Obamillac is de spiegel voor je ziel

Auteur: , 7 Reacties

Je moet wel een hele grote fan van Obama zijn om in deze auto te willen rijden.

Obama is stiekem een groot autoliefhebber, dus is het niet verwonderlijk dat zijn grootste fans deze passie met hem delen. Toch gaat het een beetje ver om een Cadillac CTS-V coupé, een monster met 564 pk en een leuk Amerikaans alternatief voor de BMW M5, Audi RS6 of Mercedes E63 AMG, te beplakken met campagnemateriaal. Op een blinkend chromen ondergrond.

Nu zijn bezitters van een CTS-V al een beetje… speciaal. De eigenaar van de Obamillac, zoals de spotter deze wagen noemt, is hier geen uitzondering op. Naast zijn werk voor Dell, wat dit ook moge zijn, speelt T. Augurson voor “motivational speaker”. Emile Ratelband zal er waarschijnlijk niets bij zijn.

De auto, inclusief wrapje, zou hem $93,000 hebben gekost. Een stuk goedkoper dan de Nederlandse prijs! Die vervelende belastingen hier ook altijd… Misschien moet de Obamillac maar eens een spiegel voorhouden bij onze overheid.7 reacties

Why? Because ‘Yes we can.’
@Osca: Met dit verbruik zou ik eerder zeggen ‘Yes, we jerrycan’
wat een mooie auto is het toch !
een van de weinige amerikanen die me aanspreken
Wat een lelijk hok.
O lama…
Boeiend…
Die president, die dezelfde foute dingen doet als Bush en miljarden extra aan de nationale schuld van Amerika blijft toevoegen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).