‘Nieuwe Top Gear-presentatoren bekend’

Auteur: , 76 Reacties

Een presentator, een ex-model, en een motormuis: dit is het Britse drietal dat volgens de lokale media de ondankbare taak krijgt Clarkson, Hammond, en May te doen vergeten.

Jodie Kidd

Na het vertrek van Jeremy Clarkson gaven ook zijn beide presenteercollega’s én producer Andy Wilman aan niet meer verder te willen met het format van de BBC, en dus moet de omroep geheel met een schone lei beginnen.

Het Britse Express meent al te weten hoe de samenstelling zal zijn: Philip Glenister, die al eerder werd genoemd, voormalig model en Gumball-haas Jodie Kidd (die ook al eens als mogelijke Stig werd genoemd), en voormalig motorracer (en TT-legende) Guy ‘Muttonchop‘ Martin.

De nieuwe samenstelling is nog onbevestigd, maar het BBC-mangement zou haast willen maken hun cashkoe nieuw leven in te blazen. Aan u de taak te beoordelen of dit recept levensvatbaar is, of gedoemd te falen.

Foto: Jodie Kidd bij een Maserati76 reacties

Hmm, zoals het was wordt het nooit meer natuurlijk. Maar als ze, op een andere/nieuwe, manier verder gaan kan het best wat worden. Of ik ook ga kijken is een tweede.
Kijk meer uit naar de nieuwe avonturen van Clarkson, Hammond en May.
Nee BBC, weg ermee!
@audirijder: Waarom? Ik heb liever een Top Gear met andere presentatoren, dan helemaal geen Top Gear meer.
Faal, met hoofdletter F!
Levensvatbaar? Natuurlijk.
Net zo’n groot succes? Natuurlijk niet.
@topgear: Jou geloof ik!
Fail…
Hmmm.. het ligt eraan. Blijft het Top Gear heten? Dat geval denk ik een doom.. het origineel is vaak/altijd het best en eventuele “opvolgers” zijn het dan vaak niet. Vrees ik ook met Top Gear.

Als de show nu volledig nieuw wordt met naam, showsoort en dergelijke dan zal ik het wel eens willen zien!
@m-tfsi: Het TopGear zoals wij het kennen was ook niet het origineel.
@m-tfsi: Ben t met je eens.
Guy Martin is een held. Zijn shows, waarin ie records breekt (Speed), maar ook waarin ie gevolgd wordt rondom de TT en de show over de Spitfire, zijn erg goed te bekijken. Gast heeft goede humor en een echte toewijding.
Lastig voor de jeugdige NL-er, want die gast ie moeilijk te verstaan. Kan een hekel puntje zijn voor de BBC.

Philip Glenister is de gast van for the love of cars. Volgens mij is dit de ‘leuke’ van de twee in de show: hij weet t inhoudelijk doch leuk te houden.

Jodie Kidd kan ik me niet meer herinneren; ze deed aan de wedstrijd tussen TG en TG-aussie mee? Ze is wel 1.88; lang vrouwtje. Wieweet dat ze met wat charme de show aan elkaar kan lullen.

Als de oude Top Gear zal te nooit meer worden; maar er kunnen wel zeer interessante topics naar voren komen. Combineer dat met de humor van de schrijvers van TG en t kan t kijken waard zijn.
@gregorius: Ik kan me van Jodie Kidd herinneren dat ze akelig snel was in de affordable car. Veder heeft ze iets met paarden en ze heeeft geloof ik net een huwelijk van vier maanden beëindigd.
@m-tfsi: Pfff, zeiden ze ook toen Clarkson en co. begonnen…
@svenska_aeroplan_ab:

Je bedoelt “Toen clarkson met het nieuwe format begon.” Jezza zat namelijk ook bij het originele format.
@jrsmoke: Het eerste jaar met die autoverkoper was ook geen succes.
Pas toen James May erbij kwam sloeg het format aan, van wege de chemie tussen die 3.
@n54coupe: Idd, in seizoen twee speelde May eventjes voor verkoper, met dat saaie inside-a-dealie-rubriekje. Gelukkig hebben ze dat snel laten vallen…
Ach, gewoon even de tijd geven joh en dan pas commentaar erop gaan geven! Het zijn in ieder geval op papier geen slechte personen voor dit programma! Zoals hier ook al boven staat, het oude gaat het nooit meer worden, maar moet dat? Nieuw kan ook heerlijk zijn!
@atteh: Trouwens, met Philip Glenister kan het in ieder geval al leuk worden, kijk dit maar eens! https://youtu.be/NGzo8X8yI5A
al die “leuke” grapjes werden toch altijd al gescript, dus het “grappige” van top gier zat toch al bij de productie crew en niet bij de presentatoren.

