Nicky Romero ruilt RS6 voor RS6

Auteur: , 68 Reacties

De DJ en ex van Dafne Schippers doet een opmerkelijke swap.

Nicky Romero ruilt RS6 voor RS6

Nardo Grey lijkt in elk geval de lievelingskleur van de 28-jarige plaatjesdraaier, maar toch had hij een goeie reden om z’n RS6 bij Vd Akker in te ruilen voor een vers exemplaar. De vorige was namelijk een gewone RS6 en de nieuwe is een RS6 Performance.

Daarmee krijgt Romero 45 pk’s extra, een 55 km/u hogere topsnelheid én een rappere standaardsprint naar 100 km/u voor z’n kiezen. De RS6 Performance heeft namelijk 605 pk, een top van 305 km/u en een 0-100 km/u sprint in 3,7 tellen. We schreven trouwens al vaker over de auto’s van Romero. Zo had hij onder meer een R8 V10 en een AMG GT S in de garage staan.

Onze rijtest met de RS6 Performance check je HIER, die met de gewone RS6 vind je DAAR.68 reacties

Iets met spoiler… spoiled… hoe dan ook, fijn voor hem, maar ik schaam me bijna voor dit soort first world problems/gedrag. Aan de andere kant, zo lang hij netjes BTW-BPM aftikt….. dan bij deze dank voor het oplossen van de staatsschulden
@brave: volgens mij werkt Meneer Romero heel erg hard voor heel veel centjes. Dan mag je jezelf best trakteren op wat leuks ;).
@willeme: Haha heel erg hard, ik keur het verder niet af hoor maar hij werkt niet in een fabriek ofz. Laten we niet doen alsof dat soort mannen heel hard werken.
@Donstil: hahaha, nee niet in een fabriek. Meneer werkt in de muziek. Dus geen 8-6 baan, maar constant reizen en werken op de tijden dat iedereen elaan het feesten is. En wanneer iedereen werkt kun je alsnog aan de slag met je muziek (componeren, compileren, (re)-masteren en dergelijke. Dat is nog voordat je de zakelijke kant mag gaan regelen ;)
@willeme: Fout, fout, fout. Alleen in een fabriek kun je hard werken. Die lullo’s op de Zuidas zitten ook alleen maar 120u p week met dat grietje van HR te flirten en verder doet kantoorvolk of welke beroepsgroep dan ook he-le-maal niks.
@willeme: Ik werk zelf niet in een fabriek verder. Dat was meer een voorbeeld.

Ik vind het fantastisch hoor dat zulke mensen hun hobby uitoefenen en er zo succesvol mee zijn. Daar absoluut geen commentaar op.

Maar om het hard werken te noemen. Nee dat gaat mij te ver.
@donstil: Hahaha, nee, helaas. Muzikant zijn is niet je hobby uitoefenen. Maar die fout wordt door heel veel mensen gemaakt, dus ik neem je niets kwalijk. Maar het is wel degelijk hard werken. En als je goed bent kun je er een centje mee verdienen. Ben je heel erg goed en heb je veel succes: koop dan zo;’n RS6.

FIY: het is mijn muziek absoluut niet en ken de muziek van hem niet echt. Maar als je succesvol bent met je muziek werk je harder dan een paar fabrieksarbeiders bij elkaar ;)
@willeme: Nou daarin verschillen we dan van mening.
@willeme: wat doet het er nou toe of iemand hard werkt voor z’n centen? Het lijkt mij juist de kunst om zoveel mogelijk geld te verdienen met zo min mogelijk geld. En als dat dan niet lukt, met iets wat je heel leuk vindt om te doen. Dat laatste zou hier weleens van toepassing kunnen zijn.
Allemaal goed mogelijk. Persoonlijk denk ik dat het ambacht van muzikant nog wel eens zwaar onderschat wordt. Vandaar mijn betoog.
@willeme: amen!
@willeme: helemaal mee eens. Komt behoorlijk wat bij kijken als je dit soort knaken wilt binnenharken.
@donstil: Je werkt zelf in een fabriek? Het mooie is altijd dat volgens het personeel op de werkvloer het personeel op kantoor de hele dag niks doet. Men begrijpt alleen niet dat de druk vaak veel hoger is en dat men thuis dingen moet regelen etc.
Deze kerel werkt waarschijnlijk 80 uren per week, zit iedere week in 8 verschillende tijdzones en reist de hele wereld over.
Het mooie deel van z’n werk is wat mensen zien, maar achter de schermen is het echt wel bikkelen hoor…
@opgooier: precies. Één van de jongens die net vanuit de fabriek bij mij in het kantoorteam is komen werken kreeg de schok van z’n leven. Hij dacht even relaxed de hele dag koffie te kunnen drinken en rond te hangen, maar al naar een paar weken kwam de opmerking dat hij nog nooit zo hard had hoeven werken als op kantoor.
@Donstil: hard werken doe je niet alleen in een fabriek, achter je laptop, aan de telefoon of aan de vergadertafel kan je ook hard werken….ik denk dat deze mijnheer met zijn vele vlieg uurtjes, nachtwerk en jetlags best hard werkt. Verstandige keuze een upgrade naar laatste model RS6
@Donstil: Ik heb wel eens in een fabriek gewerkt. Alles was geautomatiseerd en hoefde er alleen rond te lopen om te checken of alles goed liep. Waren inderdaad zware dagen! Dan heeft Nicky met zijn eigen bdrijf met behoorlijk wat man in dienst, platen label en zijn draai en reis uren inderdaad geen reet te doen. Gun hem op deze manier die auto ook niet..
@kennone: dus elke fabriek is geautomatiseerd ?
@rolov: Dus elke DJ gebruikt een kant en klare mixtape?
@kennone: En wat gunt meneertje zichzelf dan wel niet? Nou, vertel maar…
@baap: Volvo 850R
@Donstil: Als je netflix hebt zou ik eens kijken naar de docu over Steve Aioki. Geloof dat die heet: I sleep when i’m dead. Dan krijg je een indruk van het werk dat djs doen. Ik heb er respect voor. Heel weinig slaap door optredens over de hele wereld
@donstil: inderdaad. 2 gasflesjes achterin en knallen maar
@Donstil: lekker slimme opmerking hahah.
@brave: Waarom schaam je je daar bijna voor?
@brave: Wat is dat nou voor reactie. Deze jongen werkt net als velen hard voor z’n geld. Het enige wat hij nog erbij heeft is dat ie nauwelijks tijd voor zichzelf heeft.
Gun het hem van harte. En of het overdreven is? Ach, het is maar de schaal waar je het op bekijkt.
Ik heb wel eens twee dezelfde kledingstukken gekocht omdat ik het zo mooi vond dat ik per se een reserve wilde hebben.
Nicky ruilt z’n auto in voor een iets sterker exemplaar. Principe is hetzelfde
@brave: en jij bent?
@brave: Stel je voor dat je, na je 33, 42, 52% belasting op je verschillende schijven nog eens iets leuks voor je zelf koopt.
Ach ja, mensen gaan geld uitgeven aan dit soort gekkigheid als ze zoveel geld verdienen dat ze van gekkigheid niet meer weten wat ze er mee moeten doen. Namens het ministerie van Financiën trouwens wel bedankt!
Man man, ga dan gewoon langs JD Engineering ofzo als je meer pk wil hebben in je Audi.
@venividivici: dat had ie met z’n vorige wel gedaan. Bij zijn huis staat meestal een Abt RS6 R. Dat zal wel degene zijn die hij ingeruild heeft.
Ach ja… een bezoek aan de tuner had je meer gebracht voor minder…
Maar goed: ik koop dat soort spul tweedehands, dus ik ben de mensen dankbaar die dit nieuw kopen, en dan de tweedehandsmarkt ermee voeden :)
@MDA: die oude had ruim 700 pk… snap deze ruil dan ook niet.
Je bent echt niet goed als je zo’n auto bij van den Akker haalt. Beter zelf importen. Scheelt je duizenden euro’s. Maar ja als DJ kan je het leien.
@ghost: Misschien heeft ‘ie een goeie leasedeal te pakken?
@ghost: denk dat ie zijn tijd beter kan besteden, in hetzelfde tijdsbestek kan hij meer verdienen dan besparen.. simpele rekensom.
@ghost: ja he, eerst je eigen RS6 op marktplaats zetten, daarna heel Duitsland doorrijden en onderhandelen, maandag ochtend naar de RDW rijden en 2 weken op je gele platen wachten …..je ben helemaal gek als je dat doet als DJ, in die tijd casht deze jongen 2 ton
Net zo origineel als z’n muziek…
Lekkere reacties weer. Als je het geld ervoor hebt, en het er voorover hebt, waarom niet?
@erreen: neemt niet weg dat reacties als hierboven gewoon waar zijn importeren of laten tunen.
@erreen: jaloezie is een bitch, ik gun t hem van harte.. als ik het geld had gehad deed ik exact hetzelfde
Waarom afgeven terwijl als je zelf zoveel geld hebt waarschijnlijk hetzelfde zou doen, je leeft immers naar je portemetniks.
Ik ben wel jaloers.. Altijd reizen, mensen vermaken en een lekker gevulde bankrekening om mee te spelen.. Maar ik gun het ‘m wel, heel gaaf!
Als hij er happy van is geworden! Het is toch zijn geld…
Persoonlijk had ik iets anders gekocht, maar ik kan en wil dan ook niet bij a 2 ton stukslaan op een Audi.
zijn huidige had al 750pk met hulp van ome dik
Gelukkig heeft ie ook auto’s in de garage waar je een lekker potje mee kan sturen.
Leuke bak… maar wel een beetje saai, dat Komo-grijs.
Het lease contract zal wel over geweest zijn, anders is er namelijk geen normale reden te bedenken om een 700+ pk sterke RS6 in te ruilen op een RS6 Performance.
@Donstil: ik denk niet dat hij zijn vorige RS6 geleased heeft bij vd Akker. Die heeft hij gewoon gekocht en ruilt ‘m nu in.
@rochester:

En hij is zo tevreden over de dienstverlening, dat hij gratis reclame maakt voor vd Akker. Gewoon, omdat hij een goed mens is.
Persoonlijk zou ik de spierwitte AMG GT S inruilen voor een Hulk-groene AMG GT R met zwarte velgen. Meneer Romero zou meer in zijn nopjes zijn met de Burmester audio in de AMG dan met de B&O in de Audi!
Aardig mooi dat je zo lekker de centen kunt laten rollen! Kiezen voor een audi snap ik dan weer niet, maargoed, hij zal vast zijn redenen hebben…
Wat een geweldig nieuws!
Off topic: ik denk dat nicky is een keer goed uit moet slapen…lijkbleek ingevallen oogkassen..net een wandelende zombie on topic: erg dikke audi
Van de regen in de drup.
Wat een schrale figuren hier, die die jongen z’n auto misgunnen. Man, man, man, calvinisme 2.0
@amghans: precies
Precies zoals Audi het wil. Twee keer verdienen voor het zelfde product. Je bent slimmer als je naar een chipjes boer rijd. Goed verdien model van Audi
Deze inruil snap ik nog wel, hij gaat waarschijnlijk nog naar JD. Waarom hij Dafne ingeruild heeft is me een raadsel
heeft hij nog nooit van een chiptuner gehoord…als hij zijn gewone RS6 naar MTM bracht zat hij boven de performance versie!
Euuh, maar wat is nou de nieuwe? De linkse of de rechtse?
Idd ik zie geen verschil…..ehmmmm zoek de 5 verschillen gaat hier niet op denk ik….beter ZIJN er verschillen 😃
Bah, iedere voetballer of artiest ‘moet’ tegenwoordig een RS6. Het zijn vast leuke auto’s, maar er is zoveel uniekers te krijgen! Neem eens een Jag XF-R (of hoe die tegenwoordig ook heet), Quattroporte, of CLS shooting brake AMG.
@maarten_zoutendijk: XF-R is absoluut niet beter dan de RS6. Quattroporte had ook een Hyundai kunnen zijn en de CLS is oud.
Wat een azijnzeikers. Als je niet rijk bent ben je a) niet slim genoeg, b) te lui of c) heb je te weinig talent. Ikzelf val in alledrie de categorieën helaas.
Wat een saaie auto’s, het zal wel de natte droom van veel loonslaafjes zijn, maar ik vind er niets aan, ongeacht hoeveel pk er onder de motorkap zit. Geen wonder dat die Daphne hem niet meer wil hebben als vriend, zelfs een lelijke eend is spannender en in ieder geval veel leuker.
Ik gun het de man van harte, hij dealt niet hij werkt er gewoon voor! 1 ding kan ik niet snappen: als je 1 keer zo’n onbetrouwbaar wanproduct als Audi koopt kan ik nog snappen, maar 2 keer? Duidelijk heeft hij niet Trosradar e.d gezien en leest hij niets op internet. In mijn kennissenkring niets dan ellende met Audi en Vag meuk! Versnellingsbakken, zuigers, olieverbruik en daardoor katalysatoren defect enz enz. Jonge auto’s met weinig kilometers met bossen op ieder hoek van de straat te koop, dat zegt genoeg….
De Duitsers zullen echt op een andere manier om moeten gaan met de techniek en hun klanten, er is maar weinig premium te ontdekken tegenwoordig op een zacht dashboard en allerlei elektronische nietszeggende snufjes na….
TV kijken of ander vermaak op de broodnodige schermen die tegenwoordig in een auto zitten acht ik meer gevaarlijk dan nuttig in een auto, het lijken wel telefoons met een stuur i.p.v een auto.
Maar dat is waar het tegenwoordig om draait, als je je smartphone op kan laden dan is het een perfecte auto!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).