Op wintersport? Dek je pechhulp dan af

Branded content, 32 Reacties

Vakantietijd is ontspanningstijd, dus laat je eventuele wintersporttrip vooral niet vergallen door onderweg ongedekt met je hele gezin en skibox op een besneeuwde vluchtstrook terecht te komen.

Autoambulance

Elk jaar krijgt 1 op de 4 automobilisten in binnen- of buitenland te kampen met pech, dus de kans dat het jou gebeurt is niet ondenkbaar. Vooral over de landsgrens wil je graag je risico’s dichtgetimmerd hebben. Dat weten dienstverleners ook, en dus zijn de opties legio. Zaken om op te letten zijn onder andere of de geboden hulp op kenteken of op naam is, of je woonplaatsservice en vervangend vervoer krijgt, en of je hulp ontvangt van een garagebedrijf of eigen auto’s van de aanbieder.

Een mooie uitgebreide dekking in combinatie met een autoverzekering wordt geboden door Allianz. Dankzij service-elementen als reparatie ter plekke en vervangend vervoer worden je schaarse vrije dagen niet vol hoofdbrekens en rompslomp gevuld, mocht het noodlot onderweg toeslaan. En ook in eigen land ben je onder de pannen natuurlijk.32 reacties

Aanhanger met de fietsen erop, drie kinderen achterin en de hond tussen de opgestapelde bagage. Wat nog nét in de achterbak paste. Vervolgens sta je stil bij Metz. Wat is het leven toch mooi.
Het verhaal gaat dat de de afgebeelde Tesla ook op wintersport ging in Oostenrijk. Accu op. Einde verhaal.
@clarkson: bullshit. Het wemelt van de Superchargers. Tot ver in Oostenrijk. Knappe jongen/dame als je het dan nog steeds presteert stil te vallen. Dan ben je gewoon algemeen:

( ) geschickt
(X) ongeschickt

Sell your cars, take the train. Problem solved.
@clarkson: Een gast in Noorwegen heeft een YouTube kanaal over zijn ervaringen met de model S. Heeft in 1 jaar tijd 90.000 kilometers gereden en is vrijwel overal in Europa geweest tot aan de noordkaap aan toe. Hilarisch om te zien hoe hij in de praktijk alle vooroordelen over de Tesla volledig met de grond gelijk maakt. Die auto doet het gewoon fantastisch en ja ook als het koud is.
“Elk jaar krijgt 1 op de 4 automobilisten in binnen- of buitenland te kampen met pech,”

Kom ik toch goed weg met 10 jaar rijden, en nog nooit stilgestaan met stukken.
@jack_abarth: ik kan eigenlijk niet geloven dat 1 op de 4 automobilisten pech heeft. Dan zou de vluchtstrook permanent vol moeten staan.
@knipperlichtje: Inderdaad. Dan zouden er op zwarte zaterdag 50.000 auto’s de vluchtstrook blokkeren als er 200duizend families gaan rijden…
@knipperlichtje: Staat er dan dat ze allemaal samen pech krijgen?
@osmo:

Nee dat niet, maar het zou naar mijn weten wel een stuk drukker moeten zijn op de vluchtstrook. Die 25% kans geloof ik in elk geval geen snars van.
@jack_abarth: Dat is 25% kans gedurende ‘je hele leven’ vermoed ik; ofwel 1/4 automobilisten heeft ooit wel eens pech in het buitenland gehad. Je weet toch hoe die marketingprutsers werken …
@dawwg: maar dat staat er niet hè? “Elk jaar krijgt 1 op de 4 automobilisten in binnen- of buitenland te kampen met pech“. Waarschijnlijk is het inclusief Russische Lada’s, Indiase Ambassadors en alle bejaarde Mercedessen en Peugeots die in donker Afrika rondrijden.
@potver7: zo gek is dat toch niet? 25% verdeeld over 365 dagen… Oude auto’s hebben vooral last er van, maar zie ook met regelmaat nieuwe auto’s weggesleept worden. Misschien is 1 op 4 wat veel, maar pech krijg je met regelmaat. Ik rijd 25-30.000km per jaar prive in auto’s van respectievelijk 16 en 20 jaar oud.