maar ieg mooi dat die over het paard getilde malloot van een klakson eendelijk eens optieft, kan het programma eindelijk weer eens over autos gaan ipv meneer’s politiek/filosofisch zelfverheelijkings gewauwel, van auto’s snapte ie immers geen ene fuck behalve wat zijn piswater hem vertelde.
@super: Hetzelfde geldt voor two and half men. Het gaat juist om de persoon. Ashton grapjes komen van dezelfde productiemedewerkers af als die ban Charlie alleen bij hem zijn ze gewoon niet grappig, omdat hij het niet kan.
@audirijder:
charlie sheen is echt niet de enige in de wereld die op een grappige manier dingen kan vertellen. aceton koetsjer was gewoon een slechte keus, is nooit echt grappig geweest.
@super: echter heeft de productieleiding er hier nu ook de brui aan gegeven. Dus dat gaat niet volledig op. Wel is het ook van belang hoe het wordt gebracht en dat is altijd maar afwachten.

Verder is het bij sommigen ook niet helemaal bekend dat deze versie van TG niet het origineel is…dus ook TG is al vaker opnieuw uitgevonden. Uiteraard is dit nu wel de meest populaire variant, maar met Tiff & Jezza was het voorheen ook al super grappig maar nog meer een auto show dan een entertainment programma…
@super: gelukkig zijn er miljoenen mensen die clarkson wel grappig vinden. Gescripte grappen of niet het gaat er toch ook om wie de grappen verteld.
@clarkson: Zit je nou jezelf op te hemelen?
@clarkson:
waarom nou weer “gelukkig”, zou eerder zeggen “jammer” want het blijkt niet zo handig om een persoon met losse handjes en racistische standpunten in dienst te hebben.
Nee…. gewoon Nee
Woehaaaaaaaa

Hoe politiek incorrect kun je zijn.

Wat een stelletje appelflappen (leescht boerenlullen bij de BBC )

Jodie Kidd = een Maserati sponsor babe.

Mijn billen hebben op de plek gezeten van haar ex-Maserati Spyder zilvergrijs geval dat kwijlend door een zakenvriendje op Cyprus is gekocht.
– en ja, het gaat af zo’n ding, helaas is mijn hoof (leescht kale -kop) een decennium of drie te oud voor zo’n auto-

Dus deze Miss Mazzeratti kan eigenlijk nooit echt iets van onafhankelijkheid hebben.

Hier zit ze in die Spyder (of hoe zo’n hok ook moge heten ) die nu van mijn maat is

http://cdn-parismatch.ladmedia.fr/var/news/storage/images/paris-match/vivre/automobile/maserati-grancabrio-jodie-kidd-bombe-roulante-144995/1361412-1-fre-FR/Maserati-GranCabrio-Jodie-Kidd.-Bombe-roulante.jpg
@desjonnies: goed verhaal lekker kort, hier doen we dus helemaal niks mee..
@desjonnies: heb je je dag niet? Je reacties zijn in de regel beter onderbouwd en verwoord. Aan haar om te stoppen met de Maserati opdracht en probleem opgelost toch? Als een ieder die ooit reclame heeft gemaakt voor een automerk niet in aanmerking komt dan wordt de spoeling wat dun.
@SpiderIV:
sorry !
dat model is wel slim gezien, daarvoor alleen zou ik toch wel eens durven grijpen naar bbc2
@uselessblogger: Ze kan echt wel een stukje sturen, google maar eens op Jodi en Top Gear
Ach dit is vanaf dag 1 toch gedoemd te mislukken
Guy Martin is geen voormalig coureur, hij rijdt nog steeds TT op Isle of Man.

