Woning in Sneek aan het water komt met knusse garage

Auteur: , 26 Reacties

Geen randstad dit keer.

De huizenmarkt is booming en met name in de randstad is dit te voelen. Hoe lekker is het dan, als je de mogelijkheid hebt, om te ontsnappen aan de drukte en de rust van bijvoorbeeld Friesland op te zoeken? Als autoliefhebber kun je dit doen door deze vrijstaande woning in Sneek op te kop te tikken. Het huis komt namelijk met een aardige garage.

Voordeel van een huis buiten de randstad is de gunstigere prijs. Voor nog geen zes ton tik je het huis op de kop. We gaan meteen door naar het enige wat er echt toe doet, de garage. De woning beschikt over een stenen aangebouwde garage. Volgens de advertentie is er plek voor de stalling van drie auto’s. De garage is 18 jaar geleden gebouwd en was onderdeel van een uitbreiding van de woning.

Ideaal voor thuiswerkers, is dat pal aan de garage een kamer is dat nu wordt gebruikt als kantoor. Er is direct uitzicht op één of meerdere auto’s. Weet je meteen waar je het voor doet tijdens de arbeid achter een computer. Wie geen job voor thuis heeft kan de kamer altijd nog omdopen tot mancave. Je checkt de advertentie hier.

Met dank aan @n0zemem voor de tip!26 reacties

Voor dat geld heb je in Amsterdam een 2-kamer appartement😂
@ghost: En als je geluk hebt krijg je een wel een parkeerplaats bij voor dat bedrag!

Voor een fiets wel te verstaan, echt onvoorstelbaar dat je dat wilt.
@ronnys: nee je hebt helemaal gelijk. Je wilt het ook niet, liefste zou ik ook in Sneek gaan wonen bij m’n goede vriend @viezefreddyw om de hoek maar je hebt lang niet altijd de keuze. De tijden dat ik alleen was en alles kon maken zijn niet meer. Je ouders worden ouder, hebben ook zorg nodig. Dan ga je liever niet aan de andere kant van Nederland wonen. Maar goed, too much details for one comment here. 👌🏿
@ghost: zelfs in Amsterdam kan je voor 6 ton een mooi appartement met parkeerplaats kopen.
@e550: uiteraard! Maar dat zijn uiteraard niet de locaties waar de gemiddelde persoon graag wilt wonen.
Mooie woning is het. Op de foto’s lijkt het een mooie plek maar je zit op een industrieterrein. Tegenover je zit een grote kringloopwinkel die er nogal ‘verouderd’ uitziet laten we maar zeggen. Voor de rest vind ik het wel fraai. En Sneek hè, mien stadsje!
@viezefreddyw: tis maar wat je erg vind…. kan je wel snel dingen kopen in nood 😂
@viezefreddyw: hier ook Sneek, Stationsbuurt😉
@rufctr01: Ah, leuk. Hier Pasveer.
@viezefreddyw: daar zit je ook goed!
@viezefreddyw: je hebt daar de Lidl wel om de hoek😉
Ik vind het een hoop geld voor een huis op die locatie en waarin ook nog wel e.e.a. gemoderniseerd/verfraaid moet worden. (keuken, badkamer)
Maar ja de woningmarkt is dan ook helemaal losgeslagen.
Het boothuis is wel een hele leuke bijkomstigheid.
@evdw: Het is juist die locatie die het duur maakt. Dit is niet zomaar een watertje, dit is de Houkesloot. Best wel een A locatie als je het over watersport hebt.
@lekbak: Misschien een A locatie voor die omgeving maar het blijft Sneek.
@evdw: Qua water zit je hier echt perfect. Binnen 2 minuten vaar je op het Sneekermeer en kan je alle kanten uitvaren. Voor de bootliefhebber is dit een magistrale locatie. Alleen de andere kant van het huis vind ik persoonlijk minder. Een industrieterrein.
@viezefreddyw: ik weet niet hoeveel lawaai ze nog maken bij Landustrie, maar als het vergelijkbaar is met Spaans Babcock zit je daar niet op te wachten. Van Stork Turbo en karremaar heb je iig geen geluidsoverlast. Ik denk niet dat ik mijn gezin mee krijg die hoek in, al zag ik het zelf wel zitten.
@evdw: prachtige wasbak man, 29.95 bij de Gamma!
(en ik snap ook niet wat mensen bezielt om een nieuw huis te maken en dan de zolderverdieping precies zo hoog te doen dat je er wel kan zijn, maar dat het toch altijd irritant is dat het dak zo naar binnen komt vallen. Doe er dan 30 of 50 cm bij en je hebt een veel relaxtere ervaring.
@gregorius: sowieso snap ik architecten niet. Die tekenen altijd mega onzinnige ontwerpen, terwijl hetgeen dat je wilt er nooit tussen zit. Gewoon klein vrijstaand huisje met 2-3 kamers, badkamer, keuken, een garage en oprit, tuin.
Hoeft lang niet mega groot te zijn, groot is toch alleen maar meer troep en schoonmaak.

In plaats daarvan tekenen ze liever net niet huizen of appartmentbunkertorens of design villa’s die niemand kan betalen en jarenlang te koop staan.
@gregorius: vaak zit je met bouwregels die nokhoogte en goothoogte voorschrijven. Kun je op je ‘vrije kavel’ met ‘vrije bouw’ ineens minder dan je denkt. Ik heb ooit eens voor de gein zo’n bouwvoorschrift gelezen en alle regels uitgetekend op het kavel. Toen kwam er toch al redelijk een vorm van een huis in terug dat je op die plek zou mogen bouwen.
@gulli: kijkend naar de buren, moest er toch wel wat mogelijk zijn…
Het usp voor deze woning lijkt me toch vooral de ligging aan het vaarwater. Die sloot is zo’n beetje het middelpunt van de pleziervaart in Friesland. Het nadeel is dan dus ook dat je vrij weinig privacy hebt. Voor de garage hoef je het niet te doen want als je een paar kilometer buiten de stad gaat is dat nauwelijks gemiddeld. Daar kun je best wel een vergelijkbaar huis met meer garage vinden voor dat geld.
Perfect voor @casperh. Suzuki bootje erbij.
Beetje jammer van de locatie op een industrieterrein. Verder ziet het er leuk uit. Maar ik vind het nog steeds erg veel geld voor een huis in Friesland op een industrieterrein.
Hebben! Alleen een beetje ver rijden naar Eindhoven, dus ik zoek nog wel even verder…
Leuk huis. Jammer dat het een industrieterrein is. Mijn ouders hebben ook een huis daar vlakbij aan het water. Ik kom er graag. Leuk dorp en een prachtig meer.
Ja daaaag, die laatste garage staat vol water. Er is iets goed mis met dat huis!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).