echt hebberig!
Die Ferrari velgen staan hem goed.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).