Nissan-bestuurder maakt Final Destination mee

Auteur: , 16 Reacties

Maar geen zorgen, hij kan het navertellen.

Ongeluk Cleveland Highway

De filmreeks Final Destination hoeft je eigenlijk geen nachtmerries te bezorgen. Ja, de visuals zijn ietwat luguber, maar wel overduidelijk nep. Eén van de bekendste scènes is een doemscenario voor elke autobestuurder: een vrachtauto die boomstammen vervoert verliest zijn lading en de boomstammen doorboren een SUV. Onderbewust de nachtmerrie van iedereen die wel eens achter een dergelijke vrachtwagen rijdt. Geen zorgen, je mag er vanuit gaan dat elke vrachtwagenchauffeur zijn stammen goed opstapelt en dergelijke scenario’s niet voorkomen op de openbare weg.

Loslatende lading is niet wat er gebeurde op een snelweg net buiten Dalton in de VS. De boomstammen staken wel een stukje te ver uit, wat waarschijnlijk even schrikken was voor de bestuurder van een Nissan Xterra. Over de toedracht van het ongeluk is niet zo veel bekend, maar de beelden spreken voor zich.

Advanced Extrication on Cleveland Hwy this morning. Great job guys! Patient had only minor injuries.

Geplaatst door Whitfield County Fire op Vrijdag 11 oktober 2019

Als je een zowaar compleet gepenetreerde Nissan-SUV tegenkomt waar de boomstammen achteruit steken, dan weet je meestal genoeg. Daarom mag deze Xterra-bestuurder spreken van een engeltje op zijn schouder. De bestuurder is wel gewond afgevoerd, maar heeft het ongeval overleefd. Het behoeft geen uitleg dat de SUV echter op de sloop mag belanden. Aan de stand van de stoelen kun je zien in wat voor houding de bestuurder zich heeft moeten wikkelen. Erg veel geluk, zo veel is duidelijk.16 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Bestuurder zit te suffen en ziet stilstaande/langzaamrijdende truck over het hoofd, waardoor hij zijn auto achterop een lading hout spietst. Engeltje op z’n schouder of gewoon een slok op?
@madmarky: Je zou eens wat sneller conclusies moeten trekken over andere mensen, word je gelukkiger van.
@geenidee: da’s wel een erg makkelijke sneer. Heb je zelf geen idee hoe het dan wel gebeurt is?
@vroaaaaaaaaaar: nee, dat heeft niemand. Dus niks zeggen is veel beter.
@720s: oh, zoals jij: “wat waarschijnlijk even schrikken was voor de bestuurder van een Nissan Xterra” is toch ook speculeren?
@madmarky: hoe bedenk je het
@bisazza: ja…? Hoe dan wel volgens jou?
Bizar dat je dit overleeft. Gelukkig wel begrijp me goed. Maar hoe dan? Heel veel geluk gehad.
Idd. Waar komen al die domme opmerkingen vandaan? Opvallend hoeveel er de laatste 2 maanden zijn bijgekomen. Niet van niveau dat we op AB gewend zijn.
@leaper035t: het is meer de vraag waar dit soort domme stukjes vandaan komen. Hele inleiding over Final Destination en vliegende boomstammen en wat is er uiteindelijk aan de hand? Iemand heeft met een eigen stomme actie een aanrijding veroorzaakt en is er, inderdaad, goed vanaf gekomen. Maar alsnog eigen domme schuld dus laten we het vooral niet teveel ophemelen over hoeveel geluk iemand wel niet heeft gehad.
Mijn vrouw heeft dit eens in weliswaar mindere mate op de ring van Antwerpen gehad, met een vrachtwagen die buizen verloor. Elk stuk plaatwerk was beschadigd. Zij naar de politie om aangifte te doen, kreeg ze een preek dat ze als Vlaamse in een Nederlandse auto reed (ik woonde toen nog in Nederland, had nog gele platen). Politie deed verder niets, ondanks dat de ring volhangt met camera’s.
@camber24: verhaal is een beetje ingewikkeld geschreven, maar loslatende lading was in ieder geval NIET de oorzaak. Komt toch ineens niet zo dichtbij…
Je moet ze de kost geven hoe sommige franse bestuurders achter vrachtwagens ” geplakt” zitten.
En inderdaad, boomvrachtauto’s op weg naar de papierfabriek.

Volkomen gestoord, misschien moeten
ze eens een kijkje nemen achter menig franse garage, naar hun voorgangers……
En daarom mag lading in NL niet zoveel uit steken. Zijn die regels toch ergens goed voor, ik herinner me een discussie met een boer op blik op de weg. De boomstammen steken ook niet een klein beetje uit zeg.

Ongelooflijk dat hier iemand leven uit zijn gekomen. Die moet toch snel gedoken hebben, knap met gordel om.
Wow, daar levend uitkomen, dat hout je toch niet voor mogelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).