Overigens geen fan van new new top gear, Amerika en Australië versies zijn ook lang niet zo vermakelijk als de UK altijd was.
Zelfs de Amerikaanse en Australische Top Gear zijn niet zo’n succes als de Engelse met Clarkson, waarom zou dit anders zijn
Iemand met tieten, een gladde motormuis en iemand uit 1963. Zoveel zal er dan toch niet veranderen?
Voor Hammond en May had je ook Top Gear met Clarkson en de presentatoren van Fifth Gear. Die laatsten zijn weggegaan bij de BBC om op een commerciële zender een ‘nieuw’ programma te presenteren (Fifth Gear dus), Clarkson is gebleven en heeft Top Gear omgegooid naar wat het nu is. Fifth Gear is nooit zo populair geworden.. of het door Clarkson komt of door het concept (iets serieuzer) geen idee. Maar ik vond Fifth Gear altijd best een goed programma, en ik denk dat de BBC een aardige dobber zal hebben om dat uberhaupt te evenaren, laat staan een waardige vervanger maken voor het huidige Top Gear.
@robskilov: Fifth gear is voornamelijk erg annoying. Ik word altijd erg giftig van dat blonde wijf, Vicky, die met haar ogen aan het rollen is. Daarnaast zijn de reclames strontirritant bij Fifth gear: 30% van de zendtijd. Ook kan je de eerste minuut na de reclame ook gewoon doorspoelen: dat is een herhaling van de 5 minuten voor de reclame.
Er blijft dus weinig content over; wat precies het probleem is: de items zijn net te kort om lekker in de feel te komen over de topic.
Het grappen van Tiff vs Jason kan ik daarentegen wel erg waarderen.
@gregorius: Jason is weg dit seizoen btw, en ik moet zeggen, Fifth Gear gaat ten minste wel echt over auto’s en Tiff kan zeker een potje sturen en tegelijkertijd oude vieze-mannen grappen maken; respect ! Gedownload – zonder reclame en met snelspoel-button – zeker goed te vertoeven hoor. En blij vlagen goed; al is het natuurlijk geen top-entertainment zoals TG wel bedoeld is …
Laat maar komen! We staan open voor vers vlees :)
Vind maar een ‘bizarre’ keuze als dit waar blijkt te zijn. Wtf moeten die eerste 2 nou inbrengen bij een autoshow??
@arii: Precies! Clarkson en co. hadden tenminste ruime ervaring in de automotive toen ze begonnen! Oh nee, wacht… Pffff
Hahahahaha nee hahahahaha *pinkt traantje weg*
Wie weet wordt het wel wat.
Dat wordt niks!
Ze weten er vast een leuk programma van te maken, Australische en Amerikaanse Top Gear zijn ook best leuk om te kijken. Maar de magie die voor 300+ miljoen kijkers en eerdergenoemde versies heeft gezorgd zijn ze kwijt. Het drietal zal wel doorgaan met hetzelfde recept onder een andere naam. (noem het sixth gear please). Ik hoop dat er snel duidelijkheid zal zijn, dan kan ziggo de betreffende zender snel toevoegen.
Ja, lijkt me geen verkeerde opstelling. Thumbs up
Zolang Bavo Galema er niet in zit wil ik er best naar kijken. Vroegah had je 1 Engels autoprogramma dat ertoe deed (oude Top Gear), daarna 2 (nieuwe Top Gear en Fifth Gear), en dalijk hebben we er drie! Ik vind het allemaal prima, zolang ze maar niet achter de decoder of onder Netflix geschoven worden.
Gaat vast wel wat worden. anders dat wel maar wellicht word het nu iets meer zinnigs. Laten we wel wezen een autoprogramma met inhoud was het niet echt. De laatste jaren steeds meer een auto satire.

Persoonlijk vond ik al langere tijd dat gekke clarkson te veel doorsloeg en ik het de laatste 2 jaar niet eens meer keek. Daarvoor keek ik juist BBC2 om de eerste afleveringen meteen te zien.

Dus wat mij betreft kan het alleen maar beter worden.
Jodie Kidd…. Anders laten ze die uitgerangeerde botox troll gewoon lekker voor wat het is en gaan ze op zoek naar een aantrekkelijke vrouw als er dan zo nodig een vrouw in moet.
Ik weet in ieder geval dat ik geen topgear meer hoef te kijken, met een dergelijke cast vind ik er nu al niets meer aan.
Jodie Kidd presenteert The Classic Car Show (TV5), die een aantal full episodes op hun YT-kanaal hebben staan, bijvoorbeeld serie 1 aflevering 11.
https://www.youtube.com/channel/UCm_YRVQkcXRjpp_pHfgFj-Q
Philip Glenister presenteert For The Love Of Cars (TV4), die …:
https://www.youtube.com/channel/UCC0dPii2nWARB7lIv5zB4RA
Denk het niet, maar doe Stig maar met pensioen:
GUY MARTIN vs MICHAEL DUNLOP On Bike POV Lap Isle of Man TT RACES: https://www.youtube.com/watch?v=OmNXCJt7K3Q
Nou dat was top gear bedankt voor de leuke jaren ik genoot echt ervan nu is het low gear
Ze moet het geen Top Gear gaan noemen. Gewoon ander format desnoods met 4 of 2 presentators, dan kan het nog wel iets gaan worden. Ik bedoel die 3 mannen hadden ook niet het eeuwige leven en hebben ook bijna alles wel gedaan wat er gedaan kon worden.
Hahahaha, ik vermaak me kostelijk met deze reacties!