In 3.5 jaar tijd dat ik autoeigenaar ben (ben nu 23), heb ik tot nu toe 1x pech gehad waarmee ik niet door kon rijden, kapot expansievat bij 230km/u (Duitsland). 1x half pech gehad, schokbreker toplager kapot, en dat ik naar huis kon op een rustig gangetje (ook Duitsland). 1x pech dat mijn dynamo ermee kapte, op mijn werk, maar dezelfde middag nog vervangend onderdeel gehaald en vervangen en dit zag ik gewoon aankomen omdat ik al wist dat die slecht was. Niet ondenkbaar dus dat mensen die niet weten wat er aan de hand is gewoon het als onoplosbaar verklaren en pechhulp bellen. Ik heb dus in principe bijna 100.000km gereden zonder al teveel problemen, maar gezien de leeftijd van veel auto’s op de weg, kan het zomaar kloppen.
En ook gewoon je auto goed checken voordat je weg gaat. Bandjes op spanning (ook reservewiel), oliepeil controleren, ruitervloeistof bijvullen (met voldoende antivries), raampjes schoonmaken enz. Maar dat spreekt voor zich eigenlijk.
Succes in de file!
@trustmeiamanengineer: dat spreekt idd voor zich. Zou niet alleen moeten gebeuren wanneer je op vakantie gaat. Helaas snappen velen dat niet…
Grappig dat er uitgerekend een Tesla gebruikt wordt voor deze advertentie want die hebben hun eigen “ANWB”. Je hoeft bij je verzekeraar dus juist geen afsleepservice mee te verzekeren.
@fijnkonijn: Zit dat er allemaal wel bij in? Ik weet dat het bij andere merken soms nog wel wat haken en ogen heeft namelijk. De meeste merken hebben een eigen recovery service maar daar zit niet altijd afslepen in het buitenland bij.
@E34M5Touring: het zit er allemaal in. Tesla gaat héél ver in hun standaard service.
@screamgt:
nog een paar toevoegingen:
-moeder de vrouw achter stuur, welke der rest van het jaar maximaal tot de Appie 1,5 km ver weg rijdt. want “vader” is moe van zijn werkdag op kantoor.
-vertrekken doen we op een vrijdag, na een dag werk, zodat het verkeer maximaal is (rusch hour van de werkende pendelaars).
-omrijden voor goedkoop tanken in Luxemburg –> daar in de file staan. Het eerste tankstation na de luxemburgse grens nemen, i.p.v. de laatste voor de luxemburgse grens.
Richting Frankrijk: Aire de Capellen, op de terugweg van Frankrijk: Aire de Berghem ipv van andersom.
-Paniek bij borden / aanduidingen in het frans.
-een stationwagon, bagage tot aan het dak van de auto gestapeld.
-geen koffers of Tassen gebruiken, maximaal plastik zakken en de rest “los” in de kofferbak.
-met een 1000 cc benzine auto met 500 Kilo meer belading als het maximaal toegestane gewicht naar links komen op de snelweg, en dan merken dat de auto bij 5% bergop niet meer acceleren wilt (vanaf 110 km/h)

mijn frustraties als weekendpendelaar, wonend in Luxemburg.
Statistiekjes getrokken door Allianz zelve?
RECLAME / RECLAME!!!!
@commentaar1: Ja dat staat er toch ook bij?
@granlusso: ja zet er gewoon nogmaals neer :-)
Ah, zo te zien is native advertising ook doorgedrongen tot de Autoblog headquarters.
@ihrte: @sir_smokalot voeg nog even een trackevent of trackpageview toe op de url naar Allianz. Kun je ook zien hoeveel verkeer dit nou voor Allianz oplevert. Statistieken kun je dan mooi gebruiken wanneer je een volgende native advertising artikel probeert te verkopen.
@ihrte: Yep. AB zakt steeds verder weg. Wouter wil z’n Black Series wel érg graag geloof ik…
@fijnkonijn: Want een site onderhouden is gratis? In bladen zie je ook ads, dat valt hier alleszins mee. Staat bij dat het een advertorial is. Al was het op de frontpage voorheen in een gelig kleurtje, zodat je ’t ook duidelijk zag.
@stfu: Precies. Voorheen een gelige kleurtje. Toen kregen we het knipperlicht op rechts..

But anyhoe; gemiste kans: Iedereen en z’n moeder waar deze advertentie op zou moeten slaan, staat al lang op de piste. De wintersport zit er al weer bijna op idioten. Volgende keer wellicht beter een weekje of 2 vóór de carnavalsvakantie advertentietjes spammen?
@stfu: zegt het lid dat niet betaald tegen een lid dat wél betaald…
Gewoon goed materiaal, dan zal je die pechhulp ook niet nodig hebben.
Preventief onderhoud plegen in plaats van “alleen vervangen wat nodig is voor de apk graag”. Owja en vergeet niet dat apk geen onderhoud is… De meeste mensen zijn te krenterig voor een betrouwbare auto.

Vermoedelijk ligt het percentage onder autobloggers aardig lager.
Nou dan staat je dure playmobile op de auto ambulance.
@sir_smokalot leuk dat je mijn foto hebt gebruikt :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).