Overheid repareert wegdek niet rap genoeg? Teken piemels!

Auteur: , 23 Reacties

Dames en heren, maak kennis met Wanksy*. (niet geschikt voor kinderen)

Overheid repareert wegdek niet rap genoeg? Teken piemels!

Een ronduit geniaal idee. Wanksy, een anonieme graffity-“artiest” uit het Engelse Manchester, had er schoon genoeg van dat de lokale verzuimde de gaten in de weg te fixen. Verschillende fietsende vrienden van de held in kwestie waren al op hun smoel gegaan door potholes en de maat was op een gegeven moment vol.

Dan kies je natuurlijk niet de bureaucratische weg, want de gemiddelde ambtenaar zit op dinsdagmiddag al zo’n beetje in de weekendmodus (grapje). Nee, dan check je dit tafereel ter inspiratie en probeer je op een onschuldige doch pakkende manier het gezag ertoe te prikkelen om de koe toch maar eens boven de emmer te zetten.

Wanksy

Zo gezegd zo gedaan, het resultaat checkt u op de plaatjes. Let wel: de verf die Banksy gebruikt spoelt na een week of wat vanzelf weg en ondertussen wordt het ene na het andere gat in de weg plotseling wél gerepareerd. Daarbij toveren de plaatjes bij de gemiddelde weggebruiker een lach op het gezicht, wat natuurlijk mooi meegenomen is.

Aan de andere kant: mensen die er niet om kunnen lachen (ivm kleinde kiddo’s op de achterbank enzo) maken er meteen melding van bij de lokale autoriteiten, die niet blij zijn met de acties en tegelijkertijd niet weten hoe snel ze de tekeningen en de bijbehorende gaten moeten fixen. (bron: Huffingtonpost via Jalopnik)

Wanksy

*Wanksy is uiteraard losjes gebaseerd op de naam van de anonieme artiest Banksy, die de wereld geregeld versteld doet staan met fraaie doch illegale muurtekeningen. Als je de naamgrap niet begrijpt: gauw wegklikken deze pagina, het is allang bedtijd.23 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
You bloody wanker!
-edit: nutteloze bijdrage-
@991gt3rs: ik had het over de piemels in het wegdek. Dat mensen zich daar druk om kunnen maken. Mijn fout😅
Bij eerste foto dacht ik , een paar lippen erom heen was meer toepasselijk geweest…Tweede foto is prachtig..
Daar moet een piemel in!
@gtdave: gaten moeten gevuld worden
Pfff, wat een gel*l weer…
Ik heb vandaag beslist dat ik na jaren stilzwijgend toe te kijkenen en zelfs, je gelooft het nooit, zònder account rond te dolen op Autoblog de nieuwe revelatie word.

Geen onzinnige opmerkingen, geen flauwe grapjes, geen beledigingen aan het adres van niet-nadergenoemde Hyundai-rijders, gewoon heerlijke Belgische opmerkingen vol wist-je-datjes!

Poeperman, onthou die naam!
@poeperman: fantastisch! Dat zijn dus al twee belgen op autoblog. NL
@elias: Toch wel net ietsje meer vermoed ik.
@poeperman: Coole nickname, Belg.
@poeperman: Aah, Mooie binnenkomer.. Welkom :)
@poeperman: haha, welkom in de strijd:p
@poeperman:
*onthoud
@baasbas: beide zijn juist! Zeg jij ook “ik houd van jou?”
Het is voor mij inderdaad bedtijd denk ik…
Wanksy is wel geniaal bedacht haha
Geweldig goed idee, ga ik zelf ook toepassen
Als je zo die wegen in het buitenland ziet hebben wij het maar mooi voor elkaar hier. Moet er niet aan denken om hier met de motor overheen te rijden
Op zich een bijzonder goed idee om de heren ‘bestuurders’ van hun luie kont af te krijgen !
Lullig hoor.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).