Toen TopGear nog actief was in hun oude format was iedereen aan het klagen dat het hetzelfde was. Dat kun je je nu niet meer zeggen…
Als je slim bent

Stop je er zo’n jaar of twee mee

En begin je rustig overnieuw

Nu begint het op een heilig moeten te lijken, en da’s voor zo’n amusementsprogramma
nooit verstandig.
Je hebt geen tijd om een nieuwe format te bedenken en je nieuwe presentatoren zullen gegrild worden door het publiek.

En of je hem mag of niet, die Clarkson is wel een vakman !

Verder valt me op de DE producer met het illustere trio meegaat, zou dat hele slaan verhaal dan toch zwaar overdreven zijn ?

@gtwillem : YEP !
@desjonnies: Volgens mij haal je wat door elkaar. Andy Wilman is weg bij de BBC, Oisin Tymon is geslagen. Of is Oisin Tymon nu opeens ook weg bij de BBC?
Topgear zal nooit meet worden wat hey was :-(
@bmw1:
Misschien ook wel beter ook.
De koek was ook wel een beetje op….
Zou ze ook slaan als haar eten te laat komt ?
@autofreaker: ze is 1m88, ze vreet die producer gewoon op.
Een leuk “haasje” is nog altijd beter dan drie lelijke kerels.
Topgear wordt nooit meer hetzelfde
Eerst maar afwachten hoe het zal zijn
Voor mij hoeft het niet…
Guy Martin is wel een heel speciaal type. Beroep is truckmechaniker, hobby is roadracing (op topniveau!, Isle of man TT) Hij is wel eens wat lastig te verstaan door zijn typische accent.

Aan lef geen gebrek bij deze man https://www.youtube.com/watch?v=9VI5GoacJv8
Guy Martin for the win! De rest kan mij gestolen worden, maar Guy Martin is wel echt lachen. Voor de liefhebbers, zoek een op aflevering ‘Speed’ van hem. Ik ben van mening dat Top Gear wellicht weer eens interessant gaat worden, na jaren van saaie hap!
Guy Martin is wel een beetje een BBC hoer aan het worden, maar het is en blijft een geweldige kerel.

Jodie Kid is een topwijf.

En die filip… wie?


Kan wel eens goed en wel de redding zijn van top gear. Misschien dat ze zo datgene terugkrijgen wat de eerste paar seizoenen zo leuk maakte.
Guy Martin is toch niet gestopt met racen? http://tycobmw.com/pressreleases/tas-racing-launch-tyco-bmw-for-2015-season/

Verder,
kan grappig worden. Zal natuurlijk niet hetzelfde zijn.
Zeker levensvatbaar, als ze ook de samenstelling van de shows aanpakken! Sommige onderdelen waren echt afgezaagd saai…als ze niks veranderen wordt het een faal.
Faal!!! het zal nooit weer worden zoals het was.
Het magische trio is nodig, gelukkig komen ze zelf tzt met een nieuw auto programma.
Kan niet wachten net als miljoenen mede met mij.
Lekker op de oude manier doorgaan zoals ze altijd hebben gedaan, wat goed is moet je goed laten is mij altijd geleerd.
Die motorman ken ik niet, om heel eerlijk te zijn. Philip Gelenister en Jodie Kid vind ik bijzonder geschikt hiervoor. Eindelijk een vrouw die geen eng manwijf is (Vicky Butler Henderson) en een man die niet alleen heerlijk sarcastisch is maar ook nog een ontzettende autoliefhebber is. Ik ben overtuigd!
De echte Top-gear is in handen van Clarkson, Hammond en May het zal alleen een andere naam krijgen. De nieuwe nep Top Gear van de BBC is rijp voor de prullenbak!
Ik zou graag bij de eerste aflevering twee kijkcijfermomenten willen zien.
1 op 5 minuten vanaf het begin, en 1 op 5 minuten voor het einde.

Als er niet meer dan 5% is afgehaakt dan is het een blijver(t).

Zelfde rolverdeling als bij Hammond, Clarkson en May. Hammond motormuis, Clarkson de presentator en May het ex model. Never change a winning format I’d say.
Nee niet doen!!!
Wordt het dalijk zoiets als topgear Amerika. Die gasten kunnen echt Niet presenteren (RIJDEN WEL)
deels van topgears succes zit em ook echt in het droge Britse humor

Ik geef het zwz een kans,omdat ik een auto junk ben en toch me wekelijkse fix nodig heb
Jodie Kidd, verschrikkelijk jetset figuur van adelijke afkomst! Achterkleinkind van Baron Beaverbrook en schoonzus van de Markies van Douro, de erfgenaam van de Hertog van Wellington! Top Gear gaat down the drain met zulke scherts figuren!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).