Overfinch Range Rover 2018: monsterlijk luxe

Auteur: , 21 Reacties

In Londen zijn ze er gek op.

Wie wel eens in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk is geweest, weet dat je naast Rolls-Royces ook wordt besmet met het Range Rover-virus. In wijken als Knightsbridge staan er één of meerdere Range Rovers op vrijwel elke hoek van de straat. Je moet dus aan de bak om onderscheid te maken.

Al sinds 1975 kun je bij Overfinch terecht om je Range Rover van een aangepaste touch te voorzien. De tuner heeft recentelijk de 2018 Range Rover bij de kladden gegrepen en dit is het resultaat. Persoonlijk niet helemaal mijn ding, maar reken maar dat je deze gaat spotten in Londen.

De 2018 Range Rover Overfinch heeft nieuwe bumpers, een overdaad aan carbon en grote opvallende uitlaatsierstukken. Het carbon is slechts een optioneel voorbeeld, wie het Black Pack aanvinkt krijgt juist meer zwarte details en een pianolak zwart interieur. Er is zelfs een Gold Pack, waarmee gouden en rosé gouden details elkaar afwisselen. De 2018 Range Rover Overfinch is per direct te bestellen. Een directe prijs is niet bekend.21 reacties

De meest voorkomende auto’s in Knightbridge, op eigen waarneming gemaakt: Mercedes S Klasse en Toyota Prius. Die laatste is vrijgesteld van lokale belasting, de congestion tax à 40 pond per dag, waarmee de lokale overheid het autoverkeer probeert terug te dringen.

On topic: het veredelen van ego-vergrotende auto’s als deze is in de praktijk vooral voorbehouden aan de profvoetballers bij één van de acht (dacht ik) profclubs die de London Metropolitan Area rijk is. Als het geen voetballer achter het stuur is, dan is het een van de vele stinkerd rijke Russische of Arabische inwoners die de stad hebben overspoeld.
was er maar afgebleven, dit is erbarmelijk wanstaltig!
Ik dacht altijd dat Overfinch altijd best subtiel en zelfs fraai was, maar als ik dit zie dan weet ik niet hoe ik daarbij kom. Als ik 15 jaar geleden in NFSU2 ook een Range Rover had kunnen tunen, dan had hij er waarschijnlijk zo uitgezien. Puberale wansmaak dus.
@berlinetta: het viel mij ook vies tegen, ik had van Overfinch verwacht dat ze lijnen zouden kiezen die passen bij het origineel. Met name de Cayenne mk1 luchtinlaten in de bumper passen wat mij betreft totaal niet bij de rest van de strakke lijnen van de RR.
@berlinetta: het eerste wat ik dacht was dat dit wel een hele grote bedrijfswagen is met 3 meter geblindeerde ramen
@lekkerlinksrijden: In dat kader kunnen ze wellicht een naamswijziging overwegen: Blind Finch
Carbon op je 10 tonner. Lekker nuttig ook. 😂
LOOK AT ME! I’M RICH!
@ghengiskhan: …AND A SMALL PENIS !!1!!!!1!
@RRRobert: ik heb met je te doen 😥
Ik vind dat carbon altijd maar overschat. Het is duur en licht maar echt mooi, nee.
Hahah wat een pauperuitlaten zeg, ziet er niet uit
classy
Overfinch = Overdreven
Monsterlijk lelijke velgen. Dat wel.
Dat blauw-paars is echt een geweldige kleur! De rest mogen ze houden
@houthakker: Is wel lastig rijden mrt een pot verf.
Leuk dat er over monsterlijk luxe wordt gesproken, terwijl er maar een foto van het interieur beschikbaar is..
Vind Overfinch normaal wel smakelijk en stijlvol. Deze nietz
Doei klasse en prestige. Welkom hoerenauto
Wanneer komen ze met een motor tuning voor de 2018 5.0SC???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).