Pagani Huayra wordt filmheld in Transformers 4

Auteur: , 16 Reacties

Het vierde deel uit de Transformers-reeks wordt een keihard supercarfestijn. De 48-jarige opblaasregisseur Michael Bay laat weten dat ze ook de edele Pagani opnemen in de acteurslijst.

De Pagani mag zich aansluiten in een inmiddels illustere rijtje auto’, bestaande uit de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, een nieuwerwetse Chevrolet Corvette Stingray, een ouderwetse Chevrolet Camaro SS (1967), een Lamborghini Aventador en een Chevy Sonic RS. T4 wordt met de komst van een paar Italiaanse exoten dus een iets minder een product placement-feestje voor GM.

Nu zijn wij vooral benieuwd naar de transformatiemogelijkheden van de Huayra. Als hij zou veranderen in een Guido-robot met Jersey Shore-accent, zou dat best komisch zijn. Afijn, de film draait halverwege volgend jaar pas in de bios, maar over de titel zegt Bay op zijn site: die is nog niet bekend.16 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
http://www.youtube.com/watch?v=xyVmz5shxOA
@E34M5Touring: Hahaha die ken ik de nog niet.
@berlinetta: kende ik nog niet. Editknop?
@berlinetta: De hele aflevering heet It’s a Jersey thing. Aanrader!
Denkt dat tie in een maffia figuur veranderd!
Blijf toch weinig prut in vergelijking met de decepticons die meteen met 20 of 30 stuks op aarde landen om de boel te slopen tegenover 7 of 8 autobots. Maar ja wat Bay produceert is sowiezo al veel prut. Het enige wat hem redt zijn de auto’s en omdat het een leuke jongens film is met veel jeugdsentiment erin. Elke ander klootviool kan dit produceren zonder filmervaring.
@bempi:

Zoals ik bv. :)
Volgens Jalopnik is de nieuwe Bumblebee een keiharde ripoff van een project van iemand. Beetje sneu.
@midasracer: http://www.gizmodo.com.au/2013/06/did-transformers-4-rip-off-this-guys-design-for-the-new-bumblebee/

En hij heeft weldegelijk een punt. Vooral z’n laatste comment is treffend. 8 jaar in die auto gepompt en al veel eerder ontworpen en nou wordt het misschien wel een 2e ‘Eleanor’ verhaal.
@E34M5Touring: Inderdaad en dat zou het nog triester maken. Toevallig het Eleanor verhaal laatst (opnieuw) in Rides op Discovery gezien. Die auto is in opdracht van de filmproducer ontworpen door een aantal grootheden in de hotrod industrie (o.a. Chip Foose). Die inverstering heeft zijn geld opgebracht gezien de succesvolle productie van verbouwde Mustangs daarna. Dat Michael Bay even een snelle rip off doet van iemand die ter goeder trouw zijn project op internet heeft gezet, is gewoon zielig. Het is gewoon jatwerk.
@midasracer: Absoluut. En met de budgetten die hij heeft eigenlijk onzin. Mag hopen dat het geen kitje wordt. En mocht dat wel zo zijn, dat meneer daar een riant deel van mee krijgt. Het is wel een fraai ding overigens.
Dat is wel mooi word die auto ook een keer in de schijnwerpers word gezet want heel veel mensen hebben nog nooit gehoord van ”huayra”
@murdul18: Als die naam je niets zegt heb je ook niets te zoeken bij zo’n film
prachtige auto maar vind het niet echt een auto voor in deze film
Vind het echt nice dat Pagani het zo goed doet nog steeds :)

( – tussen de dozijnen supercar makers – )

* Zelfde geldt overigens ook voor Koenigsegg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).