Opgepast! Zware regenval zorgt voor chaos op de weg

Auteur: , 14 Reacties

De pannetjes worden nat.

Opgepast! Zware regenval zorgt voor chaos op de weg

Flinke plassen zorgen voor nogal wat overlast op ’s lands wegen, zo waarschuwt de politie. Op de A1 bij Apeldoorn zijn zelfs twee rijstroken afgesloten wat volgens Rijkswaterstaat te maken heeft met een verstopte afvoer. Verder is op de A29 bij de Haringvlietbrug een auto van de weg geraakt en op de eerdergenoemde A1 vond bij Muiden een ongeval plaats.

Naar verwachting blijft het nog wel even regenen al zullen de buien vanuit het zuidwesten in de loop van de dag overwaaien richting het noordoosten. Bovendien moet het noorden van het land later vanavond rekening houden met zware windstoten. Denk dus even goed na of het echt noodzakelijk is om de weg op te gaan en lees vooral onze aquaplaning tutorial nog eens door voor de zekerheid.

Via: VID14 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Weerberichten en voetbalnieuws ..

En terecht ..

Als je lezers serieus tijd steken in filosoferen over de auto industrie (wat laten we wel wezen een volstrekt nutteloos tijdverdrijf is) hebben ze ook vast een mening over voetbal en het weer ..
@lincoln: en vergeet de mening over het nut van winterbanden vooral niet….
@123bat: dat zal altijd een discussie blijven tussen de dwazen en de niet dwazen (jullie mogen zelf kiezen wie de dwazen zijn)
@ko3n: Nou deze ‘winter’ ook. Tot nu toe was de temperatuur vaker in de buurt van +10graden Celsius dan bij de -10. Rij je dan met je ‘winterbanden’.
Shit… Ik woon in het noord-oosten
@realracing3:

Dat is idd verschrikkelijk voor je ..
@lincoln: t’is nu droog hoor
De A1 gedeeltelijk afgesloten vanwege een verstopt afvoerputje… Je verzint het niet…

Ik begin me toch een beetje zorgen te maken over de stijging van de zeespiegel… Tot nu toe had ik er alle vertrouwen in dat we droge voeten zouden houden, al zou de zee metershoog tegen de dijken klotsen… Niet voor niets is Nederland wereldwijd toonaangevend op het gebied van watermanagement…

Ik heb er ineens niet meer zoveel vertrouwen in…
Afsluitdijk doet zijn naam ook eer aan op het moment.
Dicht dus.
Achja, hier is t droog.
Op de A1 bij was het vanmorgen slalommen tussen de auto-onderdelen ondanks dat RWS 2 van de 4 rijstroken had afgesloten
Nu ook al waarschuwingen voor nat wegdek? Je hebt toch ruitenwissers.Iets meer afstand houden vanwege langere remweg.Dat weet iedereen toch? Heeft de NS ook vertraging omdat er water op de rails staat? Gekker moet het moet worden,haha.
Welke regen. Beetje regen en wind zijn we toch wel gewend. Dat noemen we HERFST!!
@dailydriver: Ja en het is nu winter!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).