MSO maakt van de 720s een sexy apparaat

Auteur: , 16 Reacties

Zo, de nieuwe supercar uit Woking is niet meer zo saai.

Gister schreef ik bij de presentatie van de nieuwe McLaren 720s dat ik de auto een beetje saai vond. Alsof McLaren Special Operations stiekem meelas, want vandaag droppen ze een wel heel smakelijke smakelijke 720s op het web. Dankzij interessante kleurencombinaties vergeet je de drukke lijnen van de supercar en is de Brit opeens een lust voor het oog.

Met deze creatie willen ze bij MSO laten zien dat men niet hoeft te kiezen voor een oranje, grijze of blauwe 720s: bij de bespoke afdeling van McLaren is alles mogelijk. Wel even extra lappen natuurlijk, maar daar zullen toekomstige 720s-eigenaren vast niet wakker van liggen. De supercar heeft namelijk een prijskaartje vanaf 320.035 euro. Kan die MSO-gekkigheid er ook nog wel bij, toch?

De getoonde creatie luistert naar de naam MSO 720S Velocity en bestaat uit twee rode tinten die in elkaar overlopen. Nerello Red en Volcano Red, voor de detailliefhebbers onder ons. Dat rode thema zie je ook weer terug in het interieur. De velgen werden gespoten in metallic-brons. Voor de rest een hele rits aan carbon opties dat het MSO-feestje compleet maakt.

McLaren is de lulligste niet en heeft bekendgemaakt wat het mag gaan kosten om je 720s als deze Velocity geleverd te krijgen. 335.000 pond, oftewel 385k in euro’s. Naast de Velocity hebben ze bij MSO nog vier andere kant-en-klare thema’s voor je liggen. De andere thema’s luisteren naar de naam GT, Pacific, Track en Stealth.16 reacties

Linkje naar die andere themas?
@dickrider: Neemt contact op met uw lokale McLaren dealer. Zonder gekheid, de andere thema’s zijn enkel virtueel te bezichtigen (vermoedelijk bij de dealert). Pica’s vrijgeven voor het volk hebben ze niet gedaan.
Lekkere uitvoering. Maar nu ik dit zo zie denk ik eigenlijk maar 1 ding. Hoe ziet dat ding er uit in het zwart? Die lelijke gaten bij de koplampen vallen nu al bijna weg. Maar in het zwart zal dat waarschijnlijk helemaal gebeuren. En dan is het waarschijnlijk gewoon een heerlijke McLaren.
@kilum: ^^ I’m with stupid ^^
Die lampen blijven een apart d├ętail in het o zo gladde ontwerp van deze auto.
Ben benieuwd wat ik bij de Stealth uitvoering kan verwachten. De juiste uitvoering met deze naam zou wel eens heel mooi bij deze auto kunnen passen.
@coubie74: Ik denk dat het al enorm zal helpen als de lichtunits de carrosseriekleur hebben. Nu is het teveel een zwart gat. Ik vind de rest van de auto erg mooi namelijk, maar die koplamp units zijn nu zwarte, lelijke gaten.
Niet perse mijn kleuren combi.
Zowel deze als de variant bij de voorstelling kunnen mij maar matig bekoren…
Ik vind het totaal geen beauty…
De 675 LT is veel geslaagder qua looks als je het mij vraagt…
Ik begrijp dat gouden velgen weer in zijn? Zie ze erg vaak voorbij komen vandaag en gisteren!
Via de McLaren site kun je de 720 ook al configureren
@simracing4life: Klopt. Ook best een leuke configurator om mee te spelen. Ook leuk dat de 720s al zo snel beschikbaar is!
Een sexy apparaat op de velgen na…dit lijkt nog het meest op een setje Ronal’s uit 1996.
Toegegeven. Zo vallen de koplampen nog best mee. Maar mooi is het nog steeds niet.
@viezefreddyw: inderdaad, aap, gouden ring en zo…
Best een mooi ding! Soort pagani met een gezicht dat herpes heeft gehad
Special operations en dan lichtblokken vergeten…